Artık yenilik gelsin SIKILDIK.

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by 111cy111, Mar 14, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 111cy111

111cy111 Forum Apprentice

Drakensang online oyununu uzun süredir oynuyorum ve oyun çok kötü durumda artık biz oyunculara yapmayı düşündüğünüz şeyleri söylemenizi rica ediyoruz ileriye dönük planlarınız neler mesela Serverlar birleşecek mi? birleşince PvP harici lonca savaşı getirecek misiniz? ya da serverler birleşmese bile sunucular arası savaş olabilir, lonca savaşlarında 1. olan loncaya güzel ödüller verilip lonca liderinin loncasına destek amacıyla üyelerine bunu dağıtması hem artık loncalar daha işlevsel olur ve çok büyük bi rekabet doğurur doğan rekabetin sonunda ise haliyle daha uzun uğraşlar hırs olur... Bunları yapacak altyapınız olduğuna inanıyorum DarkOrbit gibi bir oyunu yapmış şirket bunun da üstesinden gelebilir bence.

PvE konusunda ise artık 100 level son olmalı, yeni leveller değil yeni haritalar yeni bosslar yeni canavarlar istiyoruz. Oyuna gelen yeni oyunca 0 dan 100 e kasarken can sıkıntısından oyunu bırakıyor görevlerin artık değişip daha çabuk 100 level olup oyuncuların oyuna direkt başlamasını sağlayabilirsiniz. Yeni zorluklar gelebilir mesela, oyunda herşeyini fullemiş olan birisi artık yapacak hiçbir şey bulamıyor haliyle oyunu bırakıyor. Ancak dediğim gibi Lonca savaşı ya da sunucular arası savaş gelirse artık oyunu bitirmiş birisinin bile bir amacı olur.
    LÜTFEN DEDİKLERİMİ DİKKATE ALINIZ SİZLERE İNANIYORUZ

2. PASA61

PASA61 Someday Author

aynen aktılıyorum bu 100 lvl kasana kadar zaten oyunu bırakası geliyor insanın , bu 100 lvl kadar ki görevler gözden geçirlmeli 40 , 45 , 50, 55, 100 lvl görevleri ust sute geldigi için sıkıcı bu görevler 100 lvl göre düzenlenemli ve raha kolay lvl alma olmalı ki oyuna yeni oyuncu gelsin , lvl degişti taşalr degişti karater geldi ama oyundaki maplr bir turlu degişmedi mevcut mapı alayıp pullayıp yeniymiş gibi ögstermey calışıyolar bu kadronun yapa bilecegi birşey oldugunu sanmıyorum oyun bitiş noktasında artık.

3. 111cy111

111cy111 Forum Apprentice

şu yazdığım yazı önlerine gelse el birliği ile belki bir şeyler olur çünkü herkes benim gibi düşünüyordur, ama gelmezse aynen öyle oyun bitiyor.