Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Samozřejmě jsem o tom věděl že se daj farmit klíče,mě spíš zaráží fakt že už se nikde nepsalo že "farmite blázni protože to bude možný jenom pár dnů!!!" Jako proč zrušili možnost farmit do aleluja? Kdyby to padalo jak před eventem tak by to bylo ok. A fakt tvrdím že ty který nenafarmili předem tak nemaj šanci to dokončit .. (Když hrajou přiměřeně....denně 3-4 hodiny max)O hodinových minieventoch si myslim svoje,zatím jsem stihl jednu.. (375/1500..došly vrtáky)Holt musím chodit do práce taky..

Netvrdím že by se musel každý event dát zvládnout ale snad se to dělá pro hráče aby je to bavilo,ne? O event kostýmech si myslim taky že je to kravina,dávat 800 korun za to abych mohl bez essu mlátit wormy mi přijde jako vydírání...ne že bych na to neměl ale z principu nejsem ochoten platit už pomalu ani premium... Když vezmu že každý měsíc 800 za event + royal za 370 tak to jsem na 1200 za hru plnou bugu a naschválu od BP..+ 2x1600 nebo kolik za úplněk / nový měsíc.. To je za rok cca 15k za co?? Že když 10 minut afkuju tak to musím restartovat protože nebula přijde na 120%... A to jsem ještě nic neřekl o paskvilu jménem pvp... S velkým elánem když nám vzali runy/sutry/naponkovane veci( ano VZALI) tak to hlásili že to je jenom začátek balansu..že usilovně pracujou na něčem..no a trvá to rok...ani zmínka o tom kde co.. Pvp event je taky vtip.. Nafarmi 3.3 mega progressu za měsíc (za 7 let mám 2.3 mega bez mentoru.hraju furt s jednou postavou...bych se musel zasebevrazdit tlačit 2+ postavy..ani jednu nemám na mega top úrovni..sice zabiju cokoliv solo I4 ale furt je něco..dyt víte) nejde o mě,já si vystačím ale tvl ať nedělají eventy pro 5% hráčů!!! Hráči je živí tak hlavně ať je to baví a ne že přijdou na server tak "global chat..need tank and dmg 1/5 inf4"....

Třeba jenom pro obrázek..
    Včera přijdu z práce..běží new moon,pvp,kingshill sewers,mini 1h..farmit klíče by to chtělo.. No neskutečný požadavky to zvládat všechno.. Chápu že je někdo doma celý den a nic nemá kromě dso..ale jako hodinu běhat mini jenom ty wormy na inf3..dávalo 75 nevím jak zbytek..všechno nechat na zemi abys to stihnul za hodku 1500..pak 3-4 hodky inf3-4 blakborg těch 15 kol full map(zas bez dropu víceméně..protože nevím jak vy ale mě to dává kulový..dělám to už měsíce jenom za speed runy)A pak dalších pár hodin klíče farmit..to má být zábava?

ki84 likes this.
  2. ki84

ki84 Advanced

:D:D :D :D To som ešte milo prekvapený. Nie, nesplietol som si nick a nie nepotrebujem prášky a ver, že ja mám pamäť veľmi dobrú a pamätám si ako strašne si na DSO nadával a čo si písal. Áno máš pravdu, škoda že sa to nedá dohľadať.

Stone, aj tie TM pravda čo píšeš. Dnes som hral dosť veľa, farmím materiál na čarovné rubíny v kavernách. A z mapy k Arachne po byľ a späť na mapu, stále dokola. Za desiatky zabití Arachny a prejdenie mapy na I3 mi z Arachny nepadli TM ani raz a na mape z trolov dva krát. Mám síce +150K TM, ale pri terajšom drope si to človek ozaj dva krát rozmyslí. Čo ak príde event s naozaj dobrým setom alebo novými runami, atď, atď......

A ako vidím terajšiu odpoveď moda,či aj to ako sa dá pekne všetko naponkovať, je mi jasné ako budú oni hodnotiť event a aký report pôjde na centrálu. Nič v zlom ľudia, ale to, že to máte vy dobré ešte neznamená, že to tak majú všetci alebo čo i len väčšina.

No a k celej diskusii čo tu je sa dá dodať už len jedno :"Sýty hladnému neverí".

3. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

chci se zeptat na tehle ukol neni buglej ? protoze zabit 140 cerva je moc prehnany skoro za zadnou odmenu myslim ze minule tam bylo 5x zabit cerva muze to nekdo z moderatoru zjistit ?

4. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Zítra 08:30 - 10:00

jackoneill1976 and Stóné like this.
  5. Stóné

Stóné Someday Author

Ještě by mě zajímalo co to obnáší.

Přečteno, tak přece jen nebylo vše na 100%, teď už by to mohlo být hratelnější pro "uplakánky"

6. d2ano

d2ano Forum Apprentice

nie žeby mi nebula nejak obvzlast vadila, ale kazdy 5ty krat ak zabijam bossa nejaky hrac dostane nebulu pred koncom a resetuju sa hpcka akoze aspon na tom by si BP mohol dat zalezat

7. elithyacz

elithyacz Forum Baron

257 zlata za krále krysáka slušné.

8. anti.

anti. Regular

Ki84 takže přeci jen seš mimo, více to komentovat nebudu, nevystudoval jsem abych mohl léčit psychicky narušené jedince, avšak doporučuji ti vyhledat nějaké středisko... a příště až budeš chtít něco napsat podlož to, abych tě nemusel litovat ale mohl se třeba i zasmát :)

9. bjelucha

bjelucha Forum Greenhorn

Ahojte múže mi prosím někdo vysvětlit, jak je to s dropem odznaků vzhledem k obtížnosti? Dnes jsem byla ve Stokách pod přístavem na lvl3 a padaly po třech a pak jsem šla peklo 2 a padalo to po dvou. Tomu jaksi nerozumím. Díky za nějakké vysvětlení. Zdraví Bjelucha

10. *EyesFuture*

*EyesFuture* Someday Author

Viete o niekom komu už padla obyčajná krysa?

11. Twenkyes

Twenkyes Junior Expert

Každa lišta pokroku má iný stupeň odznakov tj. Prvý má tier 0 normál druhý tier1 bolestivá a tak ďalej keď máš 4 listu smrtiacu progres z normálu ti tam nezapočítava takže na poslednú listu musíš farmit na inf4. A drop odznakov v množstve je náhodný na každej obtiažnosti môže padnúť menej aj viac. Či má vplyv na množstvo obtiažnosť teda či vyššie padá viac to neviem nevšimol som si to ti povie niekto kto to hra viac ako hodinu týždenne.
    Keď ideš bosa vždy tam sú jeho pomocníci tuším štyria a je asi v troch vlnách takže zabitím jedného bosa by si mal dostať do questu 4+1x3 progresu. Takže za jedného bosa 15 takže 9 bosov za 5 kľúčov k amfore. A keď ho zabijes hneď dostaneš ešte 25 drakenov a to horste se voplaťí. Ale ber to tak ze bosa chodíš tak či tak a takto máš za event + 15 kľúčov k amfore.

A aby som sa ešte vyjadril k eventu. Spraviť sa asi dá ale farmit 20 hodín jeden event je možné iba pre niektorých ktorý chcú do toho dávať toľko času a tak.

Last edited: Sep 24, 2019
  12. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Já nechápu o čem se nás tu snažíš pořád přesvědčit. O tom že eventy jsou moc těžké? Ale prosím tě. Ty nejsi v žádné gildě, že by ste si na eventu pomohli? A nebo prostě ten event hrát nechceš, protože se ti nelíbí? To si potom ale nestěžuj. V jednom kuse se tu oháníš slabšíma hráčema, jak to mají těžké. Já byl taky kdysi slabej a viděl si mě v jednom kuse někde brečet? To je prostě o povaze člověka, ne o hře.

13. Ok použiji tvůj příklad..
    Včera jsem přišel z práce a zasedl k PC cca kolem 18:00. Běží eventy Blakbork, PVP, Stoky a za hoďku mini 1h. PVP nehraji, ten mi je ukradený... DO 19:00 (kdy začíná mini výzva) zbývá hoďka jdeme farmit, chce to změnu od Stok, jdeme Q5 na materi, někteří nemají dostatek, aby pak mohli koupit za materi vstupy na inf4 k dodělání eventu. Hodinu tedy farmíme Q5. v 19:00 začíná mini výzva, ve skupině 5ti hráčů se střídáme v otvírání hrudek, někteří ve skupině vlastní eventový plášť, někdo ne. Na inf3 stylem rychlého probíhání (najít červa zabít a pryč z mapy) máme cca do 20 min. ti s pláštěm hotovo, a dále dopomáháme těm, co plášt nemají. CCa dalších 10 min. ve zbylém čase někteří (např. já) dále farmí červy v naději, že vypadne unik (přilba... zatím bez úspěchu). Je 20:00 co s časem do 23:00 kdy začíná další mini hodinová výzva. Rozhodl jsem se udělat Blakbork. Aby to šlo rychleji, kupuji plášť a jde se farmit. cca za tři hodiny blakborku mi zbývají asi jen dvě kola (které doběhnu následující den). Je 23:00 opět se poskládal skupina 5ti lidí a zpět na červy ve Věčné stráži (opakuje se farmení z 19:00 hod. s rozdílem že ve zbytku času jsem šel pomoci druhé skupině.. ). Jelikož mě čas 23:00 nevyhovuje (to již většinou spím), abych šel spát o půlnoci, když druhý den ve 4:00 vstávám do práce, jsem rozhodnut, že se jim na tyto noční časy z vysoka .. víte co. To však znamená, že nenafarmím dostatek oné ingredience.. No bože.. získám to v budoucnu jiným způsobem.. třeba... nebo třeba ne a počkám si do dalšího eventu, kde si dofarmím zbytek v časech, které jsou pro mě reálné. A že na mapách nechávám drop, když jde o čas? neva, dropu je bez toho jinde až až..

Vždy a za každých okolností co kde hraji nějakou hru (ať DSO nebo někde jinde jiné), hraji tak, aby mě to bavilo. Když se najde něco, co mě nebaví, jdu od toho.. protože je to hra.. nebudu hrát něco, do čeho bych byl nucen..vybírám si...
    brou noc.

No jsem fakt zvědav na ty nové úkoly pro STARÉ HRÁČE

14. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Pokud si uvědomuji tak na ts byla jedna spešl mapa kde na konci byl k zabití Sargon tak třeba to bude ono.

15. bjelucha

bjelucha Forum Greenhorn

Tak je to ještě jinak. Když si kurzorem myši najedete na odznak zobrazí 3, ale připíše se 1. U lvl3.

16. Twenkyes

Twenkyes Junior Expert

Na tie úlohy pre starých hráčov som tiež zvedavý hlavne na to rozdelenie kto je starý hráč a kto nie predsa len na dôchodku ešte niesom ale tak cigarety mi už v obchode nejaký ten rok predaju, len dúfam že im občiansky nebudem musieť posielať aby som sa dostal na event alebo že by stačil dátum narodenia z kreditky XD XD uvidíme.

17. *EyesFuture*

*EyesFuture* Someday Author

No moc by som sa netešil, je tam hneď v úvode napísané že to je pre hráčov ktorí sa vracajú s5 do sveta Dracanie tzn pre neaktívne účty ktoré sa rozhodnú vrátiť k hre a pre ostatných to bude sprístupnené až neskôr alebo sa mýlim ?

"Dear Heroes of Dracania,

With this release, we will introduce a unique quest row for players who return to the world of Dracania. This quest row will be available for all other players at a later point..."

18. couda22

couda22 Forum Commissioner

Ne, nemylis, je to presne tak, jak pises - pro neaktivni ucty, ktere budou lakat nazpet do hry.
    Hned prvni odmena v te ukolove rade je bedna lvl 5, ze ktere padaji odmeny a bedna level 10, ze ktere padaji odmeny a bedna level 15, ... . Takze hrac lvl 50 behem minuty pootvira vedny lvl 5 az lvl 55 (tj. 11 beden), ze kterych jsou hodne slusne odmeny - z tech zajimavych:
    - cca 50k temnych
    - nejake tisice zlata
    - zolik na runy
    - zolik na kameny
    - slusna řádka kamenu
    - tusim i nejake esence
    - ...

Tipl bych si, ze nez tu ukolovou radu zpristupni vsem hracum, tak ty odmeny pekne zkrouhnou (=odstrani tu bednu jako odmenu; odmeny z te ukolove rady nejsou zdaleka tak atraktivni, jako z tech beden).

19. Dionýsos.

Dionýsos. Forum Greenhorn

Nebulu neřeš, V tom se BP musím zastat. Konečně na tom zapracovali a bude se časem přecházet na jiný systém, který by měl doufám tuto chybu o dost zmenšit. ( odstranění si netroufám po svých zkušenostech napsat. :D:D

Abych Ti odpověděl, jak hodnotím tuto hru? Stačí Ti odpovědět tak, že jsem tu poslední týden? Hře se věnovat budu, protože se nechci vzdát lidí, které jsem tu potkal a znám z reálu. Rád i pomohu těm, co tu pomoc potřebují.

* jinak já píši vždy slušně nebo ne?:D

20. ki84

ki84 Advanced

anti. Ja ale fešáčik nepíšem o tom čo si tu stváral, písal tento rok. Máš krátku pamäť alebo si len nechceš pamätať, je mi to jedno. Len čo si s takou pamäťou študoval naozaj neviem, ale dobre, nech je po tvojom.

Květ1nka Neprekvapuje ma, že nechápeš čo píšem, z toho ako a čo píšeš je to jasné že veci vnímaš celkom inak. Pozri, ja toto hrám už len tak, ako keď vyberieš nejakú hru z poličky, chvíľu si pri tom a ideš preč. Mne je jedno, či tie Stoky urobím alebo nie. Dnes som tam ani nešiel, nechcelo sa mi, nebavia ma, nebudem sa do niečoho predsa nútiť a je mi naozaj u riti či ten event urobím alebo nie. Možno tu budem týždeň, možno mesiac, možno dlhšie, ktohovie. Ale aj v časoch, keď moja postava bola na tom ozaj veľmi dobre som zastával názor, že eventy by sa mali dať plniť všetkým hráčom. Viem ich pochopiť. Ja toto nepíšem o sebe. Po desiatej som bol v Roztrieštenom, bolo tam celkom mŕtvo, ani nie desať účtov a Kingu to bolo len o málo lepšie. Toto takto nebývalo, ani náhodou nie. A myslíš, že sa fóra zlučovali len tak, z rozmaru alebo z dôvodu čo písal Azachiel? Hra už neťahá, kto je ale do nej zažratý ako časť vás si to buď naozaj neuvedomuje alebo si to nechce pripustiť, poprípade to zľahčuje. Ja sa vám tu snažím zjavne celkom zbytočne vysvetliť, že nepochybne markantný pokles hráčov je určite spôsobený hlavne politikou BP. A občas tomu "pomôže" príspevok, log ako je všetko na parádu. Ale nie, nie je. Už som toho tu napísal až, až, aj stačilo. Dobrú noc a užite si hru :).