Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Vlezl jsem tam, po vybití mapy se mapa zase zaplnila potvorama a takhle pořád dokola. Jelikož jsem byl na normalu, tak rosy moc nenapadalo a už mě to nebavilo točit pořád dokola, abych nasbíral rosu do úkolu, případně na nakliknutí portálu. S mým noobíkem mám jen jednu postupovou lištu, kde kromě pár drakenů je jako jediná odměna Karmot. Co jsem pochopil, tak se bude využívat při výrobě nových esek.

2. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Peti mounti sety nic ale tohle to umí.

3. couda22

couda22 Forum Commissioner

Kdyz tam vlezes na normal jenom abys zabil 1 monstrum, tak te to v podstate nebude nic stat.

4. ondra-8

ondra-8 Active Author

postupová lišta je jen jedna. První mapa je na nafarmení rosy, aby jsi mohl na m2. Drop rosy je tragický. Po vyčištění mapy se respwne, ale je těžší a další těžší atd. (4 kolo už je i na mě dost). Vstup stojí 10SF,ale jen do trýznivé, jdeš 2 x, možná je lepší skočit rovnou do Kia za 32 SF. Nechápu jejich počty, I4 mapa1 -4 vstupy (40 SF) a když skočíš rovnou M2 -32SF a výš už je to za 50vstupů ( 500 SF ), zatímco M2 stále za jeden vstup ( 32 SF):eek:
    výroba esky no asi upgradovat bílou nikdo nebude, ale pink na red

https://ibb.co/GRRfLFv

dále vylepšování, ale z popisu není zřejmé zda zůstane zachované +200% a přidá dalších +200% bleskem?

https://ibb.co/mzsr6pJ

tu jde potom upgradnout na red

https://ibb.co/QD12yGh

DTUTESTING20 bonus kód na 4500 SF (testserver)
    event jde udělat za 1 minutu :D - vyberu něco zajímavého v denní a koupíš za 69k TM a můžeš jít dělat něco zajímavého než se spoléhat na náhodný drop, a co píší v chatu tak drop uniků je mizivý a z mizernými staty

Last edited: Apr 16, 2020
  5. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Tak nevím koupil jsem si zkázu (nebylo za co utrácet na runu na materi a je pěkná) ale ti nenažraní hamižníci hamižní chtějí abych si ji při nasazení ještě doplatil a to 1k zlata a 799 temných jako sorry ale to je pěkně nechutné ze strany DSO. Zaplatím 9k temných a ještě mě chtějí stáhnout o další.

6. Gauthor

Gauthor Count Count

Ještě si jí můžeš za 500 TM obarvit. :p

-Touchwood- likes this.
  7. elithyacz

elithyacz Forum Baron

To bych musel prodat pravou nohu a to nechcu :) ale nějaké ty farbičky mám.

-Touchwood- likes this.
  8. Bloodborne

Bloodborne Active Author

mohl bych se zeptat,kolik tttttady dela adminu na fore ? a kolik je cz a kolik je sk ?dekui za odpoed

ps.klavesnice nepise pismenka :( ja vim co s ni je ... je proste ***,,byalka ji puozila a proto to nepise jak ma :(

bylo jen co jsem chtel napsat

a mam dalsi otazku : proc peklo 4 ,baly to kdysi vysada ,proc to jsu - jak se rika s prstem v nose ?

muzes admine rict tem l lidem s ndr,ze to nodelaji dobre ? neni dlouho co jsem psal na rozloucenou tady chlapcovi co delal i forum at se na ..a vedel sam

Last edited by moderator: Apr 19, 2020
  9. Gauthor

Gauthor Count Count

Jestli se nepletu, tak moderátoři už zbyli pouze tři. Protos, Tauron a Alodar. Na vše pak z Olympu dohlíží mocný Nebula.

10. Tauron

Tauron Advanced

Je to jak píše Gauthor, záleží však kdo je cz a kdo sk?

Zpětnou vazbu pak dostávají.

11. RadekEvinka

RadekEvinka Forum Apprentice

múže na X spadnout XI nebo je X max?

12. blackassam

blackassam Forum Expert

....po inf4 může padnou o stupeň vyšší, inf 5-7 jen danný stupeň inferna.

13. RadekEvinka

jen nechápu to navyšování to musel dělat nějakej týdýt!!!! navýšení základních hodnot získaného vybavení o pár % kameny runy beze změn, a co se týká navýšení síly pekel docela extrem a drop absosutně neodpovídá vynaloženému usilí. nápad zvýšení pekla beru jako super, ale provedení hodné amatéra :(:(:(

14. anti.

anti. Regular

nwm co je na tom extrém :D nolifeři měli udělané první den t10 vybavení, já byl p7 o víkendu a medúza byla asi za osm minut dole, takže jaký extrém a to jsem dost slabý, s tankem už jsem měl problémy na p6 ale vedlejší postavy nejsou holt tak drsné jako mág :D

15. RadekEvinka

anti tak si zkus s tankem p7 Heredura pak piš že je to lehký;)

16. anti.

anti. Regular

CPP

psal jsem přeci, že jsem měl s tankem problémy už na p6, šel jsem to jednou a už tam nejdu :D ale pokud někdo má hlavní postavu tanka, tak musí na tom být dobře a pokud né, tak proč tam lezete, jakože to p7 tam nedali pro hráče kteří hrají rok, to je pro hráče, kteří hrají více než pět šest let, já nechápu proč si každý myslí, že... škoda slov, větší HP/DMG do pekel abyste dostali co si zasloužíte, rozmazlenci...

Last edited by moderator: Apr 20, 2020
  17. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Nepochopils pointu...

Píšeš že p7 je pro hráče co to hrajou 5-6 let... Ano..ale jenom pro tanka... Zbytek tam může chodit vesele (abych nekecal) za rok... Krásně je to nastaveno to jo... Klasická "good job" od BP.. Jako někde se da o tom žádná (Sigi,medusa) ale třeba zkus arachnu nebo heredura "držet"...

18. anti.

anti. Regular

co je CPP? a proč to tam mám?

včera jsem chodil s rangerem pár kol ve dvojku arachnu p5 udržet to bylo na mě jakožto na mágovi a zároveň menším dmg, dalo se to udržet docela na pohodu, na p7 je třeba spolupráce... a pointu jsem snad pochopil jen, kdo chodí p7 solo? NIKDO NEMUSÍ... stále nejsem v obraze? abych se netočil v kole :mad:

19. Twenkyes

Twenkyes Junior Expert

Cpp je centrum právnej pomoci

-Touchwood- likes this.
  20. adam88

adam88 Forum Greenhorn

Citácia Predchádzajúceho Príspevku - CPP