Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. micuna13

micuna13 Advanced

tak přece jen jedna pozitivní zpráva, ještě by mě zajímalo kolik jich rozdají :);)

scanner chatu tady podle mě už dávno je , pamatuju že kdysi dávno nešly napsat jisté číselné kombinace , někdo se ptal proč a bylo řečeno že to jsou zakázané výrazy..... a to se dotyčný jen snažil napsat , jaké má dmg :D

2. DuSiK.x

DuSiK.x Someday Author

V Německu jsou některé číselné kombinace spojené s Hitlerem, tak jsou zakázané používat např. i na RZ.

3. micuna13

micuna13 Advanced

aha, dík:)

4. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Když v USA zaklekl policajt černocha ten na to umřel tak se vzedmula tato výzvy. Ve většině evropských měst se demonstrovalo. Smutné je že když něco podobného se stalo bělochovi tak se nic takového nestalo asi to nebylo v modě jako nyní.

MICHALHELL and chozeee like this.
  5. anti.

anti. Regular

spíš je to tím, že bělochům jsou druzí běloši ukradení a navíc, toho bělocha zabil běloch nebo černoch(řečnická otázka)? a co Oscar Grant, toho taky zastřelil bílej všivák, jestli jste viděli film z roku 2013 Fruitvale... já bych to udělal jednoduše, pokud ho zabít musel, dobře, nebezpečné parchanty je třeba zlikvidovat v určitých situacích, to ovšem platí i pro ty všiváky co zabít nemuseli, poprava, do roka a do dne, jedeme dál... ale né, raději kolem toho budeme šaškovat... boha jak mě dokáží tyhle sra* dostávajíc se všude možně nas*

elikape likes this.
  6. ViperMK3

ViperMK3 Forum Apprentice

Autoloot na všetky veci a taktiež aj predanie celej karty inventára mali pridať už dávno. Nechápem prečo tu taká vec nie je. Za deň nazbieram vyše 1 tisic kusov vybavenie, čo všetko predávam a tavím, ale už mi z toho odpadávajú ruky a strašne to zdržiava.

7. hraccislo7

hraccislo7 Forum Greenhorn

Nemuzete eventy nasatavit tak aby byly dosazitelne i pro normalni lidi co chodej do prace a zijou rodine zivoty a kdyz si zapnou DSO, tak aby nebyli znechuceni nedosazitelnymi eventy?

8. Ulisson

Ulisson Someday Author

@hraccislo7 - Nesmíš to brát tak vážně :). Pořád to jsou jenom obrázky a nějaký čísla v kompu a za pár let si na to možná ani nevzpomeneš. Chce to hrát na pohodu a nevzrušovat se tím že někde na konci eventovejch lišt jsou věci co by se Ti třeba líbily. Já to beru tak že tohle není závod a hraju si prostě tak aby mne to bavilo. Nolifery nikdy nedoženeš a vlastně ani není proč - akorát bys chodil těžší obtížnost a hra by pro Tebe byla vpodstatě stejná. Většinu eventů udělám cca do půlky a postavu buduju pomalu - jako jo uteče mi teď pár posvátnejch drahokamů. No tak je holt záskám jindy no :-D.

MortisCz, Dukynka, Starobrno and 4 others like this.
  9. -Touchwood-

-Touchwood- Someday Author

Pekne napsane. :)

10. _Batole_

_Batole_ Junior Expert

jj taky jsem to dřív hrotila, dneska mi je fuk, že si dám sólo sotva i3 bez velkých bosů.
    Kam se mám honit a proč?
    Ponk mi sejně nedá to co chci a ikdyby, tak koho super postavou ohromím? Nikoho, jsou to jen ztracené hodiny, které bych mohla strávit užitečněji, ale tak nějak to pořád zapínám :D

11. anti.

anti. Regular

co začal Dragan, tak ponk né a né mi něco dát ale nakonec po 5 měsících jsem to konečně dokázal z 348 dotáhnout do konce https://postimg.cc/1fbNhTc5

setoneto and jackoneill1976 like this.
  12. Ulisson

Ulisson Someday Author

Padá nějaký postup z prokleté amfory? Ted jsem horko tezko sehnal lidi na zabiti amfory na i4 a v liste mi nepribylo vubec nic :-/

13. Uber_Soldat

Uber_Soldat Junior Expert

Ahoj, myslim si, ze postup ti padne iba na prvu listu, cize padaju obycajne perly + drakeny. Este je sanca ze ti padne mocna perla k ujovi Draganovi. Ja som zatial amforku nemal, pisem iba to co padalo minule.

14. anti.

anti. Regular

padá, ovšem pokud děláš třetí lištu a amforu máš na hradě, tak samozřejmě ti to nic nedá, je to tvůj případ?

15. Ulisson

Ulisson Someday Author

Nn, byla to prokleta amfora na 004 mapě - železný les. Tak bych čekal postup do druhé lišty. Na hradě bych samozřejmě čekal postup do první. Bohužel jsem si to nezkouknul než jsem tam vlítl, takže nevím přesně co tam bylo, ale celá mapa mi dala celkem 280 postupu do druhé lišty a byly tam dvě zlaté amfory za klíče - celkem jsem zaplatil 15 klíčů - za dvě zlaté a 5 obyčejných amfor. Což by mělo přesně vyjít na těch 280 bodů.

btw: vzhledem k tomu jak padá na i1 postup do druhe listy (což jsem maximálně schopen chodit), jsem se rozhodl druhou lištu udělat komplet na amforach za klice na i4 (mam to vypadly premko na tyden, tak mi smrti nevadi) a pak se venovat hale a draganovi. Aktualne mi to prijde nejefektivnejsi a klice mam nafarmeny, tak na co to syslit. Odmeny fakt stojí za to. A bonus je mrak T7 fialek :).

16. anti.

anti. Regular

je možné, že drop občas nepadne, už se mi to zřejmě taky stalo, těžko říci jelikož né vždycky si toho všímám ale mám pocit, že v poslední době neregistruji drop postupu čím dál víc a začínám si myslet, že to není jen přehlížením ;)

17. pavuk4

pavuk4 Forum Greenhorn

ahoj nevíte někdo jak získat výbušné koule na zelenej ukol v andrakashy prosím poradte

18. Ammerling

Ammerling Forum Apprentice

Zelené koule se snad nezískávají, jen přijme úkol, skočí do Stalgardu na obtížnou a vyšší a likviduje otazníky. Asi jsi to čekal na normal mapě?

19. ___Drizzt___

___Drizzt___ Forum Greenhorn

Ahoj bando!

Měl bych dotaz ohledně úkolu 4/6 hlídej si záda.. zda jde o bug nebo je na to nějakej fígl.. :D

4/6 hlídej si záda - navyš u ponku úroveň praporu upgradem pomocí zesilujících jader - nelze upgradovat protože ten svitek na upgrade pomocí zesilujících jader je až odměna v tomto úkolu..

I když najedu na ponk a chci prapor zvednout - píše mi to že lze "plán" získat až za splnění tohoto úkolu.

Díky!

20. couda22

couda22 Forum Commissioner

Musis vybrat jiny ponkovaci recept - najdes ho v zalozce "ukoly".