Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ki84

ki84 Advanced

Alodar, to ako vážne? Ty nás posielaš na ulicu( v prenesenom význame biť sa) a to si hovoríš moderátor? CG.

My so sebou názorovo nesúhlasíme, máme celkom rozdielny pohľad a prístup k hre, to ale neznamená, že máme osobný problém. Nevidím žiadny. A teba zjavne prekvapí aj to, že sú veci ktoré Azachielovi mám rozhodne k dobru. Ja som videl aj tie jeho príspevky, keď niekto žiadal v hre o pomoc, často krát to bol práve on, kto reagoval. Ja nevidím veci na červeno aby som vnímal len to čo sa mi nepáči. A áno, tieto veci s hrou súvisia. Čo by s ňou malo súvisieť, ak nie názory na eventy, smerovanie hry, jej dostupnosť, obtiažnosť, atď. naozaj neviem. Ale ak chceš mať pohodlné fórum, kde budú všetci len krochkať blahom, dávať obrázky úspechov, všetko chváliť, tak si v zle vybratej hre kamarát.

Dionýsos. likes this.
  2. Alodar

Alodar Active Author

Bolo to myslené ako vtip nie doslovne :( trochu zmysel pre humor nie.

Mal som na mysli hlavne, to čo píšete ohľadom platenie a že BP všetko tlačí na kupovanie tm a podobné iné teorie. Nevidím moc zmysel to riešiť a písať slohovky o tom je to niečo čo tu je celú dobu a nemyslím žeby sa to malo nejak zmeniť platenie hlavne všetko urýchluje inak treba veľa farmiť, okrem toho ja osobne nesúhlasim z polkou toho čo si napríklad ty napísal.

Ale vidím, že som sa nevyjadril moc dobre a ak sa vás to dotklo tak sa ospravedlňujem. Nemyslel som to tak a proti DSO textu nic nemam.

Kde som niečo také napísal ??? Ja nemám nič proti negatívnej spätnej väzbe ak je podložená faktami, mne sa tiež veľa vecí nepáči a aj sa znažím aby sa to dostalo ďalej na zlepšenie + z pár vecami čo píšete aj súhlasím ... mimochodom neoslovuj ma kamarát jasne ? .. kamarát ;)

3. ki84

ki84 Advanced

To kamarát bolo napísané v asi takom kontexte, ako to tvoje humorné myslené posielanie na ulicu. Jasné :)

4. @Alodar ..Ok, sorry..jestli si to měl jako za vtip.. posledních pár dní jsem tak nějak více podrážděný.. to zas přejde...

Dionýsos. likes this.
  5. *EyesFuture*

*EyesFuture* Junior Expert

Tak ja mám hotovo :)

6. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Mě by zajímala jiná věc. Při vstupu na obtížnost Pekelná 4. Proč platím pekelný cesty při vstupu do "chodby" za 24 klíčů a pak další pekelný cesty při přechodu k bossovi? Neměl bych platit jen jednou?

7. *EyesFuture*

*EyesFuture* Junior Expert

2x mi vymazali príspevok na fóre ohladom splnenia progresu takže odmietam prispievať do inej sekcie ako jo CZ/SK .... som sklamaný

8. t1pete

t1pete Forum Greenhorn

Zdravím,ehm,ako je to s návrhmi ? ak by som chcel nejaký ten návrh založiť,čo ďalej ?

9. Alodar

Alodar Active Author

@*EyesFuture* ak si napísal niečo podobné aku tu, že ,,mám hotovo,, tak to mohli považovať za zbytočný spam a preto vymazali.

@t1pete chceš spraviť návrh niečo také ako sme mávali v kreatívnom kútiku ? ten tu je ale v ang sekcii

t1pete likes this.
  10. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Tak ta runa trní bez amuletu je fakt drsná věc. Během chvilky jsem byl o 300 lehčí ani jsem nemrkl. Vražedná věc.

11. Twenkyes

Twenkyes Junior Expert

Akurát som dorobil prvú lištu v evente a nieje to tak zle človek keď si na bosa našetri aspoň 30 vstupov a točí s buffom tak to ide celkom dobre, uvidíme možno stihnem ešte aj tu bolestivu listu dorobiť.

12. Elite

Elite Forum Greenhorn

Napisal by som radsej, ze si to maju v hre vybavit, pretoze rucne strucne na ulicu moze byt chapane ako nabadanie na fyzicke nasilie v reallife, co je v rozpore s pravidlami ;) To len mala rada.

13. Bloodborne

Bloodborne Active Author

moc ta hra radost nedela

vcera 2k klicu a mys zadna :(

jsou bugle - hliza svarlive plane ruze - ta blbost na amulet (neni mozny,ze za cca 50 cest zadnou nedropnout)

a tak nakonec dnes hra udelala radost

Last edited: Sep 27, 2019
  14. Khrone

Khrone Someday Author

Shrnutí živého vysílání 27. 9. 2019

1) Nové úkoly budou dostupné pro navrácející se neaktivní hráče, VŠICHNI BUDOU SCHOPNI HO UDĚLAT v budoucnu.

2) Komunitní výzva

2) Poraz neporazitelné bude probíhat od 16. 10. do 30. 10, Halloween event bude následovat hned poté - od 30. 10 do 24. 11.

3) Sargonův set + Plášť temnoty

4) Mortisův set

2/2 Set bonus: Poražení nepřítele ti dá Mortisovu sílu, která zvýši tvé Zranění o 10% a sníží tvé Body životů (začínající u bonusů) o 5%. Tento efekt lze nastackovat 50x. Mortis bude vědět o tom, že tuto sílu používáš. Existuje velmi nízká šance, že tento fakt přestane tolerovat, a rozhodne se tě sprovodit ze světa.

5) Bonus kódy

Halloween event představí nového bosse, zároveň s novým úkolem, více postupovými lištami a více odměnami.

Last edited: Sep 27, 2019
  15. Uber_Soldat

Uber_Soldat Junior Expert

Taky maly hotfix by sa hodil na tento event. Opravit drop parazita, hluza to je hruza, a tych 2 petov co vobec nepadaju teda elegantna krysa a to oko z mhorblika. Inac sa to da. Som si myslel, ze spravit tych 35 mini zo 48 bude peklo, ale skor splasit tych 75 klackov, minivyzvu mam spravenu a na konte mam 8 ks hluzy, to je dost zle a nie som sam ocividne.

16. Kráčajúci

Kráčajúci Exceptional Talent

Zdravím, mám pár otázok.
    -klenot zúrivosti. Môžem osadiť len 1, čo s ostatnými?
    -kamene z quazaia. Vidím, že zmizli, bola nejaká kompenzácia?
    -runy na vedomosti. Dajú sa ešte dropovať z truhly, alebo sú iba u Emílie?
    -poraz neporaziteľné. Približný odhad, koľko bude treba kľúčov?

17. Stóné

Stóné Someday Author

Tak s pláštěm bych měl taky strach, abych se nenakazil ;) Jinak ty zdroje by jsi mohl třeba vyjmenovat, jinak je to takové máchaní kolem, samozřejmě pokud ti to neublíží.

18. Zdroje na mapě: monstra, miniboss, prasátka, jednoduché amfory, amfory za klíče..Bude to takto stačit?
    http://prntscr.com/pc127w

19. Twenkyes

Twenkyes Junior Expert

Keď zrušili kamene z quiazach a ľudia zistili ze dali za rafinérie peniaze zbytočne dali teda ako kompenzáciu offerku 2k redky za 1998 tm

20. Gauthor

Gauthor Count Count

Ostatní klenoty zuřivosti rozmlátit na prach a ten použít na vylepšení jiných klenotů.
    Runy na vědomosti se dají stále dropnout. Ale u Emílie jsou tak levný, že se vyplatí si je koupit. I třeba při třídenním prémku zdarma. Drop je náhodný a mizerný. ;)