Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. anti.

anti. Regular

svatá pravda... mám 4x runu na runy ale sotva polovinu 40% run, spíš mi chybí runy předposledních stupňů :D a i když se blížím k 10k 4lístkům, tak si je raději nafarmím na eventech, protože je lepší si zahrát než si stěžovat, že tři měsíce teď nebude co hrát :D

2. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

Ahojte priatelka je carodejnik a ked striela retazovym bleskom a ohnivou gulou tak proste nedava vobec priseram ziadny dmg ajked stoji fakt blizko pri nich,ale oni jej HP uberaju.Ona ako keby ich nevidela alebo neviem.hra DSO aj na ntb a tam jj to vobec nerobi.Neviete mi povedat kde je pricina a co stym robit? Dakujem za ryclu odpoved

Satanicmorbid likes this.
  3. elithyacz

elithyacz Forum Baron

KAPPACOIN funkční jen dnes.

4. Raelis

Raelis Forum Greenhorn

Prosba na moderátory: mohli byste prosím zjistit, co se stalo s Heroldovou kůži, že už zase není u Jesseho v obchodě? Mám za to, že nedávno se tam vracela a ještě někdy o víkendu jsem ji viděl, ale nyní opět není. Předem díky.

5. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Vrátila se tam bo si to lidi na twitchi "zaplatili" Nyní již tato akce na twitchi nebyla a proto tam není.

Raelis likes this.
  6. Raelis

Raelis Forum Greenhorn

Škoda, ale každopádně díky za vysvětlení. Snad se to někdy zopakuje, protože s šancí na drop už jsem to vzdal.

7. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Není třeba veset hlavu.. Se mi zdá že ten drop zvedli... Za týden jsem dropnul všechny ingredience...jak heralda tak kaylin i medusu... +-5k klíčů na inf1.. mraky lstivich očí a 6400 pozemskych jader do plusu..takže třeba zkoušet a ono to padne...

8. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

9. jackoneill1976

ale jako..ranger dostane ty včely a mág tohle?? malinko soudnosti by to chtelo aby ty nůžky co teď jsou mezi námi ještě víc se neotvirali..mág je podle mě daleko nejsilnější postava a teď koukám dostane další brutal schopnost...

10. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

Včely jsou novou samostatnou schopností, ohnivé koule jsou upraveným talentem již existující schopnosti. Druhá schopnost pro rangera (pokud bude) ještě nebyla odhalena, stejně tak nebyly odhaleny jeho nové upravené talenty. Takže to budu posuzovat až když vydají nové schopnosti i talenty. :)

11. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

Prosim vas radu ku mojmu prispevku vyzsie dakujem.Lebo jej to stale robi ajked sme upravili grafiku.Na mojom PC jej to ale nerobi ani na ntb tak nevieme co stym

12. jackoneill1976

ukaz video.. to ze "nedava zadny dmg".. to jako ze dava nulu ?? a neni treba na tu mapu spec ess??

13. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

nie proste ako keby tie prisery boli schovane za nejakou neviditelnou zdi.Proste hoc ake prisery ako keby sa bugli do mapy oni jej uberaju hp ale ona im neubera nic proste ako keby strielala do prazdna a pritom su tie prisery pred nou alebo trosku vzialene.Skusali sme upravit aj grafiku hry ale proste to robi aj tak.

14. jackoneill1976

tezko ti takhle nekdo pomuze.. kdyz to nevidi

ono je problem ciste jenom s mágem?

15. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

No konkretne u nej je to iba s magom iny ucet sme neskusali ale je o divne ze to robi iba na jej pc ale na mojom pc a antb to proste nerobi a ntb je asi 17 rokov stary tak nevieme kde je problem ci grafika alebo pc alebo kde.Ak s apodari skusim nahrat video a dam ho tu

16. jackoneill1976

17 let stary ntb?? to jeste jde zapnout??? se nediv ze to nefunguje.. to musi byt utrpeni na tom hrat hry.. co hrat..vubec cokoliv delat..

dso ma nejake hardwarove naroky.. urcite o dost vic nez 15+ let stary zelezo... a to o hodne..

Minimum System Requirements

Windows

• CPU: Dual-Core processor running at 1.6 GHz
    • RAM: 1.5 GB (Windows XP) or 2 GB (Windows Vista or newer)
    • GPU: 512 MB VRAM, DirectX 10 and Shader Model 3 (Radeon HD 2000 series, GeForce 8000 series or Intel HD Graphics)
    • Sound: DirectX 9 compatible sound card
    • OS: Windows Vista or newer (the game can be lunched on Windows XP but BP is no longer offering technical support for XP users)
    • Browser: Internet Explorer with Java plug-in enabled
    • HDD space: 2 GB
    • Other: Internet connection (minimum. 6Mbit)

17. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

Ano ja viem ale predstav si ze na tom tnb jej to vobec nerobi hentu chybu.Ja natocim video ked bude hrat a bugnu sa jej tie prisery a potom ho tu zavezim ale vravim na starom ntb jej to vobec nerobi pekne zabija priseri a ziadne problemi nema a pritom na novom pc ako keby tie prisery ani nemala pri sebe a pritom jej uberaju HP.Natocim video a potom ho tu dam a mrknete na to co stym moze byt :)Zatial teda dik za rady

18. Twenkyes

Twenkyes Junior Expert

Ja mam ntb 20 rokov starý a hral som nanom draken bez problemov až kým BP nepovedalo ze už mi to nefunguje na xp

19. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

na videu je jasne vidiet ako priatelka sa snazila zabit toho lietajuceho robota strielala donho no absolutne mu nedavala ziadny dmg.Ked nanu ide 1-4 potvory tak okej ale ked ich ide naraz viac a toto s astane a je obklucena tak ju zabiju a uz ma na to dost nervy a prestava ju to bavit pritom ju tato hra bavila ale tento bug,chyba ci co to vlastne je ju dost odradza prosim vas o pomoc pozrite video a skuste mi dat nejake info co by to mohlo robit.Ako vravim na starsom ntb jej toto vobec nerobi ale kupili sme lepsi pc silnejsia ramka lepsia grafika a zacalo jej to robit ale iba na PC a na mojom pc co mam tiez herne delo jej to nerobi tak neviem kde je problem a robi s ajej to velmi casto skoro stale

20. blackassam

blackassam Forum Expert

@vojaksr ...můžeš udělat screen vybavení co momentálně používá ( ...a hlavně typ zbraně)? Dělá to jenom na téhle mapě nebo na všech mapách?....ta systemová hláška z videa patřila čemu?...nepoužívá třeba nějaké zastaralé vybavení?
    Jinak nezbyde než odzkoušet promazat TEMPy od DSO : http://dso-almanach.cz/jak-promazat-slozku-temp-dso-cache/ - tam najdeš návod.

Edit: jednu dobu byla chyba u magické, když si střílel na mobku v těsné její blízkosti tak pak nešla zasáhnout. Střely prolétly jako by skrz bez zásahu...musel jsi kousek od ní poodstoupit a pak už ji šlo zasáhnout. Tahle chyba by měla být, ale už opravená. Aspoň u magické jsem tohle už dlouho dobu nezaregistroval, řetězák používám výjměčně. Můžu to pak třeba ověřit až budu ve hře.

Last edited: Aug 30, 2020