Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

tak.. konecne :) uz jsem se bal ze to nepriznas ze jinak to proste nejde.. driv se to dalo kompenzovat casem abych neplatil.. ale zrejme filozofie BP je jina.. spatny to neni,ale "user friendly" to uz vubec.. btw nevim jak chtej takhle prilakat novy hrace(novy sponzory ) kdyz vlastne vidi od zacatku ze je to vlastne solidni naloz na penezenku to hrat....

jako dalsi vylepseni bych navrhoval BP s event plastem.. kdyz si to koupis tak mas zadarmo vstup na mapy + zadarmo oziveni na miste...

no nic. peknou hru :)

michal4346464 likes this.
  2. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Tady kámo moc pravdu nemáš. Osobně si myslím, že BP tuhle hru primárně nedělá pro Českou republiku, ale míří spíš na západ a do Ruska. A věř tomu, že pro "zápaďáky" je 900 kč ( 40 eur ) za plášť, úplně směšná částka. To ti v německu ušetří dítě za pár dní z peněz na svačinu. :)

3. jackoneill1976

Nerozumíme si... Ja nemám problém s 900 korunama.. Ale čekal bych umožnění splnit event i bez toho.. no ale když vlastně nepadá zásadní věc abych to mohl dát tak není o čem mluvit.

Nastavení že máš ze 4 věcí co potřebuješ víceméně stejně z jednoho 10k a že zbytku 10-20-30 kusů....to je fakt paráda....

4. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Nemáš problém s devíti stovkama? Kup si plášť a máš po starostech.

-Touchwood- likes this.
  5. jackoneill1976

nejsem zase blazen... pomalu nekupuji ani prem,kdyz uz tak obyc za 400 korun nebo kolik na 3 mesice.. abych protocil veci a nasbiral par kostek.. nikdy jsem nedaval penize do hry, proto me lakala(teda kdyz jsem to propocital tak to mam cca 30-40 korun/mesic cca/7 let).. ze jsem nemusel..vsechno se dalo v pohode vymlatit free...roky jsem to hral bez niceho jen tak...teda driv nebyl ani prem :D a pak dlouho jenom norm.... royal jsem nekupoval nikdy...

za tech 7 let co hraju jsem do toho narval cca tolik jak nekteri za mesic... teda si myslim ze vic do toho nedavaj :D :D :D

pro me neni hra kdyz si "musis" vechno kupovat..kde je pak zabava? jeste kdyz byly jestery tak jsem videl video jak jeden d3bil nabil pres milion TM a tocil to pro 4listky aby mel mount "monty python" mezi prvnima.. co mu to dalo? nic.. jenom byl lehci o par tisic... jeho volba,nebyl nucen...

ale koncim,vidim ze proste na koukame kazdy jinak

6. ki84

ki84 Advanced

jackoneill1976 Toto nevysvetlíš. S tvojim postojom súhlasím. Ak si dobre pamätám, niekde som videl myslím európsku štatistiku, koľko hráči priemerne na účet mesačne minú za on line "free" hry. Vychádzalo to niekde okolo päť euro. Čo je naviac je už veľmi dobré. Tomu by mala byť prispôsobená aj hra, ale nie je. No a pokiaľ ide o tú tvoju rečnícku otázku, ako takto chcú pritiahnuť nových hráčov? Myslím, že už ani tak o to nejde, ako skôr o podojenie tých, čo to hrajú(ešte). Zase mi tu nepíšte, že vy nevidíte to, že sa naozaj výrazne znižuje aj počet nových hráčov, tých čo sa na niečo na fóre pýtajú.

Azachiel_de_Morgen to, že tí paraziti vôbec nepadajú isto nebolo treba brať ako absolútnu hodnotu. Padá ich jednoducho málo v porovnaní s inými vecami. Na splnenie ľišty určite málo.

Květ1nka áno, kľúčov padá málo. A tak ako je nefér, že potom drop tých kľúčov stiahli, je rovnako nefér, len presne v opačnom garde že výrazne zvýšili drop súčiastok. Ja som nad eventom mávol rukou, idem pekne v kľude a tak som na vstupy k červom neminul nič a teraz neviem čo s nimi. Tí, ale čo na to míňali vo veľkom TM asi majú, no povedzme zvláštny pocit z prístupu BP. To mám ale aj ja, pretože zase tie kľúče sa teraz naozaj zle farmia...

7. Stóné

Stóné Someday Author

Ano, máš pravdu. Měl jsem v hlavě parazit = esence, a sám sem se zamotal. Každopádně směřuju celkově k tomu, že ať už paraziti nebo esence, je těžko k sehnání (skoro vůbec) na poměry k eventu.

Tady jsi ale vysoko mimo. Směřuješ jednoduše k tomu koupil jsem si plášť kupte si ho taky když něco chcete. Ok, já jsem to bral nedávno stejně, dokonce i teď bych to tak bral. Ale je tady jeden velký problém, že pokud tu opravdu netrčíš skoro nonstop, nemáš šanci sbírat klíče a esenci, ten drop je jednoznačně MIZERNÝ, a není to jen můj názor, stačí si přečíst jinou diskuzi. Ale jednoduše tomu vlastně ani neporozumíš, protože ty právě ten plášť máš.

Byly časy kdy mě hra úplně znudila, dokonce jsem přestal hrát. Ted jsem tu zase, ať už pro to že mě hra zase trošku chytla, a není ani alternativa. Koupil jsem si zase na půl roku prémko, a doufám že ne naposled. Investuju za pláště, za cokoliv, pokud mě to bude bavit, a bude PROČ investovat, ale aby to byla PODMÍNKA, to ne, a pokud Vy sami chcete takovou hru, prosím. Až si nikdo nebude stěžovat, už to asi nebude pro to, že je hra v super stavu, ale že už nejsou lidi na to aby si stěžovali. Můj názor.

Last edited: Sep 29, 2019
    ki84 and couda22 like this.
  8. Twenkyes

Twenkyes Junior Expert

Free to play he v preklade zadarmo k hraniu . Nie zadarmo a všetko vyhráš.

9. jackoneill1976

To máš sice pravdu ale příklad..
    Když si priplatis za dálniční známku tak dojedeš za hodinu někam...když ne tak za dvě po okreskach... Ale BP s dropem půlku okresek uzavřel a na druhou půlku dal zátarasy

10. -Touchwood-

-Touchwood- Someday Author

Takze jsi na tom stejne jako na nasis dalnicich. :D

11. Nebula

Nebula Community Team Team Drakensang Online

To si nemyslím. Česko a Slovesko je jedna z najväčších (najhodnotnejších) komunít Drakensang Online. :) Ceny sú upravené podla lokalizácie (nehovorím, že úplne spravodlivo). Ja v Nemecku žijem už 4 mesiace a aj tak by som za niečo také nedal 900kč. :D Tak isto treba myslieť na to, že zárobky sú síce väčšie, avšak výdaje za niektoré veci drahšie...

12. michal4346464

michal4346464 Forum Apprentice

Ok to je podle toho jak moc je člověk závislý na hře. Já osobně si teda pamatuji že i na lvl 27 šel udělat celý event bez placení a bez tahání jiným hráčem. Stačila skupina lidí stejných lvl ale šlo to i solo.

13. Uber_Soldat

Uber_Soldat Junior Expert

No neviem, dat skoro 40 eciek za jeden event je dost podla mna. Teraz budu neporazitelny, Halloween, take dalsich 80eciek to uz je 120 eur za 2 mesiace, este k tomu premium/deluxe. to este neratam vlka a karru a uz to vychadza cca 75 eur/mesiac. Celkom slusna palka na hru , ktoru tu dost casto ludia hadzu do kopru. Osobne sa mi tie "odevy" nepacia, isto to prinasa vela vyhod, ale cena sa mi zda premrstena. Ozaj to uz speje iba k jedinemu bud zaplat a mas, alebo behaj do zblbnutia a mozno budes mat.

14. d2ano

d2ano Forum Apprentice

Nedavam do toho ani cent, a zatial som vsetko stihol pohode, tak neviem co tu stale pisete za kecy... inak prichadzam na forum aby som sa nieco nove dozvedel, no najdem tu len ufnukane somariny.. ak sa chcete ist porozpravat o Vasich osobnych nazoroch, nemozte ist radsej na pivko?

Azachiel_de_Morgen likes this.
  15. michal4346464

michal4346464 Forum Apprentice

Nezapomeň že ten, kdo tu píše o nutnosti placení je ten, kdo se hry zastává, konkrétně mám na mysli Azachiela ;)

16. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Ale no tak, Nebulo, je mi jasný že "kopeš" za BP, ale nemaž nám tu med kolem huby v tom, jak sme cenná komunita pro BP. To by se o nás starali trochu jinak. :) Nemůžeš srovnávat kupní sílu lidí v Německu a u nás. Pracuji pro německou firmu. Párkrát jsem byl v mateřské firmě a vím kolik tam vydělává můj protějšek na stejné pozici a taky sem viděl kolik tam co stojí. Srovnávat se to určitě nedá. A tvrdíš že ceny jsou upravené podle lokalizace? Kámo, jak je to dlouho co ste na foru psali, že se musí srovnat ceny pro všechny hráče DSO, aby měli všichni stejné podmínky a CZ hráčům jste hru výrazně zdražili? Dva roky?

17. d2ano

d2ano Forum Apprentice

Nechcem sa Vam do toho montovat, ale hram cely cas s kamaratom z nemecka a ma vyssie sumy, aspon ked sme to porovnavali pre troma mesiacmi

18. Nebula

Nebula Community Team Team Drakensang Online

Nemam dôvod "kopať". Na fóre som dobrovolne diskutovať na úrovni. :) Najcennejšia - pravdepodobne si ma nepochopil, ako som to myslel. Vyjadroval som sa na základe štatistík.

de.png
    sk.png

CZ by to mali mať ešte lacnejšie.

19. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

No vidiš, tak tady to máš. Za 114k temných mincí zaplatím v Německu o 35% víc než v České republice. V České republice je průměrná mzda cca. 31 tisíc, v Německu 97 tisíc. To je o 212% víc. Kolik procent pracujících na průměrnou mzdu dosáhne u nás a kolik v Německu, asi nemá smysl řešit. A neříkej mi, že v Německu je vše třikrát dražší.
    EDIT : Počkej, ale neřešíme temné. Kolik stojí eventový plášť pro hráče v Německu?

Ale já se s tebou nechci hádat o tom, kdo si může dovolit koupit víc temných. Jen tvrdím, že Česká republika není pro BP tolik lukrativní trh, jako některé jiné. To je vše.

Last edited: Sep 30, 2019
  20. Stóné

Stóné Someday Author

Tak je to o hře, když ti to tak příjde skoč si na to pivo ty. Zkus taky říct kolik toho času u te hry trávíš, ale tak aby ti to někdo aspon uvěřil.