Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

jj.. to je nezajima..hlavne ze se prodava nova mapa :)

2. chevasitos

chevasitos Forum Master

škoda že ji nemám a ten plášť, si teď plním denní i s doupětem a 10x cca a 5x strážci to by bylo rotačních koulí:rolleyes: a takhle mám jeden úkol mizernej hotovej :(

3. couda22

couda22 Forum Commissioner

Pokud mas nejake komunitni mince, tak muzes zkusit u Jessie obchodnika koupit 5x bednu s nahodnym plastem a otevrit je "rychle" po sobe. V polske sekci nekdo psal, ze mu tak z toho vypadl ten plast na vedlejsi ukoly.

blackassam likes this.
  4. chevasitos

chevasitos Forum Master

mám cca 1800, ale to mám na delux, až to celý předělaj:rolleyes: jaj 5 mincí za jeden to si teda rači rok počkám než bude v nějakým eventu

5. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Hele, o buglych doupatech jsem nevedel. Kdyby to kazdy vedel, tak by mi to vcera uz nekdo mohl napsal, ne?

6. jackoneill1976

to neni novinka..ja to hlasil uz v breznu na diskuzi...devs o tom vi,to mi bylo receno kdyz jsem to urgoval na dalsim DtU(tam jsem na to prisel,jindy tam chodim malokdy..ale na DtU jses tam porad a vyjde vsechna levarna na povrch..)..

tak bud je to nezajima nebo jsou blbci ze to neumi spravit.

mimochodem.. kdyby to bylo opacne..tj strazci by chcipali na 1hit a jeste k tomu by davali i runu..jak dlouho by jim to trvalo vyhotfixovat? pocitam max tyden.. ale spis 2 dni kdyby tam lidi lezli jak magori

blackassam likes this.
  7. ki84

ki84 Advanced

Mne tú vlastnosť plášťa dalo pri ponkovaní.

8. chevasitos

chevasitos Forum Master

jj vlastně jo mě padl taky za 40k příze jeden, lego to udělalo, ale bylo tam 5% šance na lákání na 5 sekund tvl to je super pro mága

9. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Tak výzva splněna a jsem zvědavý co v dnešním twitchi nám nabídnou za odměny.

10. chevasitos

chevasitos Forum Master

mě by spíš zajímalo kam se mě těch 70 kuliček připíše a na co to bude

11. jackoneill1976

to vypada jak koronavirova kulicka :)

ja zabil 5x maga a asi 20 werevlku :) takze si to nezaslouzim ...

12. Gauthor

Gauthor Count Count

Ale zasloužíš. Já udělal event za tři kola a na mága kašlu...

Jinak bych byl rád, aby se na celý twitche vykašlali, protože kdykoliv je twitch, tak nemůžu přecházet z mapy na mapu, protože je všechno přetížený. Ať ty novinky někam napíšou najednou a nevymejšej každej tejden tři twitche. :cool:

MortisCz likes this.
  13. elithyacz

elithyacz Forum Baron

A nová výzvy.

14. chevasitos

chevasitos Forum Master

k čemu je to dobrý tahle blbost, radši ať nasolí pořádnej balík mincí:rolleyes:

Last edited: Oct 9, 2020
  15. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

micuna13, elithyacz and Warodzilla like this.
  16. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Jako sorry, ale kdyz nekdo nezna vyznam slova pusty, tak at se podiva na vcerejsi twitch. Absolutne zbytecne natahovany obsah twitche na delku 3 hodin a pri tom by stacilo cca 10 minut. Poslouchat jejich duchaplne rozhovory a skreky fakt stalo za to.

MortisCz likes this.
  17. chevasitos

chevasitos Forum Master

pochybuju, že se na to někdo dívá:D a kod nám jako nedaj ?

18. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Ja to vcera videl poprvy a stacilo. Hlavne me prekvapilo, ze se najde nekdo, kdo jeste predplati odber za 4, 10 a 25 ecek/mesic s tim, ze ziska dalsi emotikony do chatu. Zvracena doba. To uz je zazivnejsi sledovat Burese a Prymulu.

MortisCz likes this.
  19. chevasitos

chevasitos Forum Master

no já to pouštím bez zvuku, tam ti naskujou jako že to sleduješ ty mince, jo a to mě taky dostalo, když se tam chceš na něco zeptat, že musíš zaplatit abys mohl na chat to už je nehoráznost:mad: tvl tobě by měli platit že je vůbec sleduješ a posloucháš a ne ty jim :rolleyes:

20. Warodzilla

Warodzilla Junior Expert

Koukam, ze tu je na Jessika a jeho kamarada sama chvala :) No, kdyby jste meli malo jeho streamu, tak si Jessik zalozil osobni kanal na Twitchi J3sseGames :) Jiste vam vyjde vztric s kazdou otazkou. Samozrejme s jistou davkou osobniho intelektualniho kouzla.

Geredis likes this.