Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Khrone

Khrone Someday Author

Max level postavy je skutecne 100 - predmety muzou mit jeste vyssi urovne.

Souhlasi, sice bude po nejake dobe irelevantni, ale do zacatku budou lepsi hraci mit velky naskok pred ostatnimi. Napriklad Unikat stupne 10 bude mit uroven predmetu po CE 75.

Tyhle tri obtiznosti nahrazuji pouze Pekelne - tim padem bude Normalni, Tryzniva, Smrtici, Pekelna, Nelitostna, Krveproliti.

2. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

A tak to jo. To jsem to špatně pochopil:) A jak to myslíš s tím, tě sice lvl postavy bude 10p,ale předměty můžou mít vyšší? Já myslel, že na nejtěžší obtížnosti budou padat "nejvyšší staty",ale lvl bude max 100.

3. blackassam

blackassam Forum Expert

Jinak řečeno nekonečná farma a čekání na své pokakajkované štěstíčko.:rolleyes:

Už se těším na tu super farmu u toho doživovacího maniaka, nabostovaného navíc novými super-štíty v úrovni krveprolití:D:D:D....teda pokud bude po CE ještě krvavka vůbec v kurzu od Bloodmage, když chystají nějaký ten rebalanc na ty uniky.:cool::p

Last edited: Nov 5, 2020
  4. Khrone

Khrone Someday Author

No, monstra se budou skalovat k levelu hrace, tzn. pokud hrac bude 75, monstra budou samozrejme 75, ALE s kazdou obtiznosti budou mit monstra o urcity pocet levelu vice. Ted placnu priklad, nevim jak to ve skutecnosti je: hrac 75 vstoupi do Q1 na Pekelnou obtiznost - monstra budou mit level 80 -> budou z nich padat predmety urovne 80.

5. Kryton2x4b.523p

To chápu. A chceš mi tím říct, že až vlezu na Q a budu 100lvl,tak mi budou padat 105lvl itemy? A co když bude ve skupce hráč s levelem 100 a 55. Co komu bude padat? Teda jestli vůbec bude možné takovou skupinu složit.

6. Khrone

Khrone Someday Author

Presne tak, ale zalezi na te obtiznosti no, uz si nepamatuju jak jsou ty rozmezi kolik jaka obtiznost pridava urovni. Co se tyce skupin, to vazne netusim, ale nejlepsi odhad je takovy: system pozna ze ten hrac je 55, a budou mu padat predmety navysene jen o tu urcitou obtiznost (60), ikdyz monstra budou level 105. Kdo vi, uvidime pristi tyden.

7. Kryton2x4b.523p

Dobrá. Uvidíme,jestli uvidíme. Jestli to zase neposunou:)

8. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

ted kdyz vlastne po CE muzu vyhodit vsechen vybaveni (nebrat to doslova) co takhle kdyby BP povolila zmenit tridu?

9. Kryton2x4b.523p

To nééé. To by jim zase trvalo a půl roku déle:-D Ale jako nápad to není špatný:)

10. Toud_svk

Toud_svk Forum Apprentice

Davam pauzu neriesim pockam co bude -- este ze som to nehral roky to by zabolelo asi

11. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Nevěděla jsem že se nedají vrátit omylem prodané věci. Na tom by se také mohlo zapracovat aby mohla podpora nás blbé více podpořit.
    Osobně si myslím že DL bude pro déle hrající hráče katastrofa a pro mladší hráče celkem pecka.

12. jackoneill1976

pecka pro novacky? to jako v cem? zadny kameny,runy,klenoty....nic... no nevim teda... ja bych nezacinal s tuhle hrou ani kdyby mi za to platili.. tahat novou postavu.. kdyz vim co se tady deje.jak se chova BP ke hracum..

13. Toud_svk

Toud_svk Forum Apprentice

Vsade kde budes hrat sa budu k tebe takto chovat -oni- nastavia hru chces hraj nechces nehraj a vsade sa plati za hru nepoznam hru kde sa neplati / ako som pisal mna ta zmena nezaboli kedze to hram asi rok ale keby som to hral 7 rokov nadaval by som tu ako pohan / takze len dufajme ze dlho hrajuci hraci budu dostatocne kompenzovany

14. ki84

ki84 Advanced

Tí čo hrajú dlhšie budú mať ako píše jackoneill1976 stále určitú výhodu. A že bude menšia oproti novým? To asi áno a je to celkom v poriadku. Podľa mňa to už ani nešlo nejako skĺbiť aby eventy boli prístupné aj pre nových a zábavné aj pre starších. Veď sa pozrite aj na tento event. Hrať ho na nejakej bolestivej, tak vám ani nejaký plášť nepomôže na jeho dokončenie. Druhá vec je, ako budú eventy hrateľné po rozšírení, to som aj ja zvedavý. Musela to byť z ich strany veľká investícia, ktorú budú nejako chcieť späť. Mňa osobne vôbec prekvapuje, že sa do tejto hry ešte rozhodli investovať toľko prostriedkov, času, energie. Veľmi by som chcel vidieť tie čísla, ktoré ich k tomu kroku viedli. Pre mňa je toto veľkým prekvapením, skôr som čakal pomalý úpadok. Berte to tak, že čo ste tu fakt do tejto hry zažratí, tak vám asi predĺžili pri nej životnosť o pár rokov. A že sa zmení hra? To sa predsa menila už niekoľkokrát. Ani tento Draken už nemá veľa spoločné povedzme s levelom 35.

Plaam and Warodzilla like this.
  15. Plaam

Plaam Forum Greenhorn

Podľa mňa investícia do tej hry sa vyplatí , keď si to tak zoberieš tak je to viac-menej jediná hra od bigpointu ,ktorá ma nejaké korene a ma vybudovanú veľmi aktívnu komunitu , najväčšie zásluhy na tom majú jesse a hansen , som rád že sa im to podarilo oživiť a myslím si že bez tých streamov a bez neustáleho prebúdzania komunity by ta hra (ako si povedal) " pomaly upadla" . Ja osobne som veľmi rád že sa ta hra vyvíja a keďže ju hrám už viac ako 5 rokov je to aj pre mňa veľká zmena ale zaroveň som veľmi šťastný že sa ta hra vyvíja a že ta komunita žije .. osobne sa veľmi teším na CE a myslím si že nás bigpoint nesklame aj keď veľa ludi si to nemyslí ;) .

16. Kryton2x4b.523p

I já jsem rád, že se i po tolika letech o tu hru stále starají a snaží se vymýšlet nové věci. Některé dobré, jiné ne tak dobré. S přestávkami tuhle hru hraju od dob,kdy byl max lvl 40. Vždycky mě to chytlo, hrál jsem co to šlo a pak mě to pomalu přestávalo bavit, až jsem si dal pauzu. Pak přišly do hry vyšší lvl, nové mapy a zase jsem začal hrát. Poslední pauzu jsem měl letos na jaře. Přestalo mě bavit pořád dokola točit to samé,bez nějakého výrazného výsledku. Slibované nové Qéčko s Gorgou se neobjevilo,tak jsem si dal zase pauzu. Teď hraju zase asi měsíc co jsem se dozvěděl o CE. O tom co se zatím ví a neví teď psát nemusím. Každopádně to bude zase osvěžení hry aspoň na pár měsíců, možná déle,to se uvidí. Staré hráče to podle mě potěší, konečně zase něco nového. A nový hráči nepoznají moc rozdíl. Pro ně to bude jen o něco delší cesta na vrchol. A to, že nám zase nerfnou postavy? To už tu přeci bylo a není to tak dávno. S tím se zase dokážeme vyrovnat. Prece

17. jackoneill1976

Tvl...Jesse a Hansen... To je doufám sarkazmus že ty dva maj největší zásluhy...

Možná marketing dobrý..ale jako hře nerozumí lautr nic.. Ale chápu že někomu stačí koukat na stream jak si někdo hraje s postavou nadopovanou uměle... To je jak kdybych já farmil katakomby :)

No a je to tady..upřímně..ani 1.prosinec není moc reálný datum... Ale zas na winter event by to už chtělo ať máme co farmit během prosince...

Last edited: Nov 9, 2020
  18. Bomba, tak už tu máme odložení CE na 1.12.2020.. Bravo.... :mad:

19. Kryton2x4b.523p

Tak to je pořád jen o týden,to je ještě málo podle mě. Teda jestli souhlasí ten rok 2020

faxx1 likes this.
  20. jackoneill1976

Jen tak pro jistotu...je někde teda ofiko info co bude s unique předměty (bez ponku) po CE? Nechce se mi do všech věcí naponkovat smetí pro nic za nic... Chápu že nepůjde "vytáhnout" očarování..ale půjde tam naponkovat cokoliv? Nebo to co nebude"prekrystalizovano" můžu zatavit? Je to jinak šílená logika BP...už vidím jak průměrní hráči s nenaponkovanym dragan setem +kara setem teď rychle farmi 4-5k jader a naponkujou cokoliv aby po CE mohli znova...