Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Jen doufám, že na Poraz neporazitelné se minimálně o polovinu sníží drop do postupu, případně prodlouží postupové lišty a bude moci koupit plášť a to samé platí pro Haloween. :D

2. michal4346464

michal4346464 Forum Apprentice

Neblbni, oni jsou schopný to vzít vážně :D

3. MortisCz

MortisCz Someday Author

haha 1300 euro

vidis a za ty prachy si muzes koupit jinou celou hru na cdcku a parit rok-roky

Last edited by moderator: Oct 1, 2019
  4. 5xN1

5xN1 Forum Apprentice

MortisCz, použi strýčka googla a vyhľadaj si priemernú mzdu v Nemecku, a potom sem píš cifry, 1300 to určite nie je.

5. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Mortisi, trochu si to pleteš, průměrnou a minimální mzdu. :) Těch 1300 euro myslíš určitě minimální mzdu. A i to už dávno neplatí. Minimální mzda v Německu je cca. 1550 eur ( skoro 40 tisíc korun ).

6. Nebula

Nebula Community Team Team Drakensang Online

To približne sedí, avšak zabudol si, že bývanie a zábava stojí cca 3x to, čo v CZ a SK. :D Keby že chcem rovnaku úroveň bývania, čo mám doma, platím 4x viac.

To je však stále tvoje tvrdenie, ja hovorím, že viem ako to naozaj je.

Bez obáv, ja sa nehádam. :) Mne to príde ako zaujímavá téma, pretože viem čo si väčšina myslí. Ja som si myslel to isté.

7. Ares

Ares Advanced

Ahojte, trocha vám skočím do debaty s niečím mimo témy:D Ak ste niektorí používali moju tabuľku s breakpointami, zmenil som v nej posledný breakpoint u wara pri aktivovanom q7 sete, a to konkrétne 4,00. Tento breakpoint neexistuje a rýchlosť u neho je rovnaká ako u 2,8571, t.j. 17 útokov.
    Breakpointy.png

-Touchwood- and Nebula like this.
  8. Bloodborne

Bloodborne Active Author

Ares ,tak ty si nam tak dlouho lhal jo ? :D a ja jsem si chtel udelat wara,ze budu sekat rychlosti 4 podle tvoji tabulky a budu top a ted ? proste bigpointovina od tebe :D

ares to bylo mysleno opravdu ze srandy :)

Last edited: Oct 1, 2019
  9. michal4346464

michal4346464 Forum Apprentice

No pokud je Česko a Slovensko jedna z nejhodnotnějších komunit pro Drakensang, tak to si teda myslím že je na tom ten Draken dost zle.

10. Skuska55

Skuska55 Advanced

Otázka Rafinéria vybavenia. Či to nie je BUG alebo chybné nadefinovane v hre.
    Použil som to na 2 prilby kde som mal podobné štatistiky 70-60-65. Po použití rafinérie mi z toho vyšlo 5-1-45 v oboch prípadoch. To tak má fungovať rafinéria vybavenia? Že znehodnocuje veci? Podľa mňa to malo buď zničiť vec alebo a zvýšiť štatistiky napr. na 82-75-88. Tretí pokus z rukavicami mi predmet zničilo. Som si vedomý že šanca na zničenie predmetu je 50:50 / 1:1.

Je tu niečo v tejto hre čo funguje tak ako má?

11. couda22

couda22 Forum Commissioner

Ano, ma to tak fungovat. Pokud si prectes popis predmetu "rafineria vybavenia", tak tam se nikde nepise, ze ti to vyrobi pretmet s lepsimi/vyssimi attributmi. Pouziti rafinerie ti budto pretmet roztavi na runy, nebo ti to vygeneruje novy predmet (stejneho typu), takze hodnoty jeho zakladnich statu a ocarovani jsou nahodne vygenerovane.

Bohuzel nazev je matouci, protoze rafinerie se drive pouzivali na prekonvertovani starsi (uz nepodporovane) verze daneho predmetu na jeho novou verzi.

Geredis likes this.
  12. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Ano, věřím ti. Ale stále sme v indexu kupní síly na 23. místě ( polepšili sme si o tři místa ) a Německo je někde okolo 8. místa. Trochu jsem to počítal podle toho indexu. Kdyby sme měli mít stejné podmínky pro nákup temných mincí, podle kupní síly jako hráči v Německu, měli by to mít Němci ještě o hruba 40% dražší. To znamená, že by temné mince v Německu měli stát o 75% víc, než v České republice. Pak by měli hráči z obou států stejné podmínky pro nákup, podle kupní síly obyvatelstva. :) Jak říkáš, je to zajímavé téma. :)

Stóné and michal4346464 like this.
  13. Bloodborne

Bloodborne Active Author

Miso,tady nad tim nema cenu premyslet a uz vubec ne debatovat.bp si udelal takove ceny ok neo respektuji na zacatek,ale ten uz je davno pryc a ty ceny se me zdaji prestreleny jako prase .jeste jsem si tady delal srandu ,ze bude klic za 30 tm ..podle testu a tady na istrym je za 75 ...lidi za 75 jeden ...to je proste sileny i pro hrace ktery je top a chce hrat

14. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Jo jo, taky mi to nějak extra nevadí, jaký mají BP ceny, ovšem jak říkal Nebula, diskuze je to zajímavá. :) Ale jedna věc mě trochu zaráží. Ze všech online free to play her co sem hrál, je DSO suverénně ta nejdražší, co se týká nákupů ve hře ( nejdražší prémium účet, prémiová měna, atd.. ) A nejsem si zcela jistej, jestli ty ceny odpovídají kvalitě hry. Ale pokud jsme ochotní tu cenu zaplatit, tak proč ji snižovat, to je jasný. :)

Měl bych ještě jednu otázku na moderátory. Můžete někdo zjistit, jak je to s dropem toho peta Smrtící mrknutí? Ne jen že to nepadlo mě, ale neznám nikoho, kdo by ho dropl. A neviděl jsem ani na FB, ani na foru nějakej screen, že by ho měl někdo jinej. Kromě CMJesse ve stremu. Prostě to vypadá, že ten pet nepadá. A nebo se musí něco udělat, zabít boss v určitý čas, nějakým určitým způsobem, nebo nějakej jinej fígl v tom je, nebo........, prostě nevím. A nebo napište "je tam bugg, pet nepadá" a nebudeme tam chodit a utráce drahocenou esnci a vstupy. Hlavně ale nehrajte mrtvý brouky, tak jak to děláte, když je nějakej broblém ve hře. :)

//Spojil jsem Ti příspěvky, Tauron

Last edited by moderator: Oct 1, 2019
    Stóné likes this.
  15. Tauron

Tauron Advanced

Žádný fígl, že například večer v 19:02 opravdu není. Kouknu se na discord a případně se poptám. Mrtvý brouky? Promiň? Pokud neznáš naší aktivitu mimo fórum, nepiš toto (jakožto asi neznáš). Díky

16. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Omlouvám se Taurone za ty "mrtvý brouky", špatně sem to napsal. Nemyslel jsem tím jen vás, moderátory, ale celý tým BP. A do týmu BP patříte také, jako moderátoři jejich fóra. Promiň, ale je to tak.

17. couda22

couda22 Forum Commissioner

Tak ono jde spise o to, ze BP hrava v techto pripadech mrtve brouky. BP muze mlzit jak chce, neodpovidat, ale je nadmiru jasne, ze drop Death Wink peta je neexistujici. A argumentace "je to o nahode" zde neobstoji. Ptal jsem se na discordu, zde na foru procital nekolik zahranicnich for a faktem je, ze toho peta nikdo nedropl, prestoze boss byl zabit nescetnekrat (dovolim si tvrdit, ze to jde minimalne do tisicu).

Stóné likes this.
  18. LOGEN9

LOGEN9 Forum Apprentice

Smrtící mrknutí je asi jasný......prostě nepadá, ale jak jste na tom s Fajnovou krysou padla někomu??? Víte někdo kde padá Dračí jed(ingredience na Amulet odvrácení)?????

Last edited: Oct 1, 2019
  19. blackassam

blackassam Forum Expert

Stóné likes this.
  20. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

@LOGEN9, Dračí jed je na koncích postupových lišt Běsnících červů (minieventy Zamořených stok). :)