Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Já osobně nic přeponkovávat nebudu. Základ budu mít, to co teď nosím, a vše ostatní si dropnu znovu. Do teď mi ty věci stejně ležely v inventáři u kobolda.. Pokud nepůjdou použít, roztavím je. A jak je vidět, otázkou je, kdy se vůbec nějakého CE dočkáme. Takže já budu hrát, jakoby nějaké CE vůbec nebylo...Nebudu nic přeponkovávat, když BP má sám problém dodržet termín vydání CE.. Bůhví, jak to všechno nakonec bude..

couda22 likes this.
  2. setoneto

setoneto Forum Pro

Nemam rad, kdyz me nekdo do neceho tlaci, takze misto abych ted na posledni chvili na trpovi saskoval a dohanel to, na co jsem dva roky prdel sem si konecne nasel cas udelat rangera, zacal dragan mel 13k dmg, ted 41k dmg a uz jsem s nim nasmrdlal jeden modrej rubin a komplet gwenfaru, dotahl jsem maga z 53lvlu na 55 a sel dve hodky zabijet par mobek a jednoho mini do pouste a najednou jsem mel misto 8/12 celych 16k dmg a 20k kritik a hned jsem daval event na fatalu s prstem v nose :) vazne jsem si to uzival a nakonec jsem si vzpomnel i na sveho warika a pekne se vyblbnul na gwenfare a vycucnul aspon ty krit.dmg runy a temny. Nakonec si ted hru uzivam na max jen diky tlaku okolo ce, palec nahoru bp

3. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Chápu že je lockdown,hospody zavřený..ale tahat 3 postavy? Já dodělal event v sobotu odpoledne..dělat to s další postavou tak zešílím.... Ne že by to bylo těžký..ale zdlouhavý az moc... víceméně za prd..Teda drop na prd...eventova lišta paráda..ale 59k(kupodivu mi to až tak hrozný tady nepřišlo) a hlavně 81k bylo moc... Běhal jsem to solo na i4-5..takže teď mám 6k zelených a 2.5k modrých pekelnych cest...(Nevím k čemu :).) první dva-tri dny eventu jsem farmil lahve...a čekal na wendiga..tam jsem byl asi 80x.. ani nevím..6 lahví zbylo... padla 2x kočka..jinak nic.. mezitím se nasbiralo na hradě 60k..zbytek jsem koupil porty za sféráky.. Stejně mi to přišlo jako hrozný event..náročný na čas a nezajímavý..monotónní běhání... Odměny skvělý ale z lišty..(hlavně z wendiga)takže dávám 8/10.
    Jinak mi nepadl jedinej klenot :( mám jich ale stejně 5..bůhví jak to bude p po CE..jestli to bude k ničemu..a taky by to měli vyřešit aby se to dalo dát do věcí..a nezabiralo místo..třeba zrovna u tohodle do jinyho štítu..stejně nemůžeš mít 2 štíty najednou...o co jim jde že to omezujou na max 3 takhle blbě...

4. setoneto

setoneto Forum Pro

Tak mel jsem na vyber bud farmit jak kikot suroviny na sutry nebo si zablbnout na vedlejsich postavach, na trpovi jsem mel event za par dni hotovej, vendiga z vetsi casti behem toho 3h plaste a kdyz na slaby postave vidis ty odmeny, tak vypadaj daleko uzasnejc, napriklad ten klenot mrazu, diky kteremu jsem mohl pak jako noobik tocit sigiho i3/4 se 41k dmg a 105k hp :)
    Jo k tomu ce, snad udelaj tornu na esky, to by mi ke stesti stacilo, uz fakt nevim kam cpat vsechen ten bordel

Last edited: Nov 9, 2020
  5. couda22

couda22 Forum Commissioner

Nechci malovat certa na zed, ale spise se priprav na to, ze to bude po CE jeste horsi. Vyhazou ti vsechny gemy, runy, pyramidy a jewely ze vsech predmetu, coz naznacuje, ze mechanika zajisteni max. poctu pouzitych gemu/run/jewelu/... na postave se s CE nemeni (tj. bude zajistena tim, ze pri dosahnuti maxima dalsi gem/runu/jewel do predmetu nevlozis). Kdyz si udelas edukovany odhad podle ohlasenych omezeni, ktere v CE budou, tak hrac tve sily bude potrebovat na gemy/runy/jewely minimalne 50 pozic v inventari.

elithyacz likes this.
  6. jackoneill1976

Ohledně pyramid...Ty zruší? Rozeberou nam je? Protože jich mám už 16...v rámci úspor místa jsem poskládal všechno možný...

7. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

A co kostky - otevrit nebo nechat?

Co se tyce posunuti, tak me to netrapi. I vydavatele ackovych her mnohdy nedodrzi termin.

8. jackoneill1976

Nevidím důvod proč otvírat teď.. Ani se mi 2x nechce teda 16k kostek otvírat... Jedine ze by to po CE prevedlo BP na goldy..to bych pootviral..jinak mi to je jedno.. pár tisíc TM a drahokamy sice dobrý ale jinak ne.. nějak věřím tomu že kostky zůstanou jinak by premko už nedávalo smysl vůbec.. a jak pak v ty hromadě najdu něco na ponk

9. couda22

couda22 Forum Commissioner

Jestli zrusi pyramidy, to netusim, ale spise bych rekl, ze ne. Ma ale byt moznost je na ponku rozebrat.

10. jackoneill1976

To by stačilo... Hlavně jsem to skládal kvůli tomu abych nemusel krumpáčovat jak dilino... z prachu vytazeno na modrý..i kdybych rozebral za goldy tak ušetřím čas a nervy..a i kdyby za TM..tak stejně

11. Gauthor

Gauthor Count Count

Třeba to budeš moct rozebrat, když natrháš 1000 kytiček. :D

12. jackoneill1976

Ty bys měl dělat pro BP :) vlastně..určitě už dáváš tajný tipy co by se nám líbilo... A nelži :D

13. Gauthor

Gauthor Count Count

Všechno dělaj na přání komunity. :D

14. blackassam

blackassam Forum Expert

S těmi pyramidy bych se moc prozatím neunahloval... ještě se stále neví jaké podmínky nastaví pro rozebrání a hlavně pak v jaké kvalitě budou při oddělení.:cool:

Warodzilla and Geredis like this.
  15. blackassam

blackassam Forum Expert

16. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Tak koukám, že první termín nahrání na test 11-13 asi nestihnou

17. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Tak co druhý termín? Už se někde něco objevilo? Nebo se zase čeká na stream,aby nám oznámil, že se to ještě o týden posouvá?

18. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Tak dle Hansena se vyplatí otevřít všechny kostky před DL.
    Asi si stejně radši počkám na testak pokud se to tam nekdy dovali.

Last edited: Nov 12, 2020
  19. mad.max

mad.max Regular

jako asi bude prča hrat len zo 6 možno 7 skilmi na lište... to už asi nedám

20. jackoneill1976

me je 9 malo...to fakt nikdo nehraje s DK ze tam daj 6 ???... dalsi hrebik do rakve ..proc celou tridu nesmazou proboha, nez nas takhle pomalu zabijet :-(