Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Skuska55

Skuska55 Advanced

Zaujíma ma to ako zákazníka.

Vysvetlíl by mi láskavo niekto fundovaný, ako si prestavovala zodpovedná osoba z BP, čo má na starosti tento kanálový event, ako sa dá spraviť všetky "tie minieventy" ? 44 krát bude celkovo mini event. To je 4 x denne minieventy počas 11 dní. Hráči čo majú aj iné povinnosti - škola, práca rodina a iné..... ako to podľa BP majú stihať? Dalo sa to spraviť rozumnejšie tak, že doba trvania jednotlivého mini eventu by bola 24-48 hodín a nie 1-2 hodiny. Stíhal by to potom teoreticky každý. Odmeny by boli z minieventu 5-10 násobne vyššie. Teda by stačilo, keby ich nebolo až 44, ale pri rozumnom nastavení odmien by to bolo 5-10 mini eventov. Pripadá mi to tak ako keby po mne chceli, aby som zo strúhanky poskladal rožok.

44 x 1-2 hodiny je neúmerne veľa času v pomere k odmenám. Viem mám si kúpiť plášť mi tu budete poniektorí písať. Ďakujem, no plášť si neprosím.

V BP dlho rozmýšľali ako vytiahnúť peniaze od hráčov, čo majú full vylepšené postavy a premium už nepotrebuju. Nakoniec na to prišli - dali do ponuky plášte. Nebudem tu písať, že je to hovadina. Predraží to už aj tak nákladnú záležitosť. Čas ukáže kto mal pravdu. Mňa ako hráča to irituje a skôr ma odradí aj od kupovania ďalšieho premka.

Čo sa týka farmenia tých kľúčov. Spomína sa, že si ich mohol každý nafarmiť dostatok. Nebolo povedané koľko ich bude potrebných na dokončenie eventu. Keby sa o tom vedelo, hráči by nerobil nič iné a zásobili by sa. Ja som okrem farmenia kľúčov aj točil bossa - chcel som dropnúť časť na výrobu plášťa. Nepredpokladal som, že sa drop drasticky zníži. Ani nemám tak veľa políčok v inventári, aby som tam zbytočne niečo držal čo nevyužijem. Je príliš málo užitočných informácii o eventoch. Zbytočne dochádza k nedorozumeniam a taká nepokojnosť nemusela byť, keby niekto v BP dával zavčasu informácie smerom k zákazníkom. Moderátori ako obvykle si to odskákali za BP.

Last edited: Oct 1, 2019
  2. Květ1nka

Květ1nka Someday Author

Pokud máš aspoň trochu na práci i něco jiného než DSO, všechny minieventy neuděláš. Ale nemusí tě to vůbec mrzet. Ten amulet je stejně na nic.

Stóné likes this.
  3. Skuska55

Skuska55 Advanced

To aj robím- ignorujem tento mini event. Problém je v tom, že sú nesprávne nastavené parametre celého eventu. Pokiaľ si to v BP neuvedomia, môžeme očakávať rovnaké ťažkosti aj pri budúcich eventoch. Takže poukazujem, že je niečo nedomyslené. Nie je to vyplakávanie. Osoh z toho budú mať všetci hráči až to zodpovedné osoby v BP pochopia a dajú opraviť tie nesprávne nastanenia eventu. Keď chýba napríklad esencia dá sa to riešiť zakúpením plášťa. Aj keď s kupovaním plášťa nesúhlasím, iným hráčom to môže vyhovovať. No pri chýbajúcich kľúčoch nie je šanca na dokončenie eventu ani pre silných hráčov. Drop kľúčov je mizerný. Niet kde to nafarmiť.

Prirovnal by som to k autu čo nemá brzdy. Dá sa na ňom dostať z bodu A do bodu B. No je tam riziko, že dôjde ku kolízii napr. z chodcom.

4. MortisCz

MortisCz Someday Author

Nemusite mi rikat jaka je prumerna mzda v nemecku. A co rika goofle mam u zadele. Google toho nakeca. Nesmite verit vsemu co se doctete na internetu. Vy tu nezijete, ja ano. Co se amuletu tyce pripada mi to same jako amulet za 999x zabity sargona. Taky nedosazitelne. A ti co ho po letech ziskali jim pak byl k nicemu.

Jeste jedna vec ohledne uspechu co bych chtel nahlasit. Jak je v lortacu ze musite zabit 100, 500, 1000 bosu celistnatcu , kriklounu, zab atd... Kdyz hdete lortac blestivku - inf3 tak to ty minibosy nepocita do uspechu. Pocita jen z mapy na normalu. Nahlaste to prosim. Myslim ze je jedno jedno zda zabijite bose na normalu ci inf 3 minibos je minibos . Pocitat by se to melo. Co se tyka uspechu, kdysi se rikalo ze to budou naky odmeny, jak to s tim vypada ?

Last edited: Oct 2, 2019
  5. Skuska55

Skuska55 Advanced

Aréna BUG.

Bol som v aréne a nesprávne mi to započítalo počet zabitých súperov. Skupina proti skupine. 5 hráčov proti sebe. Naša skupina vyhrala 3:1 a do dennej výzvy mi to započítalo iba 7 hráčov. Mohol by sa na to niekto pozrieť, kde to hapruje? Zbytočne som tak musel spraviť viacej zápasov, aby som dokončil denné výzvy. Poslené kolo sme boli 5 proti 4.

6. Odpověď je jednoduchá a ani není třeba se dožadovat odpovědi od fundované osoby :). Uděláš tolik minieventů, kolik jich budeš chtít dokončit. Jde-li ti o dokončení potřebného počtu minieventů k výrobě amuletu a nezvládneš to tento event, dokončíš to v příštím eventu. Jak prosté..

Proč mám z podobných komentářů pocit, že si někteří hráči myslí, že všechny eventy musí být odehrané "nejlépe za pár dní" s maximálním ziskem?

Prostě takové je pojetí tohoto eventu. Jsem rád za variabilitu eventů, které nám BP předkládá. A je na nás, jaký event si vybereme a zahrajeme.
    Ostatně muselo ti být hned na začátku jasné, zda TY osobně všechny minivýzvy splníš. A bylo(je) na tobě, zda a v jakém rozsahu budeš chtít z eventu odehrát.

Ještě k tomu dropu klíčů.. Ty si dofarmuji během minivýzev, když se na dané mapě vyskytuje více krys než obvykle. Když jdu sám, vymlacuji celou mapu a těžím z ní vše co nabízí. Když jdu ve skupině, čistíme si "jen" cestu, dokud nenarazíme na červa.

Last edited: Oct 2, 2019
  7. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Na to jsi zapomněl že když děláš full map tak stejně padne tak 5 klíčů...

Nebylo by na škodu při eventech umožnit nákup vstupu za materie,sféry a kostene mince taky... A za ty slzy taky...

Stóné likes this.
  8. Stóné

Stóné Someday Author

Právě jsem po přechodu na mapu za 24 přišel o všechny buffy včetně eventového, toto už nemá cenu ani komentovat. Nacpěte jim pořádně prachy budou vánoce.

9. Též se mi stalo, že po přechodu na jinou mapu, se mi vyresetovaly všechny buffy, včetně kostýmu a peta.. U mě to bylo z mapy Stoky pod kryptou..

10. d2ano

d2ano Forum Apprentice

Mam navazbjednu otazocku, skor sa pyťa na osobny nazor.. chvilka a mam spoknkovanu zbran 4x platina a ziaden stat nie je pod 97%.. hrajem maga, a necviem ci to dat na krvavu zbran, q4, alebo q7 kedze zachvilku bude q6 set a pri nom by som stratil dragan set ak by som chcel dragan, q7 a q6.. dakujem zabvase nazory vopred

11. Uber_Soldat

Uber_Soldat Junior Expert

d2ano likes this.
  12. d2ano

d2ano Forum Apprentice

Dakujem, snad to dam do krvavej palice ak mi nejak brutalne neznizi hp, aleky poizivam aj tak nomstop kedze buff mam na manu

13. d2ano

d2ano Forum Apprentice

Dakujem, momentalne hrad s q4 a hra sa mi dobre nemusim saskovat s vortexom a meteoritom, ale retazak pouzivam asi nikdy kedze s 300 manny zaradom pustam ladove gule, blesky pouzivam len na bossa q137.. takze podla vsetkeho pre mna by bola najlepsia krvava palica.. lenze tych 150% bonus je celkom dost.. mapu s vortexom a meteorotom by som isto neriesil je to ez, max keby bolo ta vela priseriek ako napr q1 cirkus... neviem sa rozhodnut.. a k tomu nastavajuci q6 set pri ktorom ak chcem hrat s q7 nemam full dragan

14. couda22

couda22 Forum Commissioner

Q6 set bych videal jako pouzitelny jen ve specifickych pripadech (hlavne na farmeni bossu, event poraz neporazitelne apod.). Nejvetsi problem Q6 setu je nepredvidatelnost umrti. Mozna se to zda jako prkotina, ale skupinu casem prestane bavit neustale zvedat takto umrele hrace nebo na ne cekat, kdyz se ozivi premkem a budou muset dobihat vic jak pul mapy.

15. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

@d2ano, osobně používám Krvavou runovou hůl. Původně jsem měl Q7, nicméně při vyšších škodách už člověk nepotřebuje buff z meteoru pro to, aby zabil minibosse. Stačí pod minibosse mrsknout vortex a při ještě vyšších škodách není třeba ani to. Stále mám však schovaný Q7 v inventáři pro rychlý přístup, a to především u bosse. Q7 buff z meteoru se totiž aktivuje až při dopadu meteoritu a pro jeho aktivaci je potřeba, aby byl set nasazen jen a pouze v době vyvolání meteoru.

V praxi to pak vypadá tak, že u bosse:
    1. Otevřu inventář
    2. Nasadím dvěma dvojkliky Q7 set
    3. Hodím meteorit na bosse
    4. Nasadím dvěma dvojkliky zpět na Krvavou hůl a Dragan rukavice
    5. (zhruba v tuto chvíli dopadne meteorit, je-li zpožděný nepoužitím talentu za 3 body)
    6. Aktivuje se mi Q7 buff
    7. Začínám střílet a mám 9 sekund aktivní Q7 buff i s tím, že mám nasazený krvák
    Při zabíjení bosse už to navýšené zranění z Q7 buffu hraje nějakou roli. Na mapě, jak sám říkáš, není třeba.

Pochopitelně je to o cviku. Čím déle člověk toto praktikuje, tím lépe se to naučí. Zpočátku se to může zdát jako nesmyslně náročné, ale při opakovaném používání člověk získá potřebnou "muscle memory" (navykne si na to tak, že ten sled akcí začne používat automaticky). Dá se to ještě optimalizovat, jako například se při boji s bossem pozicovat na pravou stranu od bosse (inventář se otevírá na pravé straně, takže pokud si stoupnu na pravou stranu od bosse, tak při rychlém přehazování vidím co boss dělá a můžu případně rychle zareagovat). :)

Určitě bych Q6 set nezavrhoval, zvláště ne za mága. Moje osobní stanovisko je takové, že si počkám jak bude vypadat na produkční verzi a pokud by byl hratelný, tak jej možná vyzkouším. V kombinaci s krvákem se dá využít. :)

d2ano likes this.
  16. d2ano

d2ano Forum Apprentice

Skusal som si menit takto zbran pri bossovi, ale stale som klikol na ine veci .. bude to tazke drzat 4platinli v inventari .. kedze doteraz som uz zanu dal okolo 300k zlata a nic

17. blackassam

blackassam Forum Expert

Osobně bych spíš vyčkal do doby než se ten set dostane na ostrý. Jak se bude chovat v kombinaci buffu a peta na HP. Každopádně použitelnost tohoto setu spíš vidím do 1H buildu a to z důvodu extrémního poklesu HP jako daň za navýšení DMG. Aby ten build byl hratelný tak se hráč bude muset zaměřit především na defenzivní staty..Jinak řečeno pokud nemáš ametysty na modro a supreme runy na HP...tak bych na kombinaci do 2H buildu prozatím ani neuvažoval. Zvlášť když vezmeš v potaz zlatou bonitu krvavé palice o kterou přijdeš při poklesu HP. To už bych víc uvažoval spíš Q4 nebo Q7.

Last edited: Oct 3, 2019
    d2ano likes this.
  18. Bloodborne

Bloodborne Active Author

jj uz jsem to videl,ale je to stejna blbost jako prvni video.jeden cisti vse druhy tam mobi necha a co hlavni meli jit na morta tam jsou pro kazdeho podminky stejne

blackassam likes this.
  19. blackassam

blackassam Forum Expert

Tak ono je jasné že ty podmínky nikdy nebudou optimální pro nějaké přímé relativní posouzení... máš to i psané na tom videu co se týče mobek...jeden zabije víc druhý míň někdo může mít víc minibossu při cestě...
    Spíš to byla reakce na to první video , které jsi tady vložil co zrovna vycházelo vstříc pro mága co se týče elementárních útoků a že na jiných mapách už to tak světlé není jak se někomu může jevit.;):rolleyes:
    Každopádně dobré video pro někoho kdo tápe jaký char. si vybrat... Klidně by to mohli dotáhnout a udělat všechny bossy z Qček..:)

Last edited: Oct 3, 2019
    Geredis likes this.