Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. chevasitos

chevasitos Forum Master

tvl to i u mága

2. Bloodborne

Bloodborne Active Author

mozna kdyby fungovaly ty kruhy kolem del co zkracuji cd tak ai nepotrebujes ten konecny uder ,ale zase na 2 stranu na co zkracovat cd ,kdyz nemas paru aby jsi tam hodil neco.

me treba prijde uplna zhovadilost pro kazdou klasu co jsem si vsimnul z videi davat manu,paru atd na obycjny skok.
    je to proste spatna kdyz se zadari vyhodim 2 dela a strilim porad 4 metrovym nebo kolik plamenometem presne jak psala nademnou striatta uz ani nepotrebujes klavesnici klik do pryc par kroku a drzim prave mysitko a ...no je to takova kulervouci zabava

3. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Jde o to jen používat ty zdroje trochu opatrněji s rozmyslem. Ne to tam sypat jako před CE :-D

4. Kryton2x4b.523p

S tím skokem máš pravdu. Ale zase na druhou stranu předtím už skoro nikdo po mapách neběhal,byli to závody v přeskakování. Prostě musíš skočit, až nebude jiná možnost . Taky si na to zvykám.

5. chevasitos

chevasitos Forum Master

duležitý je ze hraješ a baví tě to , jinak bys to nedělal a jen se budeš zlepšovat , mě už tak dlouho neudeřeli ve hře

6. couda22

couda22 Forum Commissioner

Pocet slotu u predmetu je dan levelem predmetu. U cetek (a mozna i u ostatnich predmetu) je to nasledovne:
    Level:minimalni pocet slotu - 1:1,16:2,31:3,46:4,61:5,76:6,91:7
    Level:maximalni pocet slotu - 1:5,60:6,70:7,80:8,90:9,100:10
    Konkretni pocet slotu je vygenerovan v rozmezi min/max. Priklad - cetka levelu 91 bude mit minimalne 7 a maximalne 9 slotu (pokud ma 7, muzes 2 prikoupit).

Zvysovani urovne kamenu/run/klenotu je dostupne vzdy od urciteho levelu postavy (nutno ovsem podotknout, ze toto omezeni neplati pro ponkovani za pouziti zolika).
    Lichobeznikove kameny vyzaduji level 65, ty nasledujici (neznam z hlavy nazev) pak level 80.
    Klenoty fialove rarity vyzaduji level 75, zlate pak 100.
    Runy zlate rarity vysaduji level 100.

LOGEN9 and ki84 like this.
  7. Quoniam70

Quoniam70 Forum Greenhorn

Moc se to nepovedlo vůbec se v tom nemůžu vyznat.

8. GrandImperator

GrandImperator Forum Apprentice

Při zapinani jenom NEBULA NEBULA NEBULA , nevi nekdo kdy to bude normálně fungovat?!

9. ргцт

ргцт Active Author

Tak za rok :) Děkujeme, přijďte zas.

10. GrandImperator

Aha takže předpokládám že nejsem jediný kdo po tom "velmi přínosném patchi" nemůže hru spustit , ach jo proč musí vždycky udělat něco čím tu hru ještě víc zkazí.

11. chevasitos

chevasitos Forum Master

to je vosrat ty úkoly na to ste nadávali lítat jak cviěena opička tam a z5 to je lepši poušt

12. Kryton2x4b.523p

Tak už to pustili?

13. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Takže zástava snižuje náklady na zlost u všech schopností o 100%, akorát to tak trochu nefunguje u skoku. Tak trochu vůbec. Jako kdyby ten skok nebyl už dost vykuchanej.

14. chevasitos

chevasitos Forum Master

tvl a přestan teď dem oušt a naccccccccccccccccccccccccccccccccčelník to rube varem 55lv když už sou tam 80l npc, jen ho staěilo počtouchnot do teˇstudoval jakna to ja sem ho tam nahnal

15. couda22

couda22 Forum Commissioner

Jake mate zkusenosti s dropm prastarych znalosti? Ja mam drop zalostny - kdyz mam jeden drop za mapu (Stonekeep), tak jsem rad. O sferickych fragmentech radeji ani nemluvim, ty nepadaji vubec.

16. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

S tým počtem psů,rytířů a spol by taky měli něco udělat protože blokujou MĚ!!! Když mi boss vypne skilly tak tam stojím jak debil a nemůžu se hnout protože ne jen moby ale i "přátelé" mě drží na místě... To bych blil fakt... Stejně je to na ess eventu u bran..v tý ochranni zóně stojí boss a nevyleze jenom střílí...a když tam přijdu na skilly off... Paráda..no ne?

ргцт and couda22 like this.
  17. GrandImperator

Hra se mi pořád nespustí zapne se a hned NEBULA je tu ještě někdo kdo ma stejný problém?

18. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Já jsem v práci... Nebula za celý den nepadla bohužel..:)

19. ondra-8

ondra-8 Active Author

docela padají z npc, čím vyšší obtížnost tím jsou lepší. Spotřební předměty by měly být eliky a tinktůry. Skombinováním 4 zelených jsi vyrobil modrý předmět. Drahokamy vylepšuješ prachem

20. Lemuřice

Lemuřice Forum Apprentice

Prosím, kdo se v tom vyznáte.....mě to přijde nějaký divný? Mám 2 postavy na lvl.55. Mág má kameny pouze posvátný, nejmenší runy a slabé převedené očarovaní, znalosti 120 / Trpaslík má kameny královský, fial.runy a silné očarování, znalosti 200. Zranění a kritiku jsem schválně nastavila ve znalostech stejně a výsledek je, že slabá postava má jen o pár zranění méně a kritiku dokonce o dost vyšší a na 80ti% u lvl 55. Silná postava má zranění směšné a kritiku jen 62% na lvl55. Před CE mág asi 30K zranění a kritk 80% na lvl55 a trp měl 73K zranění a kritik 80% na pekle V. Nevím zda to není nějaká chyba jen u trpů????:(:(:(