Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ondra-8

ondra-8 Active Author

a buglého rytíře taky? Jinak ať opraví popisek vyvolá se a nebojuje po tvojem boku. A taky bych poprosil o vysvětlení proč místo premka dali stupidní kostým děkuji

2. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Za prvý nerozumím 80% toho, co píšeš... A za druhý to chápu správně, že bráníš BP, navzdory všem těm bugům? A hodně z nich jsou dost velký bugy jako to s tím skokem u DK a další jsou absolutně amatérský věci co by člověk vážně nečekal.

ргцт likes this.
  3. chevasitos

chevasitos Forum Master

ondro serr nato a prášek a vše bude vpohodě

4. ondra-8

ondra-8 Active Author

změnili základní hodnoty na oblečených věcech, takže kameny a znalosti to nezachrání

5. chevasitos

chevasitos Forum Master

máš v hlalě 10% nabo 3% jen tak ,hraj a u-vydis

6. Stouny

Stouny Forum Greenhorn

Tak mam velke poteseni ze setkani s podporou hry po patchi me zmizelo zlute vybaveni za temne mince a beha mi tu 33lvl trpaslik nahatej. Zadna refundace a po tiketu na podporu me odkazali na forum ze muzu polozit dotaz takze opravdu kvalitni reseni.

KevinarCZ likes this.
  7. Bloodborne

Bloodborne Active Author

ja nebulu nemel ani jednu,ale za to mam ted - grimmag

Lemurice - z toho si nic nedelej ,ted proste budou vladnou magove v dso a trpasli je odepsany. ja jsem se tak na to asi minutu dival +- jak poskladat trpa- nejake napady jsou ,ale jestli to bude fungovat neim vzdycky jsem byl solo hrac a tak jsem volil mezi vyvazenou postavou,ale kdyz jsem videl jak u maga prolitavaji ty ohnivky 40 mobama tak :-D no nic musime naostrit delicka vsak neboj i kdyz se to zda ze je to ted na prd tak ono to jednou zase prijde za rok ...za 4 zase trpaslik bude vladnout :-D

co jsem tady cetl nekdo psal vlci + war ... ted jich ma ranger 4 (_!_) vlku ..si pamatuji jak jsem zacinal s warem (2011) ve 12 prisel ranger a jeho 3 vlci a ti me tak nezkutecne s,ze no ale co mame jich ted 6 nebo kolik ty zvere maji lesnici a pro wara to musi byt :-DDD

jinak lidi chtel jsem se zeptat u trpa dlouhy skok ..vzdyt ja porad skacu jak nejaka op osoba s hulcickou ...proc nemam skok 10m

proc na delech nejde cd kdyz mam talent ?

Last edited: Dec 4, 2020
    Lemuřice likes this.
  8. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Teď nevím, koho má tohle urazit, jestli mě nebo tebe. Zatím se to směle obrací proti tobě. :D

ргцт likes this.
  9. chevasitos

chevasitos Forum Master

mě,já su debil

10. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Jako nechápej mě špatně. Já jsem rád, že si ty a další lidi užívají tohle rozšíření. Pokud se bavíte tak skvěle. Ale štve mě, že ty a další ignorujete objektivní kritiku jako glitche a bugy. Věci které prostě ignorovat nejde.

MortisCz and warwoolf99 like this.
  11. Lemuřice

Lemuřice Forum Apprentice

To vím, ale mám věci lvl 76 a v základních hodnotách je zranění a kritika 2x víc jak ta slabá postava s věcma lvl 64. Nechápu to a nejde mi resetovat znalosti do nuly, neustále tam zůstane 55 bodů - - třeba je to ono co mi je nepočítá??? Počkám, možná je to nějaký bug a opraví to.:( A nevím zda to tak je po patchi správně ale po cca 12hod hraní mi nepadl ani 1 elík na HP a skoro nikde nejsou truhly.

12. couda22

couda22 Forum Commissioner

Truhly se nyni (asi na vsech mapach) objevi az po zabiti vsech monster na mape.

13. Bloodborne

Bloodborne Active Author

ahoj couda ( jsem rad ,ze roky davas info o vsem ,ale touhle informaci si me nepotesil,ale asi to muzu potvrdit ze to tak je :( )

ty ja nevim uz to neni ta hra.nerikam ,ze to nejde pochopit,ale pamatujes tu hru na vecer v zime par lidi nemusel si sbirat ja nevim rozmaryn a zkoumat na co je ..proste jednoducha yvrazdovacka ,kdyz tomu dam takovy nazev a ted ?.. tolik bylinek ze to nemaji ani v kaufu ..sloz to a to 95%hracu se v tom ztraci a tento patch ..to je snad vykvet zla ..ja beru ze uz asi p o 3 nebo 4 chteji penize a hrace totalne downgroudovat ---strasne slovo omlouvam se,,ale maji rict na rovinu ..posli nam penize nemame na tahiti doolenou

MortisCz likes this.
  14. ргцт

ргцт Active Author

Uvidíme kolik hráčů bude hrát za pár týdnů. Obávám se, že to více jak pár stovek hráčů na každým serveru nebude. Pokud mám alespoň 85 iq, tak sám poznám, že vše co mohli rozryli a skoro ve všem je chaos. Hodně štěstí všem novým (pokud nějací jsou) hráčům. Užívejte, jen je škoda že někteří nehráli před rokem 2014, to jsme sice taky zabíjeli některé bosse a mapy i půl hodiny, ale člověk za to byl odměněn nějakým UNIKÁTEM, nebo jinými cennými předměty. Ne jak teď sbírat celý dny zelený/modrý věci .. to je ten EPIC LOOT? Asi spíš EPIC JOKE. Každý si na to může udělat svůj obrázek. Za mě 0/10, dokonce i Qaizah expanze byla lepší než tohle a to už je tedy vrchol.

15. Bloodborne

Bloodborne Active Author

prute qaizach byl proti tomuto jako polibek od dlouhonohy blondynky s pevnyyma s melounama ( myslim ooce,,i kdyz meloun je zelenina ale na to ...pes) ale toto je po prechodu 42 let s neumytou protezou a kulhajic chuzi k tobe

MortisCz likes this.
  16. MortisCz

MortisCz Someday Author

Z trpu udelali noby protoze kazdej na ne nadaval a fnukal jak sou trpove op. Tak ted to bude zas nejhorsi klasa ve hre

17. ргцт

ргцт Active Author

Já jsem si vždy říkal kam až můžou tito rádoby vývojáři dojít. A koukejme kam až zašli. Tam se asi někdo probudil ze zimního spánku, něco ze sebe vypotil, všichni mu to odkývali ať maj pokoj, něco vytvořili a přestože se to většině lidí nelíbilo už na test serveru a vlna negativní zpětné vazby začala sílit, tak to všechno stejně poslali na live server. Jakoby jim bylo úplně jedno že my nejsme žádní jejich testeři, kteří jim teď budou reportovat bugy co se měli najít a opravit na test serveru. No totální amatéři. Začínám mít takovej pocit jakoby jim už bylo úplně jedno co do té hry přidají, hlavně aby něco "nového" přidali a byl na pár měsíců klid. Pěkný flusanec všem věrným hráčům přímo do obličeje.

Nejvíc se mi líbí jak se pořád chvástaj jak super expanzi vydali. No hrůza. Že jim to není trapný. Jsem hodně zvědav, kolik nových hráčů (pokud vůbec nějací) se dostane na level 100 bez toho aniž by skončili v psychiatrické léčebně. Nejlepší na tom všem je, že pro nové hráče není ve hře prakticky žádný podrobnější popis všemožných herním mechanik .. zřejmě vědí, že žádní noví hráči nebudou, tak proč vůbec něco zkoušet, že ano? Však je to přeci Bigpoint, tam musí být hlavně plná kapsa, jinak už žádný další patch nikdy nebude :p

Hodně dlouho budu muset přemýšlet nad celou tohle expanzí než vlastně přijdu na to, co je ve hře NOVÉHO, myslím tím něco, co jsme ve hře dosud neměli. Myslím, že to na druhou stranu zase až tak těžké nebude, protože prakticky nic úplně nového nepřidali .. jen kopa nesmyslných změn o které nikdo vývojáře neprosil .. by mě zajímalo kolik lidí chtělo nový levely .. no asi nikdo protože všichni už z minulosti věděli, že všechny jejich současné předměty ztratí hodnotu a budou začínat znovu od začátku. Alespoň jednou mohli číst zpětnou vazbu jejich hráčů. Zřejmě je to moc otravné, tak tam prostě nahodili 45 nových levelů, aby nám zavřeli huby, k tomu recyklovali hromadu map a říkaj tomu nová expanze. Vývojáři nemají ani trochu soudnosti, myslím že studený mokrý hadr přes hlavu a stáhnutí se někam do jeskyně by nebylo úplně od věci, jsem naprosto přesvědčen, že by to všem prospělo.

MortisCz likes this.
  18. chevasitos

chevasitos Forum Master

kámo perfetní práce , to je za 4 levely

sem dal dřímec , a dem mrknout na event,ale vím jen baňku bes t runa

Last edited by moderator: Dec 5, 2020
  19. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Něco pro oranžové menší chybka v nepřeloženém textu. Jinak mě vše jede jak má.

20. Bloodborne

Bloodborne Active Author

Morti i kdyz je trpaslicek malicky ,tak nebreci !!! nejsme magove !!! :)