Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. _Batole_

_Batole_ Junior Expert

Last edited: Dec 7, 2020
  2. _Batole_

_Batole_ Junior Expert

ZEFYR1-CR
    Tak jsem to tvoje nastavení zkusila. Mám brutální oblouk vylepšený na 14/14, dává to 86O% což je docela mazec, monstra v zástavě lehají na 2-3 otočky (jsem výrazně slabší jak ty), ale řeknu ti nesedí mi to. Vůbec mě tento styl nebaví :( ale asi si budu muset zvyknout.
    Jinak ta láva není tak úplně marná jak si myslíš, ona umí útočit i za herní okno :D Běhala jsem poušť a ignorovala brouka uprostřed, díky lávě mi to po pár minutách napsalo, že brouk chcípnul, asi mu bylo líto, že za ním nechci :D

btw. prošla jsem snad všechny mapy se všemi zákoutími a pořád se mi nedaří najít Sibylu. Nevíte kde je?

3. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Víme je v jedné z map jenž jsou brány jako bludiště. Hledej houby :) mimochodem je to pěkný fakan a ten úkol co ti dá je celkem pakárna :)

4. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

_Batole_

ja taky netvrdil ze mi to sedne me nesedla ani Q7 combo ale chodim stim co je nejlepsi a prizpusobim se tak abych vytezil maximum co mi to dovoli:) a pak si na to zvyknu a bude mi to zase jedno jak u Q7 protoze 860% jen tak nenajdes:) navic monstra nahore vydrzi vic takze vzdycky si prastis:) lepsi sem pro sebe zatim nenasel ano je hezky mit drtivy uder ale jen 230%

5. micuna13

micuna13 Advanced

6. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Je nějaký rychlejší způsob jak nafarmit esence světla? Krom z krystalů? Tam mi to padá po dvou max po pěti. A na ponku mi zponkovat nejde.

7. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Není. Jinak na ukol potřebuješ ty z těch krystalů ale na monstra můžeš použít tu esku z helloween eventu take je svetelna

8. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Krypton: Ak je, tak som na to ešte neprišiel. Najlepšia je tá mapa Elenidos ripoff, kde sú na kraji pokope. Inak ak to farmíš na úlohu 999 v Kingshille, tak sa nemusíš ponáhľať. Po odovzdaní ťa ťiež pošle do Sargonovej pevnosti, ale na rozdiel od tej druhej úlohy aj napíše že počas Sargon eventu. Dobrá haluz dávať na event žlté označenia úloh.

Apropo mapy, našiel niekto aj niečo originálne v nových mapách, či sú to všetko len poripované a preskladané staré mapy? Úbohosť na n-tú. Ešte že nám zároveň tak pekne nerfli postavy a skilly, inak by človeka aj mierne nasrdilo čakať na taký heroický dizajnérsky výkon zopár rokov. Oh skoro som zabudol na tých 5 nových npc čo pridali... síce so starými pohybmi, ale predsa niečo :-/

9. Bloodborne

Bloodborne Active Author

ujme neujme,ale co LIdi ja bych Vám dal takovou kontrolní otázku cili-ko: kdy si myslite,ze se zacly pouzivat šípy ? poprosim negoogluj jen tip ?

10. _Batole_

_Batole_ Junior Expert

micuna13 likes this.
  11. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Tím, že dají hlavní úkoly do eventu si zajistili, že je nebudeme mít do týdne hotové:-D.

Z těch světelných sfér by sice eska jít naponkovat měla,ale není recept:-D

12. elithyacz

elithyacz Forum Baron

13. GrandImperator

GrandImperator Forum Apprentice

Lidi nevite někdo zda už jde splnit úkol "opětovné dobytí 6/6" na podpoře psaly že je bugnutý a ze v tydnu vyjde oprava tak abych tam zase zbytečně nevyhodil fragmenty

14. Raywe

Raywe Junior Expert

Toto by malo byť pridané v R246

15. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Mě tedy mrzí, že neupravili nějakým způsobem winter event. S tím jak člověk celkem snadno leveluje tak zvedá i lv tlapy a i na trýzni je to celkem zbytečně zdlouhavé ho sundat. Bodová lišta je zbytečně přehnaná a řekl bych, že i nepřizpůsobená této nové éře.

micuna13, MortisCz and jackoneill1976 like this.
  16. couda22

couda22 Forum Commissioner

Vsechny "stare" eventy nejsou prizpusobene nove ere. Zejmena eventy vyzadujici specialni esenci jsou des bes. Pokud neposteluji ziskavani esence, tak kanalovy event bude totalne nehratelny. Podobne nechci videt event poust esenci - odhaduju, ze solo bude zabitelny boss tak na tryznive, mozna smrtici.

micuna13 and MortisCz like this.
  17. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Všechny eventy se spec ess půjdou do kopru když tam budeš muset 500x...

Btw proč bychom se honili na eventech za starý odměny když za drakeny nemáš nic a runy dáš jenom 5 a ty máme...

Jedině kdyby totálně prekopali progress a na lištu přidali joker runy a prach na zvedání...

Jinak vyzkoušel jsem nastavení Zephyra...chvíli to trvalo ale začínám tomu přicházet na chuť.. když je horda protivníků tak je paráda.. Ještě by to chtelo něco na bosse. Nevěřil jsem tomu že bych dokázal hrát bez drtaka..a ejhle.. Ted ještě nakombinovat věci na míru ..

Taková věc ještě,třeba je to pro vás samozřejmost ale já na to včera přišel náhodou... Docela jsem nadával že je plno uniq věci (co třeba do budoucna bude k ničemu ale teď se hodí) ale tam jenom 3 ocarky .. Říkám si..To je lepší lego..a jak do jednoho jsem protahoval ocarko z lega tak nabídlo všechny 4 a taky to tam nacpalo..místo 3 původních 4 z lega...doufám že to není bug a zůstane ve hře.

Last edited: Dec 8, 2020
  18. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Tak ešte jeden sloh si neopustím... a to zhrnutie patchu :)

PLUS (jednotné číslo)
    - ponkovanie. Jednoznačne dobrá vec, takto to mohlo byť od začiatku.

MÍNUSY
    - totálne zničenie skillov (platí pre mňa ako rangera a moje skilly používané predtým)
    - nový obsah nie je nový. Všetky mapy sú len preskladané / modifikované staré, drvivá väčšina NPC je recyklovaných. Nuda na n-tú.
    - nerf starých setov a výstroje
    - nemožnosť dvíhať level predmetu
    - poloprázdne mapy (okrem prvej spoločnej mapy, ale ak máte smolu na zaplnenie hráčmi, je prázdna aj tá)
    - (zas raz) znížený drop
    - znížená kvalita dropu. Na čo sú tam biele veci, nepochopím. Inak 90% zelené, pár krát do dňa modré, raz za uhorský rok fialka a pri veľkom grinde raz týždenne aj lego alebo uniq
    - spojenie šance na kritik a kritických škôd, neúnosne vysoké čísla čo len na 80% na normal
    - levely NPC v Q-čkach a ťažších mapách, číže ich niekoľkonásobné sťaženie
    - zničenie Moon eventov odstránením rún z postupu
    - bugy questov nového obsahu. Pár hlavných (jeden opravili) a asi 6 vedľajších.
    - nedorobené preklady, bugy v popisoch, zlá alebo chýbajúca navigácia
    - nebuly
    - neskutočný grind vedľajších questov
    - drop niektorých questových predmetov
    - drvenie drahokamov na prášok je vymyslené tak že som z toho na prášky tiež :D Odporúčam drviť tak raz za mesiac veľké počty naraz. Ešte som to neprerátaval, ale zdá sa mi to nevýhodnejšie ako skladanie predtým.
    - obmedzenia rún na 5ks rovnakého druhu
    - grafický redizajn. Hrúza a des. To nie je krok späť, to je salto dozadu rovno na hlavu.
    - obmedzenie počtu skillov
    - nové skilly a kombinácie. Niektoré sú úplný hnus, niektoré nepoužiteľné a niečo si človek naklikať musí či chce alebo nie aby vôbec mohol hrať.
    - odstránenie prastarých vedomostí z niektorých kombinácií denných výziev.
    - denné výzvy sú celkovo dosť choré, príliš veľa grindu za mizerné odmeny + bugy v popisoch (dnes som mal napr. zabi Khalys na ľubovoľnej obtiažnosti... ale zjavne tam chýbalo napísané že v medzisvete)
    - degradácia Premia. Odmeny v kockách sú na zaplakanie... biele veci a 40 rún moci? No nezaplať!
    - zmeny v cenách v obchodoch... hádam okrem drahokamov všetko zdraželo a mastne. Napr. runy za drakeny.
    - cena za reset skillov
    - základy predmetov. Moc nechápem podľa čoho to hádže ale tuším je to úplný random. Bloky v prsteni, kritik v čiapke...

edit: -málo questov na 45 nových levelov. Hlavnú líniu mám hotovú, vedľajšie okrem bugnutých skoro tiež, celý čas som bol na xp buffe a som lvl 68.

Takže takto to vnímam ja. Ak s niečím nesúhlasite napíšte prečo, kľudne sa môžem mýliť a nejakú zmenenú hernú mechaniku som ešte nepochopil. Ale aj keby som sa náhodou mýlil v polovici tých negatív, aj tak je to ešte nepekne dlhý zoznam. Za mňa patch 1/10 a dôvod prestať hrať dokým to aspoň ako tak nefixnú.

micuna13, MortisCz and ргцт like this.
  19. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

u nas taky jeden nadprumerny hrac neuveritelny farmar chtel skoncit a par dni tu nebyl nebudem nikoho presvedcovat ze je to uzasny at jde hrat pokud nekdo nechce sam tak je vse zbytecny pri kazdy aktualizaci co tu kdy byla tu bylo hodne lidi co psalo to je k nicemu koncim nejhorsi patch co kdy byl vsechno spatne :) pak se jim to rozlezelo poradne se na vse podivali vyzkouseli a pak zacali na foru psat jak to neni spatny jak se to da dobre hrat atd. :) vzdycky ty prvni emoce sou strasny z jakekoliv zmeny me vzdycky prijde ze kazdy patch co daji je ten nejhorsi na svete dokud nedaji dalsi kterej se stane nejhorsim na svet a tak to porad pokracuje to bychom tu tech svetu uz meli:D

samozrejme nerikam ze tu neni hodne chyb nebo ze je vsechno dobry ci naopak ze je vsechno spatny:)

nepocital sem to a ani se mi nechce ale odhaduju ze ta kritika je nastavena tak ze jak budes mit 145 lvl itemy a kameny uplne naplno ze by clovek mohl mit tech 70%-80% na te nejtezsi obtiznosti

no sem rad ze ti to pomuze aspon trochu k farme:) a na bosse no tam nez se clovek dostane a vymysli se postup bude asi trvat :D

20. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Ty questy dělat nemusíš..jaký grind? Já nemám mrtě questu hotovo ani z předešlých expanzí.. (Lortac,Qaiza).. Prostě mi to přišlo šílený běhat za žádné odměny...

Mě se taky hodně věcí nelíbí,třeba "pevné" levely věcí u Gnoba třeba..no kdo si koupí lvl 100 set? Bez možnosti zvedat? Btw to že věci od Emilie na mapě 100+ mi padne na můj lvl je podle mě bug vše padá normálně ale uniq na lvl 80.. (to nic neříkám třeba o tom jak včera q5 map 115.. a padne mi půlka dropu na lvl16...)...