Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

jde nekomu slozit opal z tech kamenu na odolnost? jako ohen led blesk

predpokladam ze to asi nepujde kdyz je to vsechno porad kralovsky diamant a vic jak 1 by tam byt nemel

2. Gauthor

Gauthor Count Count

Myslíš to tak, že je to opravdu záměr a jsou jen bugnuté popisky skillů? Nebo to bereš tak, že jsou záměrně bugnuté skilly, aby jsme si trochu pochcípali a zautráceli, než nám to za 14 dnů opraví?

3. _Batole_

_Batole_ Junior Expert

A zabil jsi ji v mezisvětě Q9 a nebo na mappě Atlantidy?
    Tuším si tu už někdo stěžoval, že to funguje jen z mezisvěta.

4. _Batole_

_Batole_ Junior Expert

Na to mi odovídal Amperion, ano lze.

Geredis likes this.
  5. couda22

couda22 Forum Commissioner

Hraju za DK a pouzivam EN lokalizaci (ceska lokalizace se neda brat vazne) a ta rika: "Frees you from any debuff".
    Predchozi verze skillu rikala: "Using Dragon Hide frees you from stuns and any other negative effects."
    Z toho se da usuzovat, ze stun neni bran jako debuff ale jako samostatny negativni efekt. Muzeme polemizovat, jestli to tak je nebo neni. Uvidime, jak se k tomu postavi BP (pokud vubec).

Gauthor likes this.
  6. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Tak takto by se ty rohy demonu dali celkem farmit :) Škoda že je to jen tím že to tak být nemá.

7. ZEFYR1-CR

tak to asi delam neco spatne

proto sem se ptal jestli to nekomu jde slozit

takhle uz mi to jde ale je mi to k nicemu

8. blackassam

blackassam Forum Expert

@ZEFYR1-CR ...zkus popřehazovat jednotlivé pozice - všechny kombinace co jdou.

9. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Z discordu jak pise black zkus kombinovat jinak

10. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Jinak ta sprostá krádež od BP..35k TM za jedno rozebrání koaly... To je neskutečná drzost... Kdyby to bylo použitelný "na furt"..jak mapa..stejně by to bylo drahý ale viděl bych v tom nápad... Takhle normálně trestaj starší hráče co farmili před CE... Kdyby to šlo rozemlit v celku,bych ani nekecl... Duševní chudáci to jsou do jednoho...

ргцт likes this.
  11. blackassam

blackassam Forum Expert

@jackoneill1976 ...už je to někde v nabídce to heblo....jsem to nikde nedohledal. Poslední cena z testu vycházela na 20K TM co jsem viděl, teda pokud ji zase neupravili.

12. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

@ZEFYR1-CR , jak psal Black, je třeba ozkoušet všechny kombinace (bohužel). Šel jsem do hry, rozbil jsem čuníka s temnými a ozkoušel to. Skutečně lze vytvořit opály ze tří elementárních drahokamů.

blackassam likes this.
  13. MisterNoob

MisterNoob Advanced

To som bol ja čo som sa sťažoval, bola to predtým Khalys (výzva iba zabitie bez udania obtiažnosti) :) A písal že asi medzisvet... ktovie.

Ale keď si všimneš lepšie screen, teraz je tam obtiažnosť bolestivá, Q-čka sú od smrtiacej.

Medzisvet momentálne nedám, resp. nemám nervy to pižlať s tými skillmi a úbohou kritikou, takže som to ani neskúšal.

14. Shidou7

Shidou7 Forum Greenhorn

zdravim jde vam progres ze zimniho eventu kdyz zabijete tlapu, jeslti to je zamer nebo bug (hlavne si kupme plast a progres nikde)

15. ZEFYR1-CR

slozeno diky moc:)

16. jackoneill1976

Nevím..nehraju..nevyvazeny event,neprispusobeno novému rozšíření... slabý odměny na liště..ani nevím co dává ta sněhová koule.. průvodce nikde.. za plášť bych nedal ani korunu...

Abych pravdu řekl..ani na normálu bych neměl šanci posbírat tolik spec ess abych dal poslední lištu (75k).. zásadní rozdíl oproti tomu co bylo předtím kde jsme chodili i3 a šlo to vcelku v pohodě dokončit.. dovolím si tvrdit že bez pláště je v tyhle formě nesplnitelny..

17. Omnyse

Omnyse Someday Author

Mohli by upravit navigace k úkolům, bylo by to fajn. Kde je ve Fyeborough ten Morely? Při snaze plnit úkol Obtížné setkání mám sbírat rohy, ale když vlezu na mapu, napíše mi to ať změním lokaci, tak stejně běhání po lese na mýtinu, si tu připadám jako bych hrála únikovku.

18. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Morley je zatím stejně bugnutý a mýtina je mega sranda stačí jen hledat pařezy a vstup obalené houbami.

19. Raywe

Raywe Junior Expert

O chybe sa vie, sám som ju už niekoľko krát reportol, ale zatiaľ bez opravy.

20. jackoneill1976

No jo...kdyby ten úkol dával co vlezes na mapu 100TM opakovaně tak by BP vydalo opravu během hodiny... Takhle je jim to jedno.. Bylo vidět jak spěchali opravit Shar Kebaba....To bylo děsně akutní..