Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. chevasitos

chevasitos Forum Master

2. ргцт

ргцт Active Author

Pěkná rychlost pohybu a rychlost útoku :D ještě před pár dny bylo normální mít rychlost útoku 3+ a teď se tam člověk patlá na 2+ .. jsem zvědavej jak se hoši po Novým roce rozjedou, když maj teď zjevně volno a nikdo tam nic nedělá .. tady ty 2 hotfixy skoro nic neopravily

co mi pořád nedává smysl je ta regenerace hp .. 3miliony hp a regenerace 16k/sec?? co to jako je? proč to není jak dřív, kdy ti to regenerovalo min. 1% hp/sec?? proč to změnili? aby lidi používali potiony? aha, na těch je vlastně cooldown .. takže aby lidi umírali a utráceli peníze za temný ... klasika

nechápu proč nepřekopali regeneraci ve znalostech a nedali tam raději % z tvých max. hp? to by bylo moc jednoduchý, že ano? pro BP zřejmě moc složité naprogramovat .. + 0,1% hp regen/sec by ale za každý bod nebyl vůbec špatný, ani vůbec přehnaný .. ono ale proč něco měnit, když to můžou nechat tak jak to je, aby to nakonec stejně nikdo nepoužíval ...

to že jsou eventový lišty furt stejný jak před CE je pěkná kravina .. nechápu proč CE nepřidali až po Novým roce a všecko krásně vyladěný .. ne, oni to museli uspěchat a teď se cítí uraženě bo jim to skoro všichni zkritizovali .. já být DSO dev tak to po téhle "CE" zabalím a jdu radši zametat chodníky .. aspoň bych u toho neokrádal svoje zákazníky (hráče), kteří do něčeho investují reálné peníze a oni jim to po pár měsících vezmou/udělají z toho kus šrotu ... kdyby měli vývojáři a vlastně celý ten jejich DSO tým nějakou soudnost, tak se za tuto nepodařenou expanzi alespoň omluví ... pro ně je zřejmě omluva za jejich chyby sprosté slovo

hru již nehraji, jen si to tu skoro denně čtu a nestačím se divit že ani po více než týdnu neopravili řadu bugů, které brání hráčům se dále ve hře posouvat ... viz. buglé questy, neobdržení run moci jako kompenzace za vymazaná jádra apod. .. strašně se chvástali jak to bude super, ve výsledku je hra absolutně rozrytá a více hráčů rozhodně nehraje .. spíš se obávám, že se brzy dočkáme poslední fáze této hry = žádné nové updaty bo na to už nebudou prachy a hra se bude jen udržovat při chodu a pomalu zanikne .. teď je tento scénář velmi pravděpodobný ... doteď nedokážu pochopit proč chtějí naši zpětnou vazbu, když ji stejně neberou na vědomí a vždy ji jen zametou pod stůl a do poznámek k patchům/eventům připíší že některé změny byly provedeny na základě zpětné vazby hráčů .. pouhá lež .. chtěl bych vidět alespoň jednou nějakou změnu, která byla provedena na základě zpětné vazby hráčů a nejednalo se o opravu kritického bugu ...

Last edited: Dec 11, 2020
  3. ki84

ki84 Advanced

To neber v zlom. Ja som to tak ani nemyslel. Že level 100, ja som ešte len 65 :). To bude tými škodami, mám ich na svojom levely vyššie ako ty teraz. Ale tak asi tam potrebuješ aj niečo ustáť a ranger sa isto ľahšie regeneruje, HP mám len čosi cez tretinu ako ty. Keď mi aj stihnú zabiť vlkov, tak len skáčem a behám kým zase nie sú.

Ale ja by som poprosil o radu ako a kde rozložím klenoty.

4. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

tak muzu tam dat vyssi ess.. mam jich mrte..ale jde o princip.. na normalu? navic veci mam vsechno vicemene na vyhozeni,naponkovano, ale nic neplanuju ze zustane..

dalsi vec..s timhle me presel chut na normalu.. byl jsem i na fatalu.. tam to je v bledemodrym stejne..jen boss ma 80 mega hp a nahodi stit jeste jednou behem boje.. to je fakt paradicka.. navic ti po par minutach vypadne jako drop 1 modra...

jinak si dovolim rict ze i kdybych mel top vybavu tak stejne jako klasa war jsem v riti.... protoze se 100k dmg to nejde.. mam prumer veci 126.. tak kdybych mel 145 kolik dam dohromady? 300k? extremne mozna jo..ale to uz nedam kritik.. ted mam ve trech vecech krit s onyxama.. a dam dohromady 200k nebo kolik.. to je cca 50%.. to dolu dat nemuzu,spis bych potreboval jeste dalsi 2.. ubrat na hp,no jo..na fatalu by to slo..ale pak pujdu na krveproliti a budu taky z dalky bojovat?

5. ргцт

ргцт Active Author

celkově jsem nepochopil ten drop .. před CE dropuješ milion legend/fialek a po patchi sbíráš zelený/modrý věci .. to je vtip? bug? nebo se jim nechtělo nic vymýšlet, tak tam něco naházeli ať nám zavřou huby a je hotovo??? před CE jsi vše zabíjel x-krát rychleji a dostával více věcí, teď zabíjíš vše x minut a dostaneš .. téměř nic .. to je odměna jak prase

LOGEN9 likes this.
  6. jackoneill1976

tak na druhou stranu ty ***** stoji 100x tolik jak pred CE..takze ja radsi sbiram 5 veci nez 500 kdyz prodej vyjde nastejno..

ale je to na palici kdyz ti vypadne z bosse modra po nekolika minutach no...

Last edited by moderator: Dec 12, 2020
  7. couda22

couda22 Forum Commissioner

Klenoty koalescence? Ty jdou momentalne rozlozit jen za pouziti predmetu, ktery stoji cca 20k temnych a je jen na 1no pouziti. Rozkladat se to proste nevyplati. Ja je normalne pouzivam. Nekoukal jsem o kolik to je drazsi je zvedat nahoru, ale proste je necham a asi je casem svednu nahoru. Stejne je to jedina moznost, jak zvysit kritik, protoze 30 onyxu nestaci a pokud bude hrac chtit pridat nejakou kritickou hodnotu, tak potom uz jen za pouziti klenotu koalescence (ted se to jmenuje jinak, nevim z hlavy jak).

8. chevasitos

chevasitos Forum Master

jebat na celou hru , nemilosrdná na mý levlu co je 73 projít bylo peklo tam , a ten **** medvěd za hodinu ,ani prd byl by tak na 3 hodiny na to seru se tak trápit

Last edited by moderator: Dec 12, 2020
  9. jackoneill1976

stoji 35k.. u klenotnika..

10. ki84

ki84 Advanced

Áno, so základnou https://ibb.co/5x0kgYL

jackoneill1976 a couda22 vďaka. A ozaj couda22, šípy to nespravia?

11. couda22

couda22 Forum Commissioner

Nevim, jsem teprve level 66 (schvalne jsem rychle neleveloval). Ja jsem tim chtel rict, ze jakmile vyuzijes vsech ostatnich moznosti a stejne ti bude chybet, tak koalescence (ted se to jmenuje asi opal) jsou potom jedina moznost, jak zvednout kritiku. Nevidim duvod, proc je rozkladat - nic extra tim neziskas (ted mluvim predevsim o kombinaci zraneni/kritik/hp).

12. jackoneill1976

zatim to mas dobry..ale vem si ze kdyby proti tobe nebojovali lvl65 moby ale lvl100.. na predmet..tak mas krit asi 25%..to uz neni takova sranda..

ale celkove nejde o nic.. hlavnim problemem jsou extremne vysoke hp u bossu.. na fatalu mel kramparus 80 milionu..

dalsi vec.. tohle taky nefunguje..stejne jako nad tim ulomky uzkosti..

kdyz uz padne cokoliv..padne 1.. zadne navyseni neni. BP to asi netrapi,meli plne ruce prace s Dzinem..

13. ki84

ki84 Advanced

Uvedomil som si, že tri z nich mám len na HP, zbroj a odolky. A tie mi veľmi netreba. Keď sa pozrieš na moju postavu, tak hlavný problém sa mi budú ukazovať odolky a tak som zvažoval buď to dať na zvýšenie odolností, alebo potom klasika na škody, kritiku a tie odolky.

14. chevasitos

chevasitos Forum Master

nikdy nebojujou moby lv níž, to je normal , a pak +5+5+10+10 jediná výhda je to , že sme 73 lv , až budu 80 tak budu v prdeli tuplem :D a jak deš level zvedaj se i %

15. Bloodborne

Bloodborne Active Author

tak jsem procetl asi 6 stranek zpet,ale je videt ze patch Vas natchnut :)

MOrtiscz- snad to pisi fajne , me by zajimalo ....no ( premysleni jestli by si nemohl dat ideo s hrou ) jetli je to o tom co jsem cet l asi 3-5 stranek u trpa vyhodim 1-3 dela a stojim a palim to plamenometem na blizko ..to je ta hra ? zmenil se nejak sty l hrani ?- 65 lvl nebo kolik jsem a 100 ? je to stejne ? ma cenu zapinat hru a levelovat ?
    kameny bych mohl dostat na top si myslim,ale zajima me ten progres kdy hodim cervene delo -tj plamen -krouzit mobi dostat do roviny dela a teslu tj kruh a palit plamenem ..to ma byt ta zabavnost cela ? nebo jsem prehlidnul a 100vka level nabizi vic ?

Last edited: Dec 11, 2020
  16. Omnyse

Omnyse Someday Author

Na Mýtinu, 2x stačilo ;)

17. setoneto

setoneto Forum Pro

od nuly? no k tomuhle zrovna bych mel mensi dotaz, co je pravdy na tom, ze abych mohl vylepsovat klenoty napriklad cd musim splnit nejdriv uspechy tim, ze slozim vsechny nizsi stupne 5x modrej 10x fialovej? takze ty fialovy co mam nevylepsim, dokud nevylepsim ty co jsem rozemlel na prach kvuli vylepsovani sutru, abych si aspon trochu polepsil v tyhle tezky dobe? neni to tak dlouho co jsem tu dostal kartac, kdyz jsem napsal, ze v bp delaj samy de.enti, jestli je to pravda, tak je zrejme pravda co jsem napsal :) jinak 6k z mini hotovy na pekle a klenot podpory je jako jitrnicka co svet nevidel, delam tu bosse jako uplnej kikot, hniju u nej tvle snad 10minut a vsechno uplne k hounu, se tam chytte v bp za rypak konecne tragedi neskutecny, 50nebul za den na predmesti pri levleni a to nemluvim ze to byl jeden velkej lag, nesplnitelny ukoly v hlavni linii, ktery ani nevedi jak opravit, vsechno usity horkou jehlou a ani ten klenot na dverich na mini nema obrazek, ale to je to posledni co mi vadi, jedu porad, ale spis ze setrvacnosti a sam sebe nechapu co tu jeste delam

ргцт likes this.
  18. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Mýtina je na pohodu počkej si na ten opakovatelný úkol zabít 500 prasátek to je mega cool opru*

19. mad.max

mad.max Regular

Tak nevim no ale Sigi v medzisvete je nemožne ho zabit. Sám má 166m HP budiž. Problém sú tie zdroje co sa musia znicit. Každý má 71m hp. Sú 3 to je 220m. A ked ich sundam spawnu sa znova takže sigi má nejakych 101m HP ale stály štít na sebe. Bežte s tym do p...

20. Bloodborne

Bloodborne Active Author

sileny maxi na to mam odpoved proc se tak deje !

co to je sakra za prirovnani 102 m to je zkratka pro .- nexistuje zkratka m 110k jako tisic chcepes a kazdy ,nevidim bo edit ,ale preklapilome bo hraji nehraji tu hru ,z e sel nekdo do takovych milionu ,,,,tak jsem needel ktera byje :_) aby nekdo mel nevim to cislohp ...ja co vim jsou magove op jako prasata a tj cele

Last edited: Dec 12, 2020