Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Prodat jdou. Ale klidně je vyházej. Na vyšším lvl padají s větším množstvím slotů

2. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Nejdou prodat... Teda nedostaneš za to nic..jen to obchodník bere. Když vyhodis jses na tom stejně.

Brigavik extra map. Ano..padá set..mě padla ještě během levlovani zbraň tam... Nevypadá to špatně ten set ale horší je že tam je málo mobu na šanci..a víme jak nastaví BP drop když je něco použitelný...

3. Kryton2x4b.523p

No super. To je takový malý překvapení od BP. Jako bychom jich už neměli dost.

4. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

Tá špeci mapa sa otvorí veľmi zriedkavo raz som mal na ňu šťastie a ako slabý hráč bez šance lebo sa tam umiera ako na bežiacom páse keďže sú tam debuffy ako - 80%many/zlosti atď... a podobne.

5. Uber_Soldat

Uber_Soldat Junior Expert

Ja by som rad zhrnul veci co mi vadia, alebo co vidim ako problem v hre postupit niekde dalej:

1. novy obsah nepriniesol az tak nic nove, lvl 55 alebo 100 alebo 1000 nemeni nic z mojho pohladu. Ulohy furt niekoho branit, zbierat haraburdy, nefunkcna navigacia, zle vysletlene ulohy - clovek nevie kde ma co/koho hladat (no zle jednoducho),
    2. drop sutrov vzhladom na kvantum potrebne na vylepsienie je tragicky (navrh upravit hodnotu roztavenia sutrov rapidne nahor). Keby sa niekto zamyslal nad tym co tu trepem,tak utocny sutrik jedinnecny rovnobeznikovy stoji 8000 prachu a to su este dalsie 4 stupne po nom, takze si v hlavicke treba uvedomit to mnozstvo prachu a vyjde vam z toho vysledok XY hodin bezducheho behania v tejto hre.....)
    3. povysene klenoty sa nezaratali do uspechu, aby sa odomkla moznost vylepsit ich z modrych na fialove (to mi pride ako zamer, ked vsetci pred DL rychlo zdvihali vsetky klenoty na modre, tak to je kvazi pomsta zo strany BP, je to iba moj nazor),
    4. ceny run u obchodnikov, devalvacia je znamy pojem, ale nesedi mi potom ten drop drakenov a 4 listkov, kedze tie ceny skocili podstatne vyssie ako pred DL. Nemoze sa predsa zmenit predajna cena a mnozstvo zisku drakov/listkov ostane na tej istej urovni, netvrdim ze to malo ist hore 1:1, ale tento pomer mi pride neprijatelny. Hraci co si XY rokov zbierali drakeny sa mozu potom opravnene hnevat.
    5. opat nahananie sa ako tomu bolo pri prechode z 50 na 55 prstenom, len tento krat to uz nie je ujo mortis, ale ti 2 pakovci na q5, hanba hanba hanba. Jeden prsten vladne vsetkym..., tu som prave cakal zmenu a ze nubudu vsetci ako mumaci mat rovnake zostavy,ale ocividne to k tomu opat smeruje. (tym padom aj bod 1. v pozitivach odpadava, lebo vsetci budu ponkovat rovnake ocarovania)
    6. caste pady hry, nebulka na dennom poriadku, dalej to asi nema cenu ani riesit, je pravda ze hrajem cez prehliadac ci to ma nejaky vplyv tazko povedat.
    7. nepadaju ozdoby, aspom mne sa to zda ze to je najhorsie dropnutelny predmet.
    8. level dropnuteho predmetov neodpoveda lvl obtiaznosti (priklad bol som krvepreliatie a dropol som unikat knihu strazcu lvl100, atd atd)
    9. hra solo mozna na bolestivej/tryznivej, to pisem preto lebo vyssie to uz trva ozaj dlho na moj vkus a hlavne pri eventoch to zere essenciu, ktora sa zbiera zle resp. jej pada malo v porovnani s vyplitvanim mnozstvom na 1 zabitie bossa (priklad Zimny slnovrat).
    10. prepalene eventove listy/postup za kolo, myslim si, ze sa vyvojari mohli trocha zamysliet na tym, co asi tak cerstve 100lvl postavy zvladnu a zatvorit obe oci a spravit ten event na ktory sa vsetci tesili lahky, aby trocha odlahcili tu napatu atmosferu, vsak budu Viance no ne? V Nemecku asi nie.... Osobne som prestal eventy robit, lebo z tych odmien sa akurat dobre zasmejem a dorabam jedine ten darcek kedze som minuly rok bohapusto kupil plast za 2000 phestovych minci.
    11. tragicky drop vedomosti, I ked som si dal runy na vedomosti aj do skillov nespozoroval som ziaden rozdiel.
    12. neupravena denna ponuka, myslim tie 3 odmeny ked sa nakupi nieco za TM, ceny sutrov su uz davno niekde inde, cize by trebalo upravit podla danej situacie. Tie denne vyzvy to tragicke pretacanie cez 300 moznosti to je des.

Co sa mi paci:

1. ocarovania padaju pekne, a hlavne sa daju prenasat do ktorehokolvek predmetu, cize existuje nespocentne mnozstvo kombinacii.
    2. pridanie dropu run, tiez by trebalo mozno trocha sa zamysliet ci to nezapracovat aj na nizsie obtiaznosti ako infernal
    3. rychly postup na lvl 100, ozaj s knizkami a runami na XP + pet to slo hladko.

Viac na nenapadlo a aj keby uz sa mi nechce pisat.

kolyks, ki84 and Tazmaniak.CZ like this.
  6. elithyacz

elithyacz Forum Baron

7. jackoneill1976

Toho obchodnika co bere tyhle mince můžou i zrušit s tou nabídkou co má...

8. ki84

ki84 Advanced

Ahojte. Neviem, či ste všetci zaregistrovali, ale beží event za sférické fragmenty a už nie je navýšená šanca na ich drop. Uvidím, či to tak bude aj pri Púšti, ale ak áno, človek si ozaj bude musieť riadne zvažovať čo áno a čo nie. A časom tak či onak pri tomto no ehm "drope" sférických dôjdu aj najlepším farmerom. A ceny za TM sú doslova šialené. Tie eventy im potom nebude hrať vôbec nikto.

Uber_Soldat si si dal s tým robotu, ale ok :) tie eventy isto áno, ani to nemá zmysel behať. Človek by potreboval niekoľko silných eventov, aby vôbec mohol za Drakeny kúpiť jednu základnú runu. A o tom postupe som to tu už písal. Teraz sme takmer všetci na úrovni tých nešťastníkov, čo tieto eventy museli aj pred tým behať na max povedzme smrtiacej. Nejde o to, že človek by bossa nedal povedzme aj na pekle, ale ako dlho to aj tam už trvá. Čistá psychiatria.

jackoneill1976 svätá pravda :D pozeral som už pred časom toho obchodníka a dali to tam riadne do popola.

Ozaj, runy padajú aj na pekelnej? Tam som nedropol ani jednu. Raz sa mi v Tegansruh podarilo za mapu dropnúť štyri runy na nemilosrdnej, niečo padá aj na najvyššej, ale na pekle nič. Zvyšuje sa nejako šanca na drop rún aj stupňom obtiažnosti?

9. jackoneill1976

jak znám BP to je určitě bug že padaj runy ... na přání hráčů to bude odstraněno a zavede se "roucho na runy,roucho na sféráky a roucho na pekelné fragmenty ".. cena lidových 9,99 euro /měsíc.. delux verze s navýšením dropem 19,99...

10. couda22

couda22 Forum Commissioner

Zkusil jsem jedno kolo eventu nov na infernalu a obdrzel jsem celych 150 postupu. Jakoby nestacilo, ze v postupove liste je prdlajs, BP jeste zarizne i postup u eventu, ktery je leta hraci oznacovan jako tragicky.

11. 5xN1

5xN1 Forum Apprentice

To si na tom ešte dobre, ja som získal na inferne 95 postup.

12. couda22

couda22 Forum Commissioner

95 nebo 150, to je prast jak uhod. V postupove liste neni nic, co by stalo za namahu (ikdyby padalo 300 za kolo).

13. Robocop

113 na krviprelievaní 1x mapa a stačilo viac tam nevleziem. ale zas 2x opasok ktorý som aj tak predal

14. jackoneill1976

i kdyby padalo 1k.. by to stalo za vylizprdel.. 10-15 drakenu? no potes koste.. sety? k smichu...(stejne by nepadli) nevidim jediny duvod jit na tu mapu...

15. Kryton2x4b.523p

Ještě jedna otázka k těm skrytým mapám v Brigaviku. Je jedno na jaké obtížnosti to chodím nebo se otvírá až od pekla?:-D

16. Robocop

je to jedno si myslim ja som ju mal aj na trýzni .

17. Raywe

Raywe Junior Expert

Drop pekelných fragmentov bude upravený vo verzií R246, čo vychádza až na mesiac január. Tento týždeň by mal byť nahraný ešte 1 hotfix, ktorý by mal opraviť niektoré z nahlásených bugov a taktiež bude obsahovať niektoré úpravy.
    V oficiálnych oznámeniach bude zverejnený text, ktorý bude obsahovať zmeny/opravy pre nadchádzajúci hotfix.

18. ргцт

ргцт Active Author

děkujeme za alespoň nějakou odpověď ;) protože od BP se člověk nikdy nic nedozví .. pořád něco tají a s hráči nekomunikují .. smutné

19. Madaddy

Madaddy Forum Apprentice

EVENT Blackborg - tleskam lvl100/4 kola na smrt a NULA postupu. Diky končím

20. Kryton2x4b.523p

Tak jsem se konečně dostal v Brigaviku na tu další mapu. Otevřel se mi port na smrtící. Chci se zeptat. Na tý mapě po zabití všech mobek i toho strážce na konci není žádná truhla? A ještě jedna otázka. Ten portál se otvírá je z toho jednoho víru materi co je uprostřed mapy nebo se vám toto otevřelo i z jiného?