Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Khrone

Khrone Someday Author

Po vyčištění Brigaviku se objeví pouze Truhly za paklíče, jinak žádného Sentinela/truhlu nemají, jako ostatní dungeony. Portál se může otevřít z jakéhokoliv Víru, který aktivuješ.

2. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Díky. Já jsem to včera točil celé odpoledne a střídal jsem obtížnosti a otevřel se mi jen jednou. Tak jsem chtěl vědět,jestli je to jedno z kterého se to aktivuje.

3. elithyacz

elithyacz Forum Baron

4. mates5888

mates5888 Forum Apprentice

prosim vas, uloha v Tetaconetl, zlo vo vnutri 2/2 mam priniest 50 svetelnych gulí. Odkial ich mám vziať? kde sa farmia

5. Khrone

Khrone Someday Author

Padají z těhle Krystalů - nejlépe se farmí asi na mapě Telepolos, jinak Kinza.

6. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

pokial ti mozem poradit najidealnejsie miesto je telepolos tu

7. -Touchwood-

-Touchwood- Someday Author

Ahoj, na konci za vybiti mapy je krvava truhla (nebo jak se jmenuje), nevim, zda na vsech obtiznostech, ale na te nejvyssi jsme ji vzdy meli.

8. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Krvavé truhly se objevují jen na nejtěžší. Je to i v popisu při vstupu na mapu,to vím. Myslel jsem jestli tam není bedna jako v LR

9. mates5888

Dakujem pekne robo a khrone :) a este jedna otazocka, ta kniznica ako funguje? musim mat vsetky hlavne ulohy hotove alebo ako? ked chcem tam tych bossov a truhli co vela ludi robi, vdaka.

10. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

Pokud je mi známo, není třeba mít splněné všechny úkoly hlavní úkolové linie. Stačí mít pouze přístup do knihovny.

11. kolyks

kolyks Forum Greenhorn

Uz se vam stalo to , ze prestaly Vam
    pribyvat body zkusennosti? Behem pul hodiny ani bodik.

12. mates5888

no tak mám knihovnu uz davno, ale neviem teda ze co tam spravit, vybil som aj celu mapu a nic.. alebo je to len od obtiaznosti nejakej?

13. couda22

couda22 Forum Commissioner

Behal jsi ve skupine nebo sam? Pokud behas ve skupine, tak prumer urovne hracu skupiny musi byt takovy, aby na mape byly uctyhodna monstra (tj. jejich uroven nesmi byt mensi, nez tvoje uroven - 5).

Krvave bedny jsou jenom na obtiznosti "krveproliti".

14. MisterNoob

MisterNoob Advanced

No čítam tie hotfix poznámky a ide ma urvať...

Andermagic Fighters & Rangers spawned from the Birthing Andermagic Monster do not drop items anymore.

Výborne, veď načo je z nich drop... veď je teraz drop taký obrovský, že nevieme čo s tým, žejo.

Bloodshed:
    • Slightly increased damage and health points of all monsters
    • Added additional debuffs to all attacks of the Sludges
    • added an aura to all Sludges that will buff all enemies nearby
    To zas na želanie komunity nejakých sado-maso bláznov hrajúcich DSO? Takže sa im asi zdá krátko robiť nejakú hodinu jednu mapu, tak poďme sťažiť.

Ja už ozaj neviem BP, ste tam na práškoch? Alebo je podmienkou prijatia za vývojára/marketing nejaká duševná porucha?

Striatta and ргцт like this.
  15. ргцт

ргцт Active Author

takže zítra hotfix 3/10 na naši super nejlepší epickou největší a nejpropracovanější expanzi ... téměř nic neopraví a na všechny důležité změny budem čekat do Ledna .. to je jak mezi opicema .. tak buď to opravte teď a nebo to už konečně zabalte .. jsem doma a člověk by tomu dal třeba i šanci, ale pokud získám 5 znalostí za den a budu pořád sbírat takový itemy jaký sbírám, tak budu muset hrát aspoň dalších 5let, než z mojí nové postavy něco alespoň trošku bojeschopného vznikne .. nevím, jestli vývojáři berou drogy, nebo je to prostě jenom nebaví, ale to že máme čekat další min. 3 týdny na další patch, který na 100% stejně neopraví všechny chyby a ve výsledku jich snad více přibude, je celkem absurdní ... borcům umírá byznys a oni si jdou radši užít svoje Vánoční volno .. škoda že v tom Lednu už těch hráčů bude hrát minimum a nové hráče taky neseženou, bo nebudou mít s kým hrát a solo to prostě nejde .. a silní hráči jim tak či tak nepomůžou, protože se jim to nevyplatí .. takže vlastně ať se nad tím vším zamýšlím sebevíc, tak nějak nedokážu pochopit na co vlastně čekaj .. to je tak těžký prostě zvýšit drop na prakticky vše? hráli to vůbec po CE tady ti naši super DSO vývojáři? šak ten drop je fakt žalostnej .. já jsem vždy hrál mmorpgčka abych se u toho zabavil a vždy mě nejvíc bavil ten super loot, který byl i v DSO .. teď to je normal/green item collector's game, nic víc ..

moje přání je, aby si všichni vývojáři založili novou postavu a zkusili si ji vyexpit alespoň na lvl 50 .. bez ničeho, f2p, tak jak to většina hráčů hraje .. oni nemají absolutně ponětí o tom, jak jsou noví hráči zaseklí, bo na malým lvlu není s kým hrát a solo je vše na hodinu .. to je fakt zábava .. takže před CE bylo možné dát lvl 55 snad i za 2-3 dny a teď abys to hrál měsíc, než se dostaneš na max. lvl .. největší problém je ve znalostech, novej hráč nemá šanci získat ani lvl 30, natož 300 ... ať se tam fakt proberou .. štve mě to všecko bo člověk to hraje roky a oni všechno zničí jednou super ultimátní vyšperkovanou největší a nejlepší epickou expanzí, která stála leda tak za prd, nic víc .. opravdu ..

oni si asi neuvědomují, že těch pár hráčů, co jim do toho dává peníze jsou většinou staří hráči, kteří jsou momentálně povětšinou zklamaní snad ze všech změn a bugů, které jsou opravovány strašně pomalu ... fakt by mě zajímalo, kdo jim tu hru bude živit, až tady ti staří hráči přestanou kupovat i to blbý premko, protože to skoro nic nepřidává .. vždy to bylo převážně o kostkách a teď jsou kostky pěkný výsměch .. pokud chtějí dále držet hru nad vodou, tak by se nad sebou měli konečně zamyslet a hezky si hru zahrát jako normální hráč a hned by poznali, že to je kurňa těžký, když má na sobě člověk pár zelených itemů a nic jinýho mu prostě nepadá .. a ještě ke všemu abych si mohl craftit itemy a další prkotiny stejně povětšinou potřebuji max. lvl, takže hodně štěstí BP, chtěl bych vidět nějakou statistiku, kolik nových lidí teď přišlo do této hry a vyexpili to solo na lvl 100 .. aha, statistika není třeba, všichni víme že to je 0

dso jsem měl rád, nebyla to špatná hra, ale od té doby co to maj nějací šikmoočáci se to řítí do pěkné propasti a zdá se že CE tu propast prohroubila o 500% .. hodně hráčů už to dokázalo zaregistrovat a přestali platit/hrát ... dobře jim tak, když jim je vše u zadele ... hlavně aby měli prachy .. ale dobře odvedená práce NIKDE

myslím, že jako hráčská komunita jsme byli trpěliví a díky bohu jsme se nakonec tady té hnusné expanze dočkali, ale vývojáři to měli fakt u zadele a všecko odflákli .. fakt je to hrozný .. fakt je to celý k pláči .. celá hra jde do kytek .. opravdu

E: SUPER HOTFIX, díky, že jste přidali dmg a hp monstrám na obtížnosti bloodshed, zajímalo by mě proč? aha, potřebujete více peněz .. takhle to ale nefunguje .. takhle přijdete o další hráče, gratuluji převelice, jste opravdu moudří mistři programátoři

E2: byl bych rád kdyby mi na email přestali posílat nějaký jejich absolutně zbytečný, nudný a nesmyslný dotazníky, že proč jako nehraju .. kámoši moji .. přečtěte si tady na tom foru zpětnou vazbu hráčů a hned víte proč nehraji! už mě fakt přestaňte .... to tam pracují duševně postižení, zdrogovaní, nebo pracují jak cigoši? že jeden robí a čtyři čuměj? asi jo, páč to tak fakt vypadá .. já se fakt divím, že maj vůbec odvahu ještě něco do té hry přidávat .. .... čekám už jen na další super zprávu o tom jak byl rok 2020 nejlepší pro dso a že jako komunita jsme fakt super a že se na nás těšej v roce 2021 .. jo jo borci, v roce 2021 už si můžete hrát sami, nebo už byste měli začít někomu platit za propagaci vaší hry, protože bez nových hráčů vám to za pár měsíců skape :)

E3: odkdy na foru nekomunikuje Community Manager s ostatními hráči? to je fakt síla .. to by fakt jeden žasnul .. oni chtějí zpětnou vazbu a ostatní připomínky k expanzi a v celé diskuzi žádná zpráva od CM .. ten Jesse je fakt odpad .. na tom jejich slavným twitchi akorát všechny urážel a celkově jsem měl pocit, že se koukám na nějakou trapnou parodii a ne na ofiko dso livestream .. absolutní amatéři, kteří ani nedokázali odpovědět na absolutně jednoduchý otázky ohledně dso .. takže když se jich na tom jejich livestreamu někdo na něco zeptá, tak buď dostane absolutně zbytečnou odpověď typu "nevíme, nejsme vývojáři", nebo "brzy" ... ještě ke všemu musím koupit subscription za 5€ abych tam na tom livestreamu mohl vůbec něco napsat .. prostě potřebujou peníze fakt ze všeho ...
    Jesse je prostě nejhorší Community Manager, který akorát rozbíjí hráčskou komunity svými provokativními narážkami na ostatní hráče a nebo je dokonce uráží ... mezitím co to sleduje x stovek lidí .. no a nakonec stejně nikomu neodpoví na jeho otázku, takže je vlastně úplně zbytečnej a ve výsledku akorát šíří toxicitu mezi hráči a k ničemu to nevede ... no paráda.. kam jsme to dopracovali .. hansen ten je úplně mimo .. ten vůbec neví kde je a co má na těch livestreamech dělat .. to je fakt úplnej klaun, kterej je tam jen tak na ozdobu, aby tam ten všemocný král všech nejmocnějších králů Jesse nebyl sám .. doslova

Last edited: Dec 16, 2020
    Striatta, jackoneill1976 and Gauthor like this.
  16. couda22

couda22 Forum Commissioner

Bohuzel BP nedokaze ani splodit korektni poznaky k verzi. Obtiznost krveproliti zustava nezmenena. K navyseni HP a zraneni doslo u obtiznosti inferno a nemilosrdna.

EDIT - tak jsem se spletl (ano, udelal jsem chybu). Navyseni doslo u nemilosrdne a krveproliti.

Last edited: Dec 16, 2020
  17. mates5888

prosim vas pekne, tu artayinu cistinku ako najdem?

18. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

Musíš prejsť správne všetky mapy cez krivy les na každej mape je peň a okolo neho huby vtedy si správne a musíš aj vist východom pri ktorom sú huby

19. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

20. mates5888

Dakujem vam:)