Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zbynousp

zbynousp Forum Greenhorn

Zdravím, měl bych zde pár dotazů.
    Mám postavu rangera, kterého jsem vytvořil dva týdny před CE. Před týdnem jsem dodělal level 100 a velmi nepříjemně jsem se zasekl. Moje postava nemá z důvodu krátké existence mnoho drahokamů a run mám velmi málo (3). Znalosti mám na levelu 19 a to už dva týdny, ty znalosti jsou opravdu proklaté. Snažím se chodit, co nejtěžší obtížnosti se skupinou a iemy mám už všechny na levelu 140. Zbraň již má vše platinové a ostatní věci jsou tak nějak přeponkované, jen nevím jaké bych měl nosit základní hodnoty a jaká očarování by měla být u většiny předmětů, poradíte mi?
    Také je zde problém s fragmenty, chodil bych knihovnu na krev, ale jelikož hotfix bugu, že fragmenty pekelné cesty na nemilosrdné nepadají, to mi přijde od BP jako vrchol lenosti, ne každý to má nafarmený z předchozí verze DSO.
    Mám teď 1000 čtyřlístků a nevím, jaké runy bych měl koupit, na rychlost mám runy dvě a poté pár run jednoho kusu. V tomto bych potřeboval poradit také.
    Poradíte mi prosím jak se mohu posunout? Je velmi ubíjející vidět jak se nikam nedostávám, i když hraju každý den 5 hodin klidně. Mám tuto hru rád, ale už mi to přestává bavit, přijde mi jak kdyby DSO nechtělo, aby se hráč někam posunul.
    Díky za všechny rady, co a jak bych měl teď udělat, hezký večer.

2. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Moc jsem po CE nehrál, jen jsem tak okoukl ty nový změny a zkoušel porozumět, jak hra teď funguje, tak ať mě někdo opraví, pokud se pletu. Zatím bych řekl, že bez znalostí, kamenů a run si teď neškrtneš. Předměty už nepřidávají tolik pevných hodnot jako před CE a musíš je tak dohnat znalostma a kamenama + runy když už máš větší základ. Jak říkám, moc jsem nehrál, takže nevím na 100%, ale hra teď bez kamenů a hlavně znalostí vypadá nehratelně. Nechtěl bych teď začínat s novou postavou bez ničeho, větší obtížností a mizerným dropem.

3. Bloodborne

Bloodborne Active Author

ja bych chtel micune k narozeninam posslat pisen,snad to nikomu neublizi ja ,kdyz jsem slysel hey noob a hraje tak dlouho ,tak jsem si vzpomel na svou herni postavu,ale...pul vteriny mozna min byla jsi tam ty mico :( a tak ti poslu pisen ,ze to porad jde !

vse nej :-* a tech koulich na to zapomenem to tema snad :)

jeste edit,kdyby si nerozumela tak tam mas titulky

ja jen jeste dodatecne te chtel bych ti podekova,kdyz jsme spolu hrali tak to vypadalo nejak tak- mod snad odpusti na 12hod a ta holcina uvidi :) dekuji,ze jsem mel tu cest zahrat s Tebou mapu :)
    t

0:32 to vyhybani na maga mooc pekny zajimalo by me jakou mas rychlost pohybu a skill odvaznosti ? nooo mam se hodne co ucit jeste

Last edited: Dec 17, 2020
  4. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

toto príde pánom s NDR akože úplne v poriadku? vojdem do sunlairovej komnaty a tam fialový vodca s 27 mega hp a rozdava pecky od 650tis. az cez 1mil. toto má byť neaka radosť s hry??? toto sú tie ich "lehce" navýšené hp a útok?

Striatta likes this.
  5. elithyacz

elithyacz Forum Baron

6. ргцт

ргцт Active Author

tak jdi ve skupině .. to nám přeci páni z BP radí vždycky .. ale tak nějak zapomněli, že není s kým hrát, takže člověk prostě musí hrát tady ten jejich nevyvážený content solo ...

Striatta likes this.
  7. Robocop

ргцт
    jasné v skupine budíš.... ALE teraz si zober že chceš spravit úlohu a nikto s tebou nejde, alebo že daný hráč nemá premko vojde na mapu dostane pecku a môže ísť s mesta lebo keď sa bude zdvíhať tak krachne a to som tam bol len na trýznivej.

8. Nostalgiac

Nostalgiac Advanced

Možná musíš použít ten nový nápoj na oslabení démonů... a jít to na nižší obtížnost :D

Jinak démoni na těch nových mapách... jsou zbytečně silní (2-3x silnější než normal protivníci, plus ti mrskači a obrněnci jsou silní pomalu jak sentinel),a taky vůbec nejdou nakliknout pro útok - jako war často jen pobíhám kolem a jako zběsilý se snažím trefit, mají nějaký strašně zvláštní hitbox (nejen ti miniaturní, i ti mrskači).

9. ргцт

ргцт Active Author

já vím .. nejhorší na tom je, že není s kým hrát .. hráči prostě nejsou .. většina už má dávno lvl 100 a ostatním - průměrným hráčům - to bude trvat další týdny/měsíce než se tam dostanou, protože to nehrotěj a hrají svým tempem .. stejně se člověk nemá kam hnát, protože na lvlu 100 nic zajímavého není .. pořád to stejný dokola, nic novýho nepřidali

10. Nostalgiac

Nostalgiac Advanced

Přijde mi že pro slabšího hráče bez kamenů a znalostí je levelování pouze na škodu, síla nepřátel začíná růst celkem rapidně. Zvyšování itemů moc nepomůže, kromě zbraně která dělá rozdíl v DMG, další itemy ovlivňují staty jen marginálně (nejhorší jsou základní hodnoty pro kritiku, odolky, zbroj, bloky). Kritika klesá rapidně už jen po pár levelech.

Na levelu 75 už musím používat předměty z nemilosrdné (105), jen abych jakžtakž udržel HP a DMG dostatečné pro farmení bolestivky jako dosud. Zbroj a odolky už vůbec neřeším, ale naštěstí ty s levelem klesají pomaleji. Kritiku jakž takž udržuju na 20% zatím, ale pravděpodobně na 100 mi to spadne pod 10% protože nepřibývají znalosti a onyxy, které mám na dokonalé až posvátné úrovni, nevylepším ze zářivého prachu z odštípnutých. Z celkového objemu šutrů, které mi padly od CE, jsem byl schopen vylepšit 7 zirkonů na posvátné (a to jsem myslím drtil i nějaké zářivé kameny z předchozí éry). Jakýkoli vyšší level už pak začíná skákat v cenách rapidně...

Striatta likes this.
  11. Toud_svk

Toud_svk Forum Apprentice

Pol roka pauza a potom pozriem a ked stale problemi tak to vymazem jednoduche - chcem hrat hru zabava atd atd nie sa nervovat a padat stale / je vela inych hier

12. MisterNoob

MisterNoob Advanced

To máš síce pravdu že je veľa iných f2p hier, ale tam to s obtiažnosťou tiež nevyzerá bohvieako. Síce v mnohých prejdeš levelovaním ako nôž maslom (na rozdiel od DSO), ale potom ťa čakajú raidy a bossovia s takými statmi že treba pekných pár stoviek € zainvestovať aby človek ustál aspoň ranu. Napr. z mmorpg taká vERA* ma v tom tomto riadne šokla. A s bugmi to tiež nie je bohvieaké, teraz bavím aj timber park 2088* a je to zabugované až hrúza. A tak som sa na to tešil, hlavne keď domrskali DSO, že bude čo hrať :-/ Nevraviac o tom že na mojej mašine, ktorá bežne dáva hry na ultra to ide ledva medium v prijateľných fps. Dobrí vývojári sú dnes asi fakt nedostatkový tovar všade.

*názvy sú pochopiteľne zmenené, kto pozná vie o čo sa jedná

Apropo hotfix, nezmizli vám materi? Ja mám tuším o nejakých 6k menej ako včera ak sa dobre pamätám na stav.

13. mad.max

mad.max Regular

Epic od dnes rozdáva každý deň 1 hru. Mali by tam byť aj AAA tituly.

14. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Peckově vyřešily event na komunitní mince. Boss Herold který se na bolestivce aby padli mince nedá zmlátit bez křeče v ruce od klikačky na myš. Tak haqnsen boss z kterého padali alespon mince ve vetsim poctu nebude nasazen bo je pry moc slabý. Fakt zajimave reseni jak odradit.

15. MisterNoob

MisterNoob Advanced

No neviem ako vás mňa tento čínsky model grindensangu... čiže kopa námahy za skoro nulové odmeny a neskutočné oslabovanie každým levelom a expanziou/hotfixom... pomaly ale isto prestáva baviť. A ak je aj náhodou niečo dobré, tak to aj veľmi rýchlo fixnú. Jedinú mapu z expanzie kde sa dalo farmiť zmenili na pustú púšť, lebo vraj nebula :D Jasné.

Inak, -elithyacz-, škoda námahy, pozri si čo sa za tie mince predáva v Kingshille. Komunitná lekáreň :D

16. ргцт

ргцт Active Author

lol, MisterNoob, zrovna tu první hru co jsi jmenoval jsem taky jednou hrál a ti říkám dobrá rakovina .. kreslená omalovánka jak vyšitá .. to není pro mě, v mmorpg většinou nejde ani tak moc o grafiku, ale zase jakoby hrát nějakou japonskou kreslenou omalovánku fakt hrát nechci .. dso jsem objevil někdy na začátku roku 2012 a ti říkám že to byla fakt jedna z prvních her co jsem kdy hrál a tak bych nerad odcházel, když vím jak je na tom konkurence a dso na tom prostě není zas tak špatně .. jen to teď prostě uplně zmrvili a jakoby ani nevím co od toho vlastně čekali .. šak to je fakt hrozná expanze ... to se opravdu od úplného začátku solo nedá hrát ... nebo jakoby nějaký questy udělám, ale na lvlu 30 se mi teprve otevřou znalosti a než vůbec udělám 1 lvl tak budu šedivej .. takže jakoby člověk se dostane třeba na lvl 30, ale ať dělá co dělá, tak prostě jeho armor, crit, odolky atd. budou třeba na 10% a jsem přesvědčen, že ani to ne .. takže dostat se na lvl 100 jako nový hráč který ještě ke všemu hraje solo, tak budu fakt dřív šedivej .. pokud chtějí více hráčů tak by se nad sebou měli zamyslet a v tom Lednu (i když to je celkem pozdě) prostě VŠE opravit a vybalancovat .. a razantně pozvyšovat drop snad na všecko .. protože jestli mi chtějí tvrdit, že [​IMG] , tak jsem fakt jako naštvanej jak prase .. tohle ať si strčí fakt hluboko .. ......

17. Robocop

ja som tiez pozeral že čo to nabehlo za event nič som nevidel len neake komunitne mince tak reku idem kuk do kinghilu a keď som videl čo ponúka tak som sa zasmial a šiel het.

18. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Já vím co se tam prodává ale dnes zapnuli na prodej premko a to se jeste celkem da.

19. elithyacz

elithyacz Forum Baron

CEYOUAGAIN

Ondra81cz, ondra-8 and -Touchwood- like this.
  20. DuSiK.x

DuSiK.x Someday Author

Tak jsem uz nejakou chvili na lvl 100 a ... no co k tomu rict? Meganuda. Behat mapy s truhlami a doufat, ze padne nejake lego, ktere bude pouzitelne. Mezi tim milionkrat lehnout, protoze tam pribyly ultrarychle bossmobky :)
    Nechci brecet nebo si stezovat, ale proste to vypada, ze tahle hra pro me skoncila. Je mi to lito. Co jsem 5 nebo 6 let budoval skoncilo behem jednoho patche. Hra, kde nezabiju bez skupiny ani modreho minibosse na zakladni mape je k nicemu. Hrat na nizsi obtiznosti? Proc? Abych se trosku vylepsil a stejne to na vyssi obtiznosti nedal?
    Jeste par dni deluxe, tak tomu dam jeste sanci, ale vypada to, ze konecne poznam rodinu a trosku pokecame :D

Striatta likes this.