Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zbynousp

zbynousp Forum Greenhorn

Všimli jste si, že je v obchodě v nabídce level 55 + nějaký věci? Ty už neví jak na tom opravdu nahrabat :DDD

2. ondra-8

ondra-8 Active Author

dík, že nás zásobuješ bonus kódy. Hned jsem šel koupit , ale bohužel tam nic není (premium), jen ty s....y a event. dárečky

jinak kouknul jsem na event na testu (rakeťáci), odměny ... budiž (věci co už mám a jsou mi k h2o, kdyby se daly aspoň dobře prodat, ale 3 zlata? :eek:), ale strašný grind, pominu-li fakt, že vstupy jsem měl z minula a věnoval se jen eventu. Jako mezi 3500 až 5000 žádná odměna, při dropu 28 do postupu za kolo (kolo 5 minut) je fakt motivující. Obzvláště když 20s bojuji a 1 minutu běžím na druhý konec mapy. Nasednout na koně nešlo bo furt prší rakety. Po asi 10 kole jsem to vzdal- NUDA. Ale pro BP je potěšující, že celý event se dá koupit, vyjde jen na 500k TM;)

Last edited: Dec 18, 2020
  3. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

prosím vás má niekto prehlad alebo vie zistit terajšie zlomy rýchlosti útoku nad 3.64?
    napr. couda22 či sa to nedá vyčítať s databázy
    alebo admini viete o to požiadať?

4. ргцт

ргцт Active Author

furt stejný, nic se nezměnilo .. šak bigpoint má tak 3 vývojáře, myslíš, že by tady tohle stihli celý překopat? ani náhodou, na to oni se...

5. elithyacz

elithyacz Forum Baron

6. Robocop

toto ja poznám pýtal som sa NAD 3,64 kedže v hre je momentalne možnosť ist rapídne vysoko tak či to má neaky zmysel isť nad 3,6364

7. Ondra81cz

Ondra81cz Active Author

Kristova noho -.- nakoukl jsem po dlouhé době a nestačím se divit :D Nejen že ta lišta vypadá jak z nějaké retro hry z devadesátek, ale ještě se jim povedlo ji zmenšit tak, abych nemohl úspěšně používat kouzla :D Milion run v invu, ale hlavně že nám dali pár políček na ně :D Tak bych mohl pokračovat dál a dál. Myslel jsem, že už tuhle hru nemůžou víc zprasit, ale evidentně jsem se spletl :D Se ani nedivím, že můj seznam přátel svítí červeně :D Stydím se, že jsem vůbec kdy do této hry strkal prachy, když vidím, co tu nacvičují :) Pro ty otrlé co vydrželi i přesto přeju, ať se jim daří :)

8. chevasitos

chevasitos Forum Master

není bod zlomu, dosáhneš 4,0001,a skočí ti tam novej bonus , co úder tak stak na bonus 100% zranění, kterej trvá 30sekund, při 4,5 je to už 2x a po každým 0,5 je to x víc takže při rychlosti 6 5x takže trefíš něco 20x to je hned, tak máš perma 100% bonus na zranění;)

Robocop likes this.
  9. Robocop

díky idem vyskúšať :)

10. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Az tak jo? Zajímavý...

11. Robocop

takže 4,03 stači uz ide bonus na 100x zásah speed 5 je zbytočný mám to tak isto. aspon som sa dostal cez 250k dmg na 1h na začiatok to stači.

12. chevasitos

chevasitos Forum Master

jo je to lala hraní, jen těm bosům dali moc hp, noobák si vyčistí krveprolití mapku solo , ale bez bose

13. Robocop

žiadny nobik si nevyčistí mapu na krveplelievani stačí tam vliezt a si mrtvý BP to prepísklo a riadne napísal by som im tam riadny líííbesbrif do NDR čo má toto spoločné zo zábavou keď človek po jednej mape má krče v ruke- uklikaný na smrť .

jackoneill1976 and ргцт like this.
  14. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Přesně... Modrý miniboss hituje přes milion..teleportuje,střílí...I když pobijes vše kolem tak mlatis modryho dlouho..a za nic...To už je lepší ho tam nechat... No a fialovýho nezabijes ani za boha

15. MisterNoob

MisterNoob Advanced

apropo zábava... ako vám po hotfixe padajú platinové očarka? Mám silný pocit že boli hotfixnuté tiež :/

16. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Může mi někdo říct,jak si mám nastackovat rychlost? To jde i u trpa?:)

17. Striatta

Striatta Junior Expert

Chevasitos, ty asi nejsi normální. Většina si ty bossíky nedá, ale pro tebe je to tralala.
    Stále se tu jen chvástáš.
    Jen pokračuj, ať to BP ještě stíží.

18. chevasitos

chevasitos Forum Master

de to i u trpa dropneš nějakou 1h ta co má op rychlost , dáš tam očarka na rychlost a už stakuješ dmg, jak normální a jaknedá nedá dám je s trpem na krveprolití, kde nic není, šutry ani runy nová postava, ale jak tu někdo psal jen zelený a modrý mini bosíky na ostatní zapomen , a nikdo tě nenutí běhat to nej, ale de to, stejně aby za něco postava stála budem točit rok poušt na normale na šutry, tak co chceš, očarkama ani itemama dobrou postavu neuděláš

Last edited: Dec 18, 2020
  19. Robocop

Musíš mať rýchlosť útoku nad 4 vyskúšaj v kingshile v aréne na tom drevenom panakovi po 100 ranach ti naskočí bonus.

20. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Hm. Zajímavý. Mě bude jen rok trvat než se dostanu na rychlost 4:-D