Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

To s těma bednama je pravda,ale né tak úplně. Je pravda že se nějaké bedny objeví na mapě hned,e většina se jich objeví stejně až po vybití celé May. Nebo aspoň já to tak mám. Proběhnu Brigavik, objeví se třeba 5 truhel a po vybití celé mapy, když jdu zpět k portu se jich objeví ještě 20, třeba.

2. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

co ja jsem odpozoroval tak bedny se objevi po vybiti cca 10% mapy..

3. Sanchezzz

Sanchezzz Forum Greenhorn

čaute, kde možem momentalne nafarmiť wisdom a pekelné prechody? mal som 500 prechodov minul som ich a hra pre mna skončila lebo nedá sa nič robiť...

4. Kakalidor

Kakalidor Forum Greenhorn

Zdravim, může mi někdo poradit, jestli je nělde poldrobný seznam poslední aktualizace a alespoň nějaké vysvětlkení proč mi zmizela spousta předmětů které jsme měl na vylepšení a jestli po odebrání těchto předmětů byla nějaké kompenzo popřípadě tavba.Nějak nemohu nikde najít seznam aktualizací a ani to jestli se zvedaly a hlavně o kolik lvl.

5. Hvězdonoš

Hvězdonoš Forum Apprentice

@Sanchezzz Odpověď je nikde. Nedělám si srandu. Dřív to byla fajn hra pro ty co mají trpělivost a to správné nadšení a kdyby se mě někdo ptal jestli bych mu doporučil Drakensang hrát tak bych řekl že jo ale že to asi není pro každého a musí ho to chytnout.

Ale tím poslední patchem to tak zkazily a hlavně těm nováčkům že bych už nikomu nedoporučil touhle hrou ztrácet čas a případně peníze. Dřív se tu dala poznat hromada fajn lidí s kterými jsi se klidně mohl setkat i v reálu a to kompenzovalo to že to už dřív nebyla dokonalá hra ale teď to ztratilo úplný kouzlo a hra se jeví jako nedodělaný privátní server plný bugů kde se vše mění ze dne na den.
    Teď nikdy nevíš jestli to co jsi budoval a farmil nesmáznou mávnutím ruky.

@Kakalidor Viz nahoře co jsem napsal. Máme tu nový patch, lvl 100. Nulový drop všeho a reset skupinových talentů. Milionové staty a miliardové staty monster které na vyšší obtížnosti budeš zabíjet hodinu a dostaneš za to 2 šedivé a 1 zelenou věc a k tomu 10 mědi. :D

K té kompenzaci, jo měla být, možná byla ale kdo ví. S tím si nelam hlavu, všechno ti roztavily a runy si možná ani nedostal. :D
    Nehaním tu hru. Sám jsem jí hrál 9 let a každému patchu jsem se nějak časem i přizpůsobil ale tenhle patch už fakt nejde rozchodit jen tak. Je tu pár dobrých věcí ale těch špatných je tolik... smutné. Škoda, byla to dobrá hra. Mam aspoň na ní dobré vzpomínky.

6. setoneto

setoneto Forum Pro

Tohle neni hra, ale cinska pomsta evrope, ty tragedi ten pruser neumej ani zalepit nejakejma slusnejma bonuskodama, v tahle dobe by se meli stydet za 50repy, 2.5kmateri, jeden klic k amfore, no a ten za twitch od utrapenyho ksichta? Premko beru, 300esky ti nestaci pomalu na jednoho mini na mape, ale 3kusy kamenu na zvedani a tri lekarny? Tomu rikam vanoce :) loni davali casti klenotu dnesni runy, zes mohl jednu slozit, letos nam tak mozna nase.ou, nejdou mi delat uspechy na lekarny, abych mohl vyrabet lepsi, mediciny a tinitury jo, tak jsem otevrel fialovy, chce to ohlodany kosti, vyrazil jsem stonekeep milosrdna, ze nejaky nadelam a ono ejhle nepadlo ani houno ani kosti ani koren jamu nic za tri kola, co by me ale zajimalo, funguje nejakemu trpovi blizkost dela na cd? Nejenze nemam to ozubeny kolo okolo del jako animaci, ale ani to nezkracuje cd, driv to bylo jasne videt jak ubira sekundy, ted to nefacha vubec, to by se docela hodilo pri skakani pres mobky v brigaviku nebo kranparuse, uz mi u spousty veci prijde, ze nefungujou schvalne a neni to bug ale umysl :)

kolyks likes this.
  7. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Taky by mohli opravit navigaci u Khalys. Mraky klonu a clovek vi prd kde je prava.

8. elithyacz

elithyacz Forum Baron

9. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

nemajú na pláne súdruhovia v NDR nám ešte zobrať mindcontrol? je to nejaká easy farma na krv. truhle. je tam len začiatok, ale pointa zostáva.

10. Kryton2x4b.523p

Proč mám takové tušení, že tohle hodně rychle opraví?:-DDD

11. jackoneill1976

tak kdyz dostavaj takovy feedback..jeste to oduvodni ze je to "na prani hracu"... je dost zavistlivych...

osobne mi je to uplne jedno,taky mi tam litaj sasci agathonu a strhavaj na sebe pozornost kdyz bezim pres mapu.. ale co me sere a neskutecne ze nemam ani jeden skill na unstun.. ted jsem byl brigavik 2nd map a byla takova s tema gorgo silencema... jak kazdou chvili omraci.. no o byla teda pecka.. jeste ty obr brouci jak davali VSEM MOBUM KOLEM hp regen 1.3 mega!!!! a bylo jich treba 5-6 ve skupine.. fakt sila... malem jsem se umlatil o stul.. ani jsem nevedel kam utocit..jestli na brouka at neregeneruje nebo na gorga(tech bylo taky 8-10 kolem hordy..) aby me neblokoval ... nakonec jsem za celou mapu nedostal ani prd :D

12. Kryton2x4b.523p

A to se vyplatí:-D

13. ondra-8

ondra-8 Active Author

ty jó, tady se maže jak o život :) , ale odpovědět na dotaz to neumíte pání Módi

14. Bloodborne

Bloodborne Active Author

is ,kdyz to byla beta a uvolnili a spechali na alfu kvuli placeni ..ok clovek si rekne,ale co to je ted,clovek zasne . ok stara verze kupoval -pr. u me torzo za temny ..myslis ,ze ten vzhled musis pouzit bez placeni ? ..to je nic

jsem v nejakym cechu po 3 letech solo asi z 25 lidi ( bylo 50 .ale sefik vyhazel 55ky asi neaktivni ) jich je ted tady asi 20 ..2 lidi 100 level offline -od vcera hraji tak mam prehled :-D

jinak napadla me myslenka ja nevim ten byl greg myslim a ta s tim hrncem na hlave byla myslim paruki nebo tak nejak ,ale umis si predstavit kdyby nabrali dalsich 10 lidi jaky ta hra mela potenciolnal a a a...vic nenapada...vidis to ted .. ja jsem koupil kostym ..ok nemam zmena...ok chci si dat oblek - bile ikony,toto neprospeje vyvojarovi a je tam jeden pres 2 by toto neproslo a hracum uz vubec ne :( ... z povinosti,ze to hraji od 39 patche to dojedu na 100lvl a ...

vsimnul sis ty lidi ubec nehraji a kdyz jsou 100 level,....ale o tom to neni ja jsem ted sel p o pevne do skupiny -q1 kolo videl si jak mag a co dela :DDD jestli toto oko nevidi,tak je vagina.

po picic videl si wary ja trpi na blizko mode ? mas a davas report videl si lukare ? ..trpaslik je ke mazani ...delate neco za ty temny ktery dostavas ?

Last edited: Dec 22, 2020
    Uber_Soldat likes this.
  15. elithyacz

elithyacz Forum Baron

16. Uber_Soldat

Uber_Soldat Junior Expert

Si to celkom vystihol Hell, dosiahnes lvl 100 a zistis, ze toho moc nenahrajes, teda mozes behat tak tryznivu mozno fatal, ale tie pekla su solo nehratelne (resp. su casovo narocne a odmena vobec za to nestoji). Osobne som nejak pretrpel ten snezny vrch a dobehal mince na velky darcek, ale keby som to mal behat od nuly tak asi nie, hra sa mi tymto patchom dost znechutila. 90% casu co som v hre stojim v meste, lebo radsej si pozriem nejake video na YT. A ta ostrihana podla kastrola bola Haruki tusim, ale zabil si dobre u mna postupujes.

17. badyshot

badyshot Forum Apprentice

Tak mam nasbírat 999 světelné esky, v invu mam 15k ale té lepší. to mám jako sbírat po 2 eskách tu normální? Světelná esence je přeci pořád světelná esence, nebo jde někde farmit?

18. jackoneill1976

Jde farmit u těch krystalů..

19. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Padá väčšinou po 2ks. Ja mám zatiaľ okolo 2k dokopy, ale ako poznám BP na Sargon event bude treba zo 50k.

Otázočka, padol niekomu nejaký zaujímavý / dobrý uniq? Lebo čo som si prebehol vchody do Q-čiek a akciové, to je všetko šrot, čo vôbec nestojí za námahu. Buď to nepridáva nič normálne (buffy k nepoužiteľným skillom), alebo má také divné základy že si s tým človek akurát rozhasí setup. Alebo sú tie základy náhodné rovnako ako u inej výstroje?

20. Gauthor

Gauthor Count Count

50k? Naivko. :D:D:D Počítám tak 350 kol po 1000 esky. Ale on ty eventy v současný době stejně nikdo dělat nebude, tak je to celkem fuk. Navíc eska půjde vyrobit.

Spíš mám problém s tím, proč vlastně dál hrát. Když člověk doexpí, převlíkne se, tak zjistí, že je úplně jedno v čom je a jak má co naponkovaný. Nic se neprojeví. Jediná věc je zvednout šutry tak o 6 levelů. Což znamená buď nákup ve velkým, nebo drtit a drtit a drtit. A jelikož šutry padaj stejně všude, stačí běhat na normalu.... Zábava jak prase.