Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. badyshot

badyshot Forum Apprentice

Zdarec lidi, kde najdu Sargonovu pevnost stínů ? :)

2. Raywe

Raywe Junior Expert

Musíš počkať na event so Sargonom :)

3. badyshot

badyshot Forum Apprentice

super, takže mam ukol na event kterej ještě není a na esence který se ještě nedaj vyrábět. a nic jiného není? nebo kde jsou další úkoly? jsem lvl 72

4. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

esence sbirat muzes v telepolos treba... z tech krystalu.. btw ..ty uz jsi dokoncil vsechny ty ukoly kolem? :D me furt haze "nemuzes prijmout dalsi ukol 10/10".. tak kdyz neco chci tak neco musim vyhodit :D

5. Bloodborne

Bloodborne Active Author

jinak - jak ma hrat slabsi hrac?
    jak hrat ,kd\yz jsi slabi hrac ?
    jak se dostat do skupiny i kdyz si silny hrac a nemas leel ?
    jak hrat tu hru bez skupiny ci.li solo ?

proste tak pohrbit hru tj je umeneni :(

Last edited: Dec 27, 2020
  6. jackoneill1976

zkus treba provident.. nebo nejakou dotaci z bruselu

7. chevasitos

chevasitos Forum Master

asi děláš něco špatně, nový hráči 5 dní po dosažení 100lv si běhaj inferna tak nevím a máme jich spoustu v gildě, co začaly s novou postavou

8. Bloodborne

Bloodborne Active Author

dzeky :-D .. je to poslano :-D
    jinak osvc ,tem nenanazrancum bych dal to co odadelli´za dane min.rok....sry ja vim moc dobre jak se dalo oje.--at at

nn,lidi odchazi nebo hraji se strvacnosti :(

ano videl jsem ,ze psal nejaky typek ze hraje 17 dnu ve skupine...ja nic prototi tomu nemam rad pomuzu jo ,ale jak se rika ocamcad pocamcad..a verim ,ze jiny lidi se nenaberou do mesice ,,jen zoufoulci na dso ...

psali v lokale fast farm q1 - 55-80 rikam mu chatem jsem 84 - add . ,,,,ale to bylo po prve co jsem hral to nebylo fast to bylo rovnou kekruhu bum bum 80% vymlatit a jit zase novou mapu,ttak pisu jim na co se tesite na lvly 100 ? nic bum bum 3 kola a ..smutne veleice smutne,ze nic neni :( ...a kecam ,ze nic neni je to pohreb postavy

ps : nasi hraji se sbornou o pul 4 ! tak se divej !

Last edited: Dec 27, 2020
  9. Raywe

Raywe Junior Expert

Ostáva len točiť kruh v q1 :D

10. Xprengercz

Xprengercz Forum Apprentice

Mě uplně fascinuje jak je to promyšleně nepromyšlené :D :D To je snad ještě horší než rozšíření na level 55 :D v poušti člověk sotva udělal 2 levely za úkoly a co mu zbývalo... no stará dobrá Q1 kroužek.. Co bych opravdu nečekal je, že se ta Q1 vnutí i do tohoto rozšíření, to mě nenapadlo, že level 100 budu muset dělat taktéž na Q1, protože v době kdy já expil na 100 lvl byl hned tentýž den kdy bylo CE nahrané na server a úkoly absolutně nefugovali... Dokonce jsem dokázal udělal maximální level dříve než se opravili základní úkoly a to už je panečku něco :D :D
    Jen mě zajímá jak to mají vymyšlené... dobrá, úkoly nám pokračují někde na starém snad stále dobrém Sargonovi. Přijde event, splníme úkoly a snad budeme pokračovat v další dlouhé příběhové linii. No ale co nováčci? (pokud nějací vůbec budou). Ti se bez eventu nejspíš neposunou stejně tak jako teď my. Pokud Sargon event nebude něco jako Full a New moon tak mě nějak nedochází jak si nováček poradi, nejspíš bude muset čekat také na event.. :D

Ramja
    Grimmag
    Velký maršál

ргцт likes this.
  11. MisterNoob

MisterNoob Advanced

že Q1 :rolleyes: ...optimisti :D To by som aj ja rád točil, keby som sa nemusel s jednou potvorou piplať toľko čo predtým s pol mapou a neľahol po pár ranách. Doslova pár, dve (od minibossa) :D A keďže koncentrácia sa mi dobíja efektívne len strieľaním šípom alebo killom, tak je to radosť behať tie ťažšie mapy, kde človek doslova nemôže zastať. Jo jasné ešte si môžem pustiť vlky, ale tie okrem vlastných zásekov radi zaseknú aj mňa, takže aj to behanie odpadá. A melo HP je fuč ledva žmurknem. Ak náhdou aj dostanem niekde stun, oslobodenie nehrozí, jeden skill čo nám zostal ani nefunguje.

No ale povedzme že si to troška zosynchronizujem, pustím vlky niekde ku stene, náhodou sa rozhodne väčšina z nich buď útočiť (a liečiť) alebo aspoň účinne zavadzať potvorám. Tak si stojím v bezpečí, vystrieľam koncentráciu (šeredne rýchlo, skillmy s mizivým dmg a skoro bez kritik) a dobíjam šípom nanovo (až po 2 na ranu)... ale ups, bugensang, dobíjanie nefunguje :D Zvláštny bug, čím ťažšia mapa, tým v menej prípadoch to funguje. Na normale ide na 100% na krvi ledva v tretine prípadov o_Oo_O

Takže som sa takto upgradoval z rangera ktorý dával I3 so zelenou celkom v pohode na biednu lamu, ktorá si tak v pohode farmí akurát tak normal. Škody som mal síce pobiednejšie, ale kritik 80% + max kritické škody. HP tiež nebola sláva, ale zbroj a odolky po 80%. Teraz mám síce škody papierovo vysoko, ale kritika je úplne v háji. HP x násobne vyššie ale čo z toho keď lezie dole x násobne rýchlejšie bez poriadnej zbroje a odoliek. No a tie skilly škoda reči... nerf ako hovado.

Last edited: Dec 28, 2020
  12. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

tie skilly uplne zmrzkali ja si stale neviem zvyknut ze skok ma neoslobodi napr. kolko krat chcem skocit a hopla nieje mana alebo kolko x-krat pri stune alebo pri krvacani dam ladovu novu a ze idem dalej a ups stojim na mieste a scipnem ale budis.... dajme tomu ale neskutocne a vytaca na krviprelievani tie rychle smrte (čerbena lebka na minimape) zrazu sa objavia rovno podomnou a uz som hore kopytami a beha to po celej mape a ked ich 3 to je mazec clovek dobehne a uz lezi s tmi debufmy to fakt sakra prehnali a este sa to stohuje 20x

13. ZabijMnieGlino

ZabijMnieGlino Padavan

Lze vánek zimního slunovratu, který je nezbytný pro připojení k runě zimního slunovratu, získat pouze dokončením 40k postupového pruhu, nebo ho lze získat jiným způsobem?

Za vaši odpověď předem děkuji.

/Oranžová farba písma je pre moderátorov

Last edited by moderator: Dec 28, 2020
  14. mad.max

mad.max Regular

Rýchla smrt ktorá sa ukazuje aj na mape je pomsta smrti keď zomrieš. Majú málo hp ale veľkú dmg. Píše sa o nich aj na vstupnej karte.

Robocop likes this.
  15. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

tak som si to precital ale ma nenapadlo ze t o je ono a to malo hp a velke dmg som tam nevidel.
    a to si odsledujem ci sa zjavi len ked zomriem

16. couda22

couda22 Forum Commissioner

Momentalne se da ziskat jen 1 kus z postupove listy eventu zimniho slunovratu. Je docela mozne, ze dalsi kus pujde ziskat z posledni postupove listy vyrocniho eventu.

17. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Len tak zo srandy som si spravil wara... ľudia to je rozdiel ako deň a noc. Nasekám si rýchlosť a už to ide ako po masle aj s modrou obojručkou o 7 levelov nižšou ako ja. Ako skúšal som pred patchom všetky klasy, ale toto je brutal ako to teraz ide s warom.

No a ako to vyzerá po vymakaní postavy wara som videl asi najkrajšie na tomto videu. Masaker.

18. jackoneill1976

ono slozit 4 mega hp jde jenom tak..a to k tomu odpovidajici kritik..(cca 200k)

ale je pravda ze neni to tak zly.. az panove z BP opravi kriticke bugy mozna to bude velka parada

19. Tomiss

Tomiss Forum Apprentice

Mám Ůkol najít Sargonovu pevnost stínů a uvnitř Nerinu není to event?

20. Raywe

Raywe Junior Expert

Už to tu bolo spomenuté, že sa jedná o event mapu, ktorú prinesie event so Sargonom.