Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

jo tak to bude asi tim to me nenapadlo:D mam 96 a to je az od 100 co?

2. Raywe

Raywe Junior Expert

Áno, level 100 ti odomkne výrobu legendárnych rún pokiaľ máš úspech splnený (čo máš). :)

3. ondra-8

ondra-8 Active Author

4. chevasitos

chevasitos Forum Master

otázka pro moda, dělám 40 fialovejch medicín a tinktur, abych odemčel úspěch na lega potiony a nemusel je kupovat za temný, ale problém je, že ze strážců padají ložiska místo surovin na výrobu medicín, z bosů je to ok na tinktury, ale já bych chtěl i medicíny :mad: bude to opraveno, nebo ví se o tom vůbec ?

Last edited: Dec 30, 2020
  5. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Tak dnes mi padla runa na materi z 1kové amfory potěšilo.

6. Tuk4Tuk

Tuk4Tuk Forum Greenhorn

Udelej lvl 100

7. chevasitos

chevasitos Forum Master

lv 100 a splnit úspěch

8. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Ak niekto používate tie nové kamene na samostatné odolky (jed, oheň, blesk...), tak bacha na ne. Hodnoty síce majú parádne, ale očarka vo výstroji ich ignorujú a neviem ako to je s prastarými, možno tiež, neskúšal som.

9. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Nejsem si jistý,ale pokud nemáš v předmětu základ na odolky,tak potom očarování na tento předmět ti žádné odolky nepřidá. A můžeš tam mít těch %1000 a pořád to bude 0.

10. MisterNoob

MisterNoob Advanced

No u klasických diamantov (na všetky odolky) očarko v tomto prsteni pridáva. Aj preto mi to bolo divné, že nejako od oka málo. Tak som vybral diamanty klasik a nechal tento a pridaná hodnota u očarka zmizla.

edit: screen, kde pridáva na zvyšných kameňoch

11. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Už to vidím. Já jsem teda tyhle kameny ještě nepoužil a ani to tak nějak nemám v plánu. Chci je jen drtit. A jak koukám,tak tohle je o důvod víc:-D

12. MisterNoob

MisterNoob Advanced

No ja si plánujem urobiť zopár na jed a oheň, tieto elementy ma neskutočne otravujú pri farme. Tie kameňe dajú dosť veľa za dosť málo prachu, tam je asi jediná výhoda. Plus aj to že elementárnym útokom ako je ľad, elektrika a temná moc sa dá uhnúť celkom v pohode.

Vtedy sa oplatia, ak chce človek riešiť všetky odolky tak nie.

Ale je to celkom haluz zistiť takéto malé podrazáctva :D Ja by som bol celkom zvedavý keby sa do DSO pustil niekto reverným inžinierstvom a úspešne dekompiloval program, že čo všetko je tam poskrývané o_O:rolleyes: Na zopár nových "kazítok" podozrenie mám, hlavne odkedy skončilo premko.

13. Gauthor

Gauthor Count Count

Má někdo informace o tom bossovi, kterej se vyvolává za úlomky na předměstí?

1) Padá z něj nějakej unik?
    2) Jeho obtížnost je závislá na obtížnosti mapy, nebo na barvě úlomků?
    3) Když ho vyvolám za legendární úlomky, jak se to projeví na dropu?
    4) Kdo má drop? Ten kdo vyvolá, nebo celá skupina, nebo úplně každej kdo se ho dotkne, nebo ten co ho zabije poslední ranou?
    5) Je vůbec k něčemu dobrý ho zabíjet? Kromě splnění úkolu?
    6) Mlátí se světelnou eskou, nebo normální?

Je měsíc po patchi, poznámky k patchi nulový, nikdo nic neví, všechno se zkouší metodou pokus omyl. Bordel je to.

jackoneill1976 likes this.
  14. mad.max

mad.max Regular

6) mlátí sa normálnou eskou co si pamätám.

15. MisterNoob

MisterNoob Advanced

1. ťažko povedať, mne nepadol, drop bol mierne nadpriemerný ale zas nič oslnivé
    2. skôr by som typoval na úlomky, ale je dosť hardcore aj na normal za prvých 50. Ak sa dobre pamätám schytával som za 350k cez 60% zbroj
    5. zdá sa že na nič. Hoci BP rado schováva kdejaké boss prekvapka. Napr. ak vymlátite komplet mapu Tetaconetl, objaví sa boss strážca a po jeho porazení vstup k level bossovi. Ten je potom označený ako "Spomienka na..." Ja som mal zatiaľ Balora a Kyalin, tak neviem ktorí ešte sú.
    6. normal

elithyacz and Gauthor like this.
  16. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

K bodu 5. Objevi se boss strazce na kazde obtiznosti nebo jen napr. od pekla vyse?

17. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Akurát som bol skúsiť na normal, tak asi každá :) Pri vstupe neukazuje drop list (aspoň na normale nie), boss je level hráča. Čo som skúšal treba vyčistiť mapu úplne, hoci je možné že stačí tie mraziace patníky. Idem ešte skúsiť, dopíšem.

https://imgur.com/EatR5E8

edit: takže vyskúšané na bolestivej. Stačí len tie obranné stély, potom sa zjaví miniboss (vľavo hore)

Last edited: Dec 31, 2020
  18. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Nedělám to rád ale tady musím BP dát pravdu... To očarování víš co by bylo kdyby zvedalo? Každý by nacpal JENOM ty nový druhy když to má cca trojnásobek hodnoty klasických diamantů .. A zvedalo by se to jako "všechny druhy".. Až najdeš očarování 30% odolnosti proti jedu tak se to zvedat bude...

19. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

ja som za úlomky (prvý krát) otvoril bossa na normál dával pekne šupy teda jednu som schytal naschval a tiež ako píše mister objavil sa mi chrobak HP mal riadne je to evidientne uloha len do úspechov ziadny extra drop tam nieje.
    a k tomu bodu 4 viem že tam hráči spamovali chat nadávkami asi sa im tam niekto cudzí priplietol a sejmul ho a nemali drop.
    a nechcel by som asi natrafit napr. na khalys ešte ked sa tam začnú respwnovat príšery to musí byť riadny hardcore.

Gauthor likes this.
  20. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Julien, si mi nasadil chrobáka do hlavy... že či by to bolo až také výhodné... a vieš že nie? :D Prepočítal som to na jedinečné cisárske, čo je podľa ponku top level drahokamov. Ak by fungovalo očarko aj na tie špeciály.

1110 (diamant) * 5 (ks) =5550 * 1,25 (1 očarko 25% odolky) = 6937,5 (na všetky odolky)
    4440 (diamant napr. jed) * 5 (všetky elementy) = 22200 * 1,25 = 27750 / 5 (každý element má svoju odolnosť zvlášť) = 5550

4 očarka po 25%
    1110 * 5 = 5550 * 2 (4x25%) = 11100
    4440 * 5 = 22200 * 2 = 44400 / 5 = 8880

10 gemov vo výstroji, 4 očarka po 25%
    1110*10=11100 * 2 = 22200 (na všetky odolky)
    4440*10=44400 * 2 = 88800 / 5 (5 druhov odoliek, na každú sú vo výstroji 2 gemy) = 17760 (na každú odolku)

Čiže je to búda na hráčov kompletka. Dokonca aj ak by fungovali očarovania vo výstroji. Bez nich už úplne.