Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Jakých 1100 počítáš? Já mám max 390 zatím a to je tak 2x za royalem... Speciální diamant dává přes 1000...

2. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

jediný dôvod ktorý v tom vidím je ten, aby sme mali pocit že padá viac šutrov ako volakedy a pritom sú dobré len na prach a na obsadenie miesta v inve.

MisterNoob likes this.
  3. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

micuna13 and MisterNoob like this.
  4. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Toto: :)

Ale priznám sa bez mučenia, ja som o týchto leveloch vôbec nevedel až do dnes ked som pozrel recepty, som myslel že top je ten jedinečný rovnobežníkový.

5. jackoneill1976

No já takový sutry v životě mít nebudu... Asi tak...

MisterNoob likes this.
  6. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Zase říkáš že něco mít nebudeš? Nevěřím ti ani nos mezi očima jednou mít budeš.
    A mistrovi děkuji za info ohledně Techtlemechtle nebo jak se to tam jmenuje jdu honit Khalys. :)

MisterNoob likes this.
  7. Robocop

kašli na khalys aj tak nič nepada počkaj kým to opravia v R246

8. jackoneill1976

@elithyacz to je poslední? Tak to nevím kdy na to dosahnu s dropem řekněme 300-500 denně když dost farmim... Za měsíc to je 9-15k to stačí na co? A to "musím" jet jak blázen... Zatim mám nejvyšší kámen 1440 crit...jeden..zbytek je vše nižší... Jelikož peníze jsem dal BP někdy v roce 2018..možná 2019(spis to první) tak nějaké nákupy a rozemleti nehrozí... A když ziskam z eventu jako teď z dárku royal a to dá 800 prachu...No potěš pánbůh s researchem... Hlavně že mám z evenlisty 500 goldu 20 cresceritu a kostým sněhuláka... To mi pomůže do budoucna hodně.

9. elithyacz

elithyacz Forum Baron

10. MisterNoob

MisterNoob Advanced

:D :D že Techtlemechtle, to bolo dobré :)

Inak ten kód na záver roka dobre sumarizuje jednak rok 2020 a jednak "štedrý" prístup BP k hráčom. Akože čakal som nejakú biedu, ale "prekonali" to o hodne levelov.

P.S.: Aj od mňa všetko dobré v novom roku 2021 a veľa šťastia

Last edited: Dec 31, 2020
    micuna13 likes this.
  11. Robocop

títo "chron´arc" budú asi všetci za nejaku ulohu? tohto konkrétne som mal za 100 demonov zabitych v brigaviku

12. jackoneill1976

v tetaconetl je za vymlaceni mapy... dalsi jsem neviděl...

13. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Pokaždé když vytlučeš někde těch 100 rohu tož se tam zjeví tentononc některý a pokud trefíš toho co nemáš je z toho úspěch. Dokonce v Telepolosu ze mi zjevily na mapě 6x z toho 4 a 2 stejní.

Robocop likes this.
  14. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Tak nějak doufám, že kucí němečtí vědí , že toto už tak ňák nějak nende :)

micuna13 and ргцт like this.
  15. Robocop

uz na to pozéram je to aj na telepolosu, brigaviku aj tetacontl len brigavik som dokoncil az dnes ale rozhodne to nebudem opakovat :D:D:D

16. jackoneill1976

Tak proto mám víc druhů rohů omg... A já že proč to nedává na sebe když jsou totožný...

17. micuna13

micuna13 Advanced

a veselého Silvestra :)

elithyacz likes this.
  18. Bloodborne

Bloodborne Active Author

Micinko tobe taky vse nej do noveho roku a lidem tady na forku ..at se dari nejen ve hre ,ale kdyz vidim tu hru, tak hlavne v zivote ...nic jde se parit :)

ргцт and micuna13 like this.
  19. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

A co třeba itemy, které mají nahoře odolky na jednotlivé elementy? Nezkoušel jsi to v takovém předmětu? Mohlo by to fungovat.

20. ki84

ki84 Advanced

Last edited: Dec 31, 2020