Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

tohle ani neni smerodatny.. mas tam "spec" ocarka... to je normalni ze funguje.. na vsechny to nefunguje..coz je podle me dobre jinak by v tom byl bordel( a to neni treba zavadet dalsi.. je toho tady pozehnane...)

2. ondra-8

ondra-8 Active Author

když jsem tu psal, že je ten new systém na houby , tak psali někteří jak je to výhodný. Asi se jim zdálo (BP), že hráči jsou silní a málo platí. Pro mě je to jen down pro hráče a pár nových map od BP, aby nám zavřeli ústa , že není co dělat. Teď budou Rakeťáci, nevím, ale pro mě přemalovaná raketa (emote) nic neznamená. Rozšíření invu? Mám open vše. A nesmyslný grind pro nějakou runu. Už aby bylo hezky a otevřely se aquáče.

PF 2021

Hodně zdraví a 3těstí v Novém rocw, a málo nervů s DSO

"a vyvojáři řikali,
    až vyjde ten peč,
    a vyvojáři řikali,
    že to bude dobrý" YT - Morčata na útěku - Cyberpunk 2077

3. Striatta

Striatta Junior Expert

Všem spoluhráčům na forku i ve hře přeji hodně štěstí a zdraví do nového roku.
    Pevně věřím, že i BP si dalo závazek pro tento rok a začne používat mozek :DDD

4. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Oni ho používajú už dávno, len trocha inak :D Napr. ako znížiť kritické pri prechode na level 85 o nejakých 6-7% o_O

Stovkári, čo ma ešte čaká pri 90,95,100? Sú tam tiež takéto fatal skoky?

5. Striatta

Striatta Junior Expert

Bohužel, čím vyšší lvl, tím nižší kritika ((( snažím se jí nahnat, jak se dá, ale na úkor ostatních, např DMG. Opravdu promyšlené od BP

6. MisterNoob

MisterNoob Advanced

To viem že padá, ale toto bol dosť šoker, že o toľko percent naraz. Hoci ma aj Ki na to pripravil :)

Premysleli to hadi ozaj nechutne, už len to zlúčenie šance a kritických škôd je pekný podraz.

Zjavne sú teraz postavy robené na teste tak že si naklikajú vývojári cisárske drahokamy, plné prastaré a na základe toho potom robia skilly, výstroj a obtiažnosti. Keby si aspoň prerátali koľko desaťročí alebo tisícok € bude trvať dať do postavy plné cisárske šutre. O prastarých ani nevravím, to je úplne nereálne nafarmiť od nuly do plna za 1 život pri tomto drope a denných.

7. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

mister, tak sa mozes pripravit napr. na spominany kritik aspon nad 180k a vyssie ak budes chciet nejake zlte čísla :D:D a to sme este len na 45% kritiky

MisterNoob likes this.
  8. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Dík za číslo... Čiže tak hlavy buchnem že okolo 400k na 80% krv. Možno aj 500k. Hm, ďaleká cesta zo 120k čo mám :D Zjavne robená kritika podľa cisárskych onyxov.

ešte info k tomu sekaniu hry, ktoré začína sekaním kurzora. Nakoniec som vzdal boj o nové hry a nahodil staršie ovládače. Pri ovládači 457.30 tu ešte nerobí, všetko novšie áno.

Last edited: Jan 1, 2021
  9. Andreas90

Andreas90 Forum Apprentice

lidi, nevíte, proč pořád můžu opakovat zelený úkol (výroba) KOSTĚNÉ ORÁKULUM 1/2, ale 2/2 mi ten chlapík v Kingshillu vůbec nenabídne?

10. ргцт

ргцт Active Author

2/2 quest neexistuje .. je to ve hře už více než rok a ještě to neopravili, nemá to být 1/2, ale 1/1 .. ale z toho oni nemají peníze, takže to nikdy neopraví .. tam je hlavní ať je po Novým roce plná kapsa, to že jsou ve hře bugy je absolutně nezajímá ... oni teď zřejmě přemýšlí, jak z té hrstky hráčů co to stále hrají vytahat ještě více peněz co nejrychleji ... a hlavně aby to stálo co nejméně námahy, takže v herním obchodě čekejte další super extra balíčky za 2000Kč a více, které hráči téměř nic nedají, ale tak nějak si na výplaty nahrabat musí

11. elithyacz

elithyacz Forum Baron

12. ondra-8

ondra-8 Active Author

koukám že zaseklý úkol z testu (2x to měli puštěný) stejně pustili na ostrý. Ono kdo by to taky testoval, ti nadšenci si jen posílají smajlíky na Discordu a postávájí ve městě. Ono taky proč testovat když to jde koupit

13. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

ešte keby opravili tú úlohu by bolo super ako vymýšlať skilly ktoré berú baranidlu viac ako cca 2000dmg

14. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

padnul nekomu nekde z nejakyho bosse unik? a padaji jeste ty prsteny z tech minibosiku na q5 q3 q4?

15. KimCongIl

KimCongIl Forum Apprentice

nazdarek, ja len taku malickost, info pre slabsich hracov ako som ja, chcem len povedat netreba mat 400k dmg a 2mega hp na farmenie napriklad q5 blood solo.. nik mi neveril tak som dnes urobil kratucke videjko :) naozaj to ide v pohode cela mapa na bielu ES a chrobaka na zelenu es.. cca pol tristvrte hodku, 2-3krat som umrel ale pozrite si na konci moje staty :) v skratke 107k dmg 900khp cca, ziadne odolky ziaden buf, len sprievodca na kritik :) a hlavne kuknite co mam na sebe, proste mea culpa. dalej kniznica solo tiez nieje problem behat s bielou na blood solo.. sice mate len 1bednicku alebo max 2 ale nestaci? (ano neviem ako to je s warom a lukom) a apropo, Q8 ide tiez super, najviac ma potrapil brigavik, horna a spodna cast super, v strednej casti mapy som zakysol asi na tristvrte hodiny.. a posledna vec mal som 180k 2h ale prekopal som vsetky nastavenia a znalosti.. teraz vyzera postavicka ako total noob ale robi zazraky tak sa sakra nesmejte :))

micuna13, Striatta and Inu like this.
  16. Inu

Inu Junior Expert

No jo 900k hp pěkný a mani mob co nikdy nezdechne nezáleží jestli má mág 900k hp nebo 300k hp... Já mám 3m hp před ce end game postava a když jdu solo muj taunt strom kterej dědí moje HP má +11m HP a nevydrží ani celej cooldown skillu což je nějakých 20sekund stejný je to s vlky maj moje hp 3m a jsou na zemi raz dva asi strom a vlci nemají žádné odolky a zbroj... před expanzí neměli nic asi bych měla bp poděkovat aspon za to HP... Jak já bych chtěla jen stát na místě stisknout jednu klávesu mít nesmrtelnýho tanka stisknout druhou zpomalit a nalomit zbroj odolky a jen stát na místě a jednou za čas polknout potík... No nic stejně je hra na pul mrtvá nemá cenu to řešit. To je balanc tříd...

17. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Padaj... V q5 mi padly z obou..v q2 z archuse..

18. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Ten hotfix skillov kedy asi môžme čakať? Bolo písané že v januáry, len dúfam že to nebude 31. :D

A hotfix eventu na úlohy by tiež potešil.

Ak sa vývojárske panstvo ešte nespamätalo zo silvestra, odporúčam isotonický nápoj, u mňa vždy fungoval najlepšie :)

19. couda22

couda22 Forum Commissioner

Hotfix eventove ulohy necekej - o tomto problemu BP vedelo jeste pred vydanim CE a neopravili ho ani v prvnim hotfixu CE, takze by se stal zazrak, kdyby to opravili pred koncem eventu (lehci pro ne bude dat nejaky bonus kod).
    R246 odhaduju na druhou pulku Ledna, spise az ke konci.

20. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

S tou opravou eventu bych taky nepočítal. Pro BP se vlastně nejedná o chybu. Proč by ti umožnili dostat za úkol 1k do postupu, když si to můžeš zaplatit:-D Aspoň takhle mě poslední dobou politika BP zní. A hotfix? Určitě měli všichni dost dovolené,aby mohli zůstat přes svátky doma a nekazit si je nějakým homeofficem. Takže konec ledna zní celkem reálně. Ovšem jestli to bude ještě tento rok,to se musíme nechat překvapit.