Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

To osvobození by měla mít každá klasa. Nevím jak ostatním trpům,ale mě to většinou funguje. I když stávají se situace, že mi ten skok prostě nejde, když jsem ve stunu.

2. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Jednoduchý jsem myslel jako prostý nebo základní. Mně se třeba všechny schopnosti, co jsem byl zvyklý používat, na lištu ani nevejdou, ale to není problém, protože většina z nich je teď stejně ořezaná až nepoužitelná. Prosím, já bych rád znal pohled a zkušenosti ostatních. Jaké skilly a na co je používáš? Myslíš si, že je gameplay teď lepší, složitější, má více možností? Zatím jsem totiž od nikoho komu se CE líbí nečetl "proč a jak" ale jenom "ano je."

3. ргцт

ргцт Active Author

já bych ti i odpověděl, ale po přesně 8letech a 1dnu - 3.12 - jsem přestal páč to se fakt nedá .. hrál jsem to na testu a bylo to šíleně špatný, bohužel se to dostalo na live servery .. ono celkově ta hra šla dole vodou už od dob kdy přidali lvl 50 ... od té doby není vybalancovaná aréna a unikátům už se nedá říkát unikáty, protože jsou slabý a nevylepší tvoji postavu tak jako dříve + už ztratili svoji hodnotu (viz. Mortis maska, Predátor, Roshana set na lvlu 45, kdy se těmto itemům opravdu dalo říkat unikáty)

JEKAJE likes this.
  4. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

JEKAJE - ja nevim psal si ze je to nudny a jednoduchy a ze se jen spamujou 3 schopnosti a ted ze ti nestaci lista tak sem zmatenej:))

5. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Ne. Já jsem napsal, že mi teď lišta nestačí na skilly co jsem byl zvyklý používat. To znamená před CE a neznamená to, že je používám teď. To je zjevné i z pokračování té samé věty, kde píšu, že většina těch skillů je ořezaná až nepoužitelná.

Jsem se těšil na ten výpis schopností a jejich využití. Sem s tím.

6. ZEFYR1-CR

no pouzivam ty nejvyhodnejsi v nejlepsi kombinaci pro moji postavu a menim to v zavisloti na mape ci skupine:)

7. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Proč jsi na mě vůbec reagoval, když pak ani nechceš diskutovat? Já nemám problém vzít v úvahu pohled dalších hráčů. Problém je, že ani nevím jaký postoj k CE máš atd. Jediný, co vím, je, že nesouhlasíš s mým názorem ohledně spamování 3 schopností. Ale ani na to mi nedokážeš uvést příklad, který by mi ukázal, že se pletu. Nejlepší setup může klidně znamenat spamování 3 schopností.

8. ргцт

ргцт Active Author

jakoby .. tady nemá smysl se vůbec o něčem bavit .. všichni to odinstalujte. začněte hrát hru kde na vašich názorech bude záležet a buďte happy ;)

JEKAJE likes this.
  9. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

tak ja takhle.. jeste chyby torso + vylepsit lvly,najit lepsi stejny veci..mozna vymenim amulet a zbran..uvidim....ale to je jenom kosmetika...

ono to bude o dost lepsi jak BP opravi ty talenty kde se neda zatim "jit nad"... az to vsude vylepsim o +16 to uz bude jiny kafe...prijdu a 10k hp regen/s..ale to je i ted vtipny pasivni skill.. kdyby to dava desetinasobek..rekneme ok.. ale 10k je jak plivnuti proti vetru..

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

edit:reupload fotek..doufam ze je tam vse

Last edited: Jan 5, 2021
    micuna13 likes this.
  10. ZEFYR1-CR

protoze si mi neodpovedel na ty 3 schopnosti

setup1 - 2h farma mapy
    setup2 - 1h farma mapy/mini bosiku
    setup3 - 1h farma bossu

11. Gauthor

Gauthor Count Count

A on někdo někde řekl, že se to bude opravovat? Lépe řečeno, je to opravdu bugnutý? Nebo to má přesně takhle fungovat? Třeba je to záměr...

12. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

no ja v tom pevne doufam ze to je chyba.. jinak si nedovedu predtavit proc to vyleze na 96/80... kdyby ne..tak se da zatim "usetrit" hromada bodu protoze stejne prastare nenafarmis ani do roku 2050... a v tom pripade vymenim dva prsteny..tech 24 bodu tam sezenu razdva,a nahodim 2 prsteny Q5..coz uz mam na lvl145.. ale byl bych radsi za "navyseni".. +24 na 1h dmg,+16 na dmg,crit,def,odolky a hp by bylo teda o hodne lepsi :D

takhle by to vypadalo bez brneni co taky pridava 16 bodu na hp...

13. Kryton2x4b.523p

Pěkně jste to tady dali. Konečně nějaký pořádný obrázky. Škoda, že hlavní postavu mám trpa:-D No ale až se někdy pustím zase do Tanka tak se mám čím inspirovat. Zatím jsem s ním zůstal na 55.

14. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Díky za odpovědi. Ty 3 skilly jsou zástava, dračí kůže a BWS. A oba dva tohle kombo používáte. Potom u setupů 2,3 hádám, že vyměníš BWS za poslední skill v prvním sloupci (dračí hněv nebo jak se to jmenuje). @ZEFYR1-CR Bez lišty stejně ani nevím.

Neříkám, že předtím se několik nejvýhodnějších skillů nepoužívalo více než ty ostatní. Ale měl jsem větší lištu a na výběr z více použitelných skillů.
    Například:
    - méně slotů na schopnosti prostě nedává smysl a je objektivně horší než více
    - Skok je teď pouze na uskočení a vyhnutí se. Předtím jsem s ním mohl souboj začít a získat zlost, mohl jsem využít zbroj po doskoku, fungoval lépe i jako úhyb, protože nestál zlost a taky zvyšoval mobilitu z důvodu popsaných výše. (+ Přeskočit z jedné platformy mapy na druhou. Upřímně nevěřím, že tohle někdo testoval. Teď si potřebuju vygenerovat zlost předem, což je strašný design a ještě ke všemu tu je bug se zástavou, takže se skokem nefunguje.)
    - Výpad je teď akorát horší verze skoku a stojí i více zlosti. Méně slotů v liště tuhle schopnost dělá prakticky nepoužitelnou.
    - MWS je teď pouze na lákání, přičemž i zhoršili lepší schopnost na lákání (výbuch zlosti asi / Outburst). Nechápu.
    - Zlostný bojový výkřik teď neuvolňuje, což tu schopnost dělá daleko horší. Uvolnění (což ani nefunguje) na dračí kůži je horší než u ostatních class, protože mě nechá stát na místě bez imunity nebo zvýšené rychlosti pohybu. Protože uvolnění teď celkově ani nefunguje ( a s BP jeden nikdy neví jestli to je záměr nebo ne) mám navíc méně možností. Předtím jsem se mohl nechat omráčit a použít uvolnění, aktivovat imunitu a ignorovat stun, jo a nebo uskočit, což je teď horší, protože to stojí zlost.
    - Čelo teď nevrací zlost. Proč? Tohle nedává smysl.
    - Seismická vlna je stejně špatná jako předtím, akorát že teď trochu láme zbroj. A ano, měl by to být AOE armor break ale stejně tak nefunguje, protože nemá dobrý AOE.
    - Vypadá to, že drtivý úder moc lidí už taky nepoužívá.
    - Pak tu jsou samozřejmě další classy.
    A tohle myslím tím, že je ta hra teď o spamování 3 skillů. Méně možností, nesmyslný designový rozhodnutí, ořezávání atd.

15. ZEFYR1-CR

mene moznosti myslis ve skillech jako nastaveni? ja teda nevim jak si hral ty ale ja pouzivam 5 stejnych skilu jak predtim- skok ,zastava ,celo,seismicka,draci kuze
    pises ze ted je to o spamovani 3 skillu porad nejak nechapu tu pointu protoze to co rikas se neodmyslitelne pouziva uz 8 let co hraju kazdej pouzival draci kuzi stejne jako ted ju kazdej pouziva temer vecina pouzivala zastavu tehdy i ted

celo pouzival kazdy i predtim a i ted lame zbroj (bohuzel nam to rozdelili na 3skilly to nalomeni ) ale seismickou pouzivala predtim taktez vecina lidi
    rikas mene moznosti? predtim to bylo jen nastaveni na Q4 nebo Q7

sice skok predtim nabijel zlost ale ted mas zase zastavu bez zlosti sice si zahajil utok skokem ale co nasledovalo potom? ve vecine pripadu si zapnul zastavu ted bezis a zapnes ju rovnou nemusim skakat ted ti zakladni utok naboji 17 zlosti (a funguje plosne na vic monster)
    nemusim zapinat zbytecnej skill jako predtim na lakani kterej byl o nicem ted aspon lame zbroj ikdyz jen 15% a stit s hroty taky laka coz je super
    trosku zamrzi ta inunita co odelali z draci kuze a ze trva ted jen 5s
    ale jinak se mi to libi ty schopnosti jak je udelali jen je opravit aby fungovali jak maji :)

16. micuna13

micuna13 Advanced

díky, koukám že jsem to asi trošku přehnala :oops:;) ale je moc fajn pocit , že kdyby bylo třeba , najde se pomoc :):)

bolestivku si dám ;), krvavé truhly na poušti se taky dají otevřít a vybrat, ještě s 2 h jsem byla v knihovně na krev solo , jen to trvalo neúměrně dlouho proti skupině a chudák černý vlk měl bolavé tlapky od dobíhání když jsem lehla dál od vchodu :D

včera jsem to začala překopávat na 1h , zatím mám víc kritiku i rychlosti než na videu, dmg nevím , musím na to ještě kouknout ale hp mám zhruba jen polovinu a potom zkusím brouka... že se tam budu povalovat je víc než jisté ;)
    to že nemám půlku výbavy je fakt , ale je to spíš tím že mi zatím nepadlo to bych chtěla a v podstatě ani nevím co mám chtít :rolleyes: (kromě prstenů z q5 ) a ty mi zatím nepadly
    tak jako sem dal wara Julien , tak bych ráda viděla pro inspiraci i nějakého mága ;)

Striatta likes this.
  17. elithyacz

elithyacz Forum Baron

18. micuna13

micuna13 Advanced

máš to hezký , díky :) kritik a hp můžu jen tiše závidět ;)

19. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

Ahoj, chcel som sa vyjadriť ale najprv sa opýtam tieto veci čo máš na sebe, chceš mať a preto ich nosíš, alebo ti nepadlo to čo chceš lebo sa to dá pohladiť úplne inak. Dračí set (zbraň a knihu) más len kvôli ovládaniu oboch talentov (oheň aj ľad) lebo inak to nestojí ani za starú bačkoru hlavne kniha

Last edited: Jan 6, 2021
  20. Kryton2x4b.523p

Nějaké poznámky k hotfixu,jestli se ho teda dočkáme?