Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

2. mad.max

mad.max Regular

posielajte tro do fora ako obrazok

3. Tomiss

Tomiss Forum Apprentice

Zrušení tam psaný není ale koukám mám to vlastně koupeno přes paysafecard takže přes kartu premium nemám zakoupeno

4. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

mozes ist aj klasicky cez www stranku do predajni a tu kliknes na stav a vypoved

5. jackoneill1976

to si delaj srandu s tim "ofiko prohlasenim" ne? :D

cituji.. vime o chybe v eventu raketaci..pracujeme na tom a bude prodlouzeno..no tvl... sice jsem tam byl jenom parkrat..ale tech 2500 jsem uz urcite zabil nekolikrat.. takze mam zas farmit oleje a jit to tam udelat zas? omfg...

dalsi vec.. ze na konci ledna "az to schvali oddeleni kvality" nebo jak se to preklada.. pochybuji ze vubec nekdo tam pracuje.. ja vubec pochybuji o existenci toho oddeleni v tyhle firme :D

"opravili jsme uz spousta chyb"... no jeje... to mam tleskat? nevim sice kdy to delali,ale budiz..v prosinci to nebylo na 100pro..

6. Robocop

vime o chybe v eventu raketaci..pracujeme na tom a bude prodlouzeno
    asi takto

ргцт likes this.
  7. Xprengercz

Xprengercz Forum Apprentice

Prodlužovat takový "event"? No jéje... to nám ještě chybělo.
    Já bych se raději rád pohnul z bodu A (ukolová linie, která "končí" nikde) a přesunul se do bodu B (kde by snad byl Sargon event a já mohl pokračovat). No, nicméně v lednu tenhle krok neuskutečním... paráda...
    Takže od nahrání CE (někdy v prosinci) čekáme a budeme čekat dál. Takže asi ve zkratce (cca) čekáme 2 měsíce na to než bude hra (snad) trochu více hratelnější... :)

8. Xprengercz

Tak nějak mě ještě zajímá jak na tom bude event Poraz neporazitelné.. třeba ten název opravdu nebude lhát :D :D

micuna13 likes this.
  9. jackoneill1976

hlavne kolik to bude davat jedno kolo do postupu... jestli to bude po staru tak to nedokonci nikdo na serveru...

10. Xprengercz

Tak já poslední asi 4 eventy Poraz Neporazitelné nedělal už vůbec, nebavilo mě furt farmit tolik sféráků... Tak snad to bude teď jinak, když je obtížnost jiná ale je to asi marná naděje

Last edited: Jan 6, 2021
  11. Robocop

no vidite :D:D skoro som zabudol na poraz neporazitelne asi to bude fakt vystizne ak bude co asi aj bude obtiaznost bossov aka je a mastit to na bolestivke ze diky.. event by mal byt
    22.01. v 12:00 - 31.01.2021

Xprengercz likes this.
  12. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Zatím nepadlo to co chci. Dračí set mám právě k ovládání ohně a že mohu dát bodík do jedu. Na Q itemy zatím nechodím a ty materové z vyvolaných portálů nemám štěstí. Lovím opasek mechanika a chtěl bych 3 věci z Destruktora líbí se mi ty setové bonusy ale tam zatím nechodím bo je to pěknej tentononc :)

Last edited: Jan 6, 2021
    micuna13 likes this.
  13. ondra-8

ondra-8 Active Author

https://ibb.co/XWCvcMs zřejmě plánují přejmenovat i hru :) anebo tam skočíš a nahlásíš, pak asi i opraví

14. MisterNoob

MisterNoob Advanced

No vzhľadom na to ako sťažili bossov tak event sa bude po novom volať "Porazí vás z neporaziteľného" :D

micuna13 and Xprengercz like this.
  15. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Název bych nechal bo plně vystihne to jak to bude hratelné.

micuna13 and Xprengercz like this.
  16. ondra-8

ondra-8 Active Author

potěšující zpráva z testu: úkol Nepřátelské převzetí nefunguje:eek:

17. Robocop

myslim ze na destra si pockame pekne dlho a tak isto sa obavam aj mortisa budeme ako za doby kamennej ked strelci kilovali duse a war mlatil, lenze teraz ho nebude mat kto asi mlatit :D:D:D

18. goodolddso

goodolddso Forum Greenhorn

A když jste se bavil s provozovateli, chodil jste třeba do těch heren, jak to tam tehdy vypadalo, jaká tam byla atmosféra? V době, kdy já jsem to spravoval, tak to byly většinou pojízdný herny. Nikdy to ještě nebyly herny s barem a tak dál, byly to prostě vyloženě jenom dětský herny, kde maximálně podávali nějakou limonádu nebo kolu, protože ti kluci ani neměli čas (smích) něco takovýho dělat, protože byli u těch automatů zaparkovaný prostě na čtyři hodiny. Takže to byly vyloženě jenom takzvaný arkády jako v těch americkejch filmech z těch let. Takže tam byla prostě strašná spousta těch hracích automatů, ti kluci tam stáli. Výhoda tehdy byla, že to bylo na dvojkoruny, který se daly relativně dobře sehnat doma v hrníčkách a maminka vždycky nějakou tu dvojkorunu dala, protože to nepovažovala za tak velký peníze. Takže ti kluci takovýmhle způsobem za flašky a za všecko možný prostě někde nastřádali, takže tam bylo docela plno, ti komedianti z toho měli obrovskej zisk, obrovskej. Taky mně pak mohli zaplatit dobře. Bylo to prostě narvaný klukama a zaměřený vyloženě na to hraní. Ti kluci se tam ani neprali, ani nezlobili, ani se nijak nestrkali a ani ty automaty nepoškozovali. Jako jo, vyloženě ty páčky poškozovali hraním, ale že by je někdo ulomil… oni věděli, že by jim to přestalo fungovat, že by si nezahráli, takže to byl i zajímavej výchovnej prostředek, říká se taková ta blbá průpovídka: „Kdo si hraje, nezlobí.“ Ani se kolem toho nevyskytovaly žádný závadný osoby, protože zase kdo chtěl hrát takovouhle hru, musel bejt trošku šikovnej, musel být trochu inteligentní a musel bejt trochu cílevědomej, aby se mu vyplatilo dojít do toho posledního kola a zmoct všechny ty potvory, který tam jsou jo. Takže to bylo, dá se říct, skoro až výchovný. Dneska jsem dokonce zachytil nějaký články – já to všechno sleduju – že na některých školách venku umravňujou a učí děti pomocí her. Když byla první válka v zálivu, tak to vyhráli ti kluci s joystickama, protože oni prostě naváděli ty rakety až do posledního okamžiku s takovou bravurou, že když se na to člověk dívá, tak vůbec ani neví, jak se to naučili. K tomu je potřeba kázeň, neblbnout, protože když u toho automatu blbnu, tak prohraju. Byli dokonce kluci, kterým ti komedianti strkali do těch beden, aby ten kluk už se splet, protože oni ho tam měli naparkovanýho. Pak tam dávali tu největší obtížnost, ale když tam dávali tu největší obtížnost, tak to zase nehráli ti malý kluci a nezískávali se další adepti na to velký hraní, takže to bylo takový protichůdný… Pardon, takže tam se dala hardwarově přepnout obtížnost… Tam se dala přepnout obtížnost, tam se dala přepnout prémie, třeba po pěti mincích to dalo dvě navíc a takový věci, takže s tím jsme se pokoušeli manipulovat a docela to byl problém – zaměřit se buď na ty začínající, pak to nehráli ti lepší, nebo se zaměřit na ty lepší, a ti to pak hráli dlouho. Byly různý štace… Protože celý to Česko je rozdělený na takový oblasti. Na Kladně, v průmyslových oblastech, tehdy mluvím vo Kladnu jako, když tam byl průmysl, Ostrava, Ústí, a tak dál, tam byli kluci prostě po stovkách a rvali to do toho a hráli jako blázni, ale v jižních Čechách tam se říká: „Dobrá hospodyňka pro pírko skočí.“ V jižních Čechách když člověk přijde do hospody a sedne si ke stolu, tak málokdy ten kluk řekne: „Hele tady máš pivo, napij se, seš můj kamarád.“ Na Kladně? „Tady máš tři piva, mně je to jedno, odkud jsi…“ Takže některý ty oblasti jsou takový vesnický, takový shánčlivý a těch peněz tam do toho automatu tolik neházeli, takže některejm městům se ti komedianti dokonce vyhejbali. Měli takovou jakoby pomyslnou mapu – věděli, kde vydělaj a kde nevydělaj. Takže byly dokonce takový varianty, že tam kde nevydělají, tam to přepnuli na ty jednoduchý hry, a tam, kde vydělaj, na tom Kladně, kde za tím automatem stála fronta šesti kluků, tak tam to dali co nejsložitější, aby ti kluci rychle vypadávali a aby hráli znovu a znovu. Ale jinak můžu říct, že celkovej dojem z těch heren byl naprosto vynikající, ani ti komedianti je neodrazovali, ani je neodrazovali ti rodiče a daleko víc je pouštěli ti rodiče k těm automatům než ke střelnicím, protože na tý střelnici viděli, že tam vystřílí růži, kterou stočila večer pani ze špejle, a tam si ten kluk zahrál technickou věc, po který přišel domů a ještě mu maminka musela zatlačovat oči, jak z toho byl vyvalenej. Takže i z hlediska těch rodičů a z hlediska celkový společnosti myslím, že ty herny byly docela kladně přijímaný, že to nebyl negativní jev.
    viz tomas smutny z trhoveho stepanova.diky za pocteni at vite co hrajete.

19. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Mno 4x zlatá bedna 2x stříbrná 3x bronzová a unikáty nula nula prdlajda. Nějak to hošíci z NDR uskřípli. Bo na začátku CE to celkem padlo pěkně co mapa to alespoň nějaká ta část setu. Sice jsou všechny stejné ale co už a nyní fakt bída 3x prut destrukce to nespraví.

20. ki84

ki84 Advanced

Tak nie som sám, kto si to mysli. Pár dni dozadu mi nanovo automaticky načítalo klienta, myslel som že konečne patch k oprave eventu. A od vtedy ako by uťal. Ešte stále to môže byť aj len nejaká odchýlka, veď čas ukáže. A zdá sa mi, že okresali aj drop mapových setov(tých modrých, ako napr. durijská zbroj). Začínam mať pocit, že táto hra už berie oveľa viac, ako vie dať.