Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. elithyacz

elithyacz Forum Baron

A ještě něco mizí mi obarvení předmětů po udělání mapy jsem si chtěl přečmárat knihu a hle barva která tam předtím byla je fuč a i další obarvení mizí. Ještě že to netopím za těch 500 čmrdlíků co ti vykukové chtějí.

2. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Třeba za TM to nezmizí :) já všechny barvy vyhazuji... To je tak debilne udělaný že to není možný..kdyby to dávalo do batohu..pochopím..ale milion barev a každá bere jedno políčko...

Na druhou stranu..po CE se mi ještě nestalo že bych naplnil inventář takže barvicky bych sbírat i mohl... Zamyslim se nad tím :)

3. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

toto sa stalo aj mne a 2x potom som nadtym rozmyslal a prisiel som nato ci to nieje tym ze som zamienal ocarko v predmete za vyssie nerobil si to aj ty? mpzno tym prideme na koren veci.

4. Gauthor

Gauthor Count Count

Změnou očarka se mění celej předmět. Když koukneš třeba na fialku, tak ty měněj komplet i vzhled na jeden univerzální. Takže je pravděpodobný, že barvu to smeje taky. A když si tak matně plvzpomínám na první dny po rozšíření, tak jsem ještě neměnil výbavu, ale jen pár očarek a výbava se mi taky odbarvila. Tak to bude asi tím.

elithyacz likes this.
  5. ondra-8

ondra-8 Active Author

tak to vypadá, že se chlapci BP pochlapili. Vynechali rakeťáky z úkolu a zvedli odměnu z 1000 na 4000 do postupu

EDIT: nasadili cooldown, podle času asi jednou denně

Last edited: Jan 7, 2021
  6. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

To jak už dneska? Vždyť psali, že to bude až koncem ledna.

7. couda22

couda22 Forum Commissioner

Ale s krizkem po funuse...

Gauthor likes this.
  8. Robocop

ja tam nic vynechane nevidim uloha je tak ako bola 2500 raketakov

Last edited: Jan 7, 2021
  9. MisterNoob

MisterNoob Advanced

To píšeš o test serveri, nie?

10. ondra-8

ondra-8 Active Author

jj, zkouší 4 eventy

https://ibb.co/4mBkr0Y

tak jsem zkusil Sargonův event. Hned po prvním kole jsem si vzpoměl na ty staré eventy a nedávno zrušené fragmenty (co jsme vyhazovaly, protože podle BP nebudou potřeba). Drop kdy mi padnou 3 x vstup jedna a 1x vstup čtyři, mě nepotěšil. Zase zaskládáváte tornu. Čistě teoreticky tu mapu mohu jít stokrát a nesložit ani jeden portál. Děkuji, ale neustálým grindem hráče nepřilákáte.
    Udělal jsem si 10 kol, výsledek : 18-10-8-4 . Dokoupit fragment nejde jen celý za 6k TM

11. elithyacz

elithyacz Forum Baron

To by mohlo být ono Gaute často měním očarky když padne lepší.

12. Robocop

elithyacz
    je to tak ako aj písal prave som si to odsledoval.
    ondra-8
    ale ten screen co si dal je s testu ze? lebo na ostrom je to po starom stale, cize na ostrom to bude az na vianoce 2021 :D:D:D

13. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Na Sargonovi vzdy jedna cast ze 4 padala blbe, ale slo to za relativnw par drobnych dokoupit. Pokud nyni lze koupit jen celek ta takovou dardu, tak to jsou pekne kurvy.

14. Bloodborne

Bloodborne Active Author

S tím promile v krvi mi to došlo, když tu minile psal mezi druhou a čtvrtou ráno a taky to nešlo přečíst. Neříkám, že jeho názory jsou špatně nebo dobře. Já to ani nevím, protože nerozluštím co chce napsat.

krytone 2X4B pokud si pamatuji dobre serial :_-D ... ano je to takova malicka shoda nahod :-D ten den jsme meli takovy celkem maraton v kulecniku..nejaky to pivko padlo a potom soused ,ze palil,tak ze slusnosti ochutnas co se mu povedlo,jenze slivka je takova ,ze ona te neupozorni s tim pivkem,ale ok .. zijeme dal a + ta klavesnice kde nefunguji spodni rada pismenek ..no je to nekdy..kazdopadne bych se chtel omluvit za posledni muj prispevek :)

jenze ja byl v ty hre a ja ji hral asi hodinu na vsech urovnich a nedela dobrotu kdyz chytnes a chces se zabavit - 80% hp myslim ze jsem mel v ty dobe jak jsem psal jeste minus cca 50 pary ..co tam mam nacvicovat potom a potom vztek se zmenil v pisen :) a zbytek uz znas :-D vis jak, me to celkem mrzi z dobry hry kdy jeste to byla beta vse fungovalo a ted se na to podivej ..ne podivej ,ale zkus to zahrat to je proste strasny po vsech strankach :(

ps+ nachystej uzenace na snidani jsem zpatky :D

15. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

V pohodě, já to chápu:) Po takovýhle párty to chce restartovat systém:-D . Snažím se tu číst všechny příspěvky a pokud to jde,tak si z nich beru ponaučení a nebo to ve hře zkusím. Jelikož hraješ taky trpa,tak by se mi tvé příspěvky hodily. Bohužel jsem to nedokázal rozluštit:-D A kdybych se měl dostat na stejnou hladinu jako jsi byl ty,abych to pochopil,tak by mě bylo 14dni zle:-D

16. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

padlo mi tohle... na varholm mape u maga..z jednoho minibosse.. to znamena ze muze padnout cokoliv od gnoba ?

17. Bloodybela

Bloodybela Forum Apprentice

Knižnica Cardhunu
    Rozdelenie strážcov na obtiažnosti krvipreliatie bola zlepšená a teraz spawn oblasti by mali pokrývať celú mapu

Jasné nestačí že tam upravili obťiažnosti že to je náročnejšie a drop počká ale už aj zaformovali že rozdelenie bahien bolo zlepšené aha takže miesto pár min budem zase behať po celej mape. Drop a opravy počkajú do konca mesiaca ale to čo je v prospech hráčov hneď zmenia nemám fakt slov proste úbohe.

ргцт and Gauthor like this.
  18. MisterNoob

MisterNoob Advanced

noooooo čo som vravel? :) Že prioritne zoberú niečo čo hráčom uľahčovalo život... (škoda ani o jednej som nevedel)

A stavím že na hlavný patch majú nachystaných podobných prekvapiek ešte zopár. Aby sa nepovedalo zas možno opravia aj 1, 2 drobné bugy. Obávam sa že na také oslobodenie zo stunu si počkáme ešte dlhšie. A také príjemnosti aby ma vlastné vlky nezasekli 50x za mapu si počkám možno na nejaký random bug vlkov, to ani nedúfam žeby niekedy opravili.

19. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Strážci ale nejsou bahna to jsou přece ti bombarďáci co stakují ty debuffy.

20. couda22

couda22 Forum Commissioner

Stun je bran jako crowd control (usmernovani davu). Bohuzel od CE neexistuje skill, ktery by umel osvobodit ze stunu. Skill umi jenom zrusit debuff (negativni efekt). Bohuzel i zde se ale BP predvedlo a popis neodpovida realite, kdy tvrdi, ze to zrusi vsechny debuffy, ale postihy od spec. monster z obtiznostech nemilosredna a krveproliti to nezrusi.

Jinak jedina paka na BP je jim nic neplatit a pripadne ani nehrat.

jackoneill1976 likes this.