Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ргцт

ргцт Active Author

Elithyacz si koupil ten plášť na rakeťáky .. no tak to mi ho vyndej

2. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Nemám pinzetu nicméně já ho nekupoval.

Více takovýchto itemů a nemusel bych ze svých 900mega run asi ani nic utrácet :)

Last edited: Jan 9, 2021
  3. Radec

Radec Padavan

Áno, je to nahlásené niekoľkokrát

_Batole_ likes this.
  4. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

nechapu co tu porad delas na to ze vsem radis at odinstaluji hru ze jim to pomuze jako tobe ale stale tu vypisujes to asi vypada ze si na te hre zavislejsi nez sis myslel kdyz nedokazes ani opustit forum hry:)

_Batole_ likes this.
  5. *Dal*

*Dal* Forum Apprentice

Ten kámen , který chceš vylepšit, musíš dát na ponk z inventáře během zadávání všech operací vícekrát (2x). Tak aby ti na ponku "svítil". Pokud je v políčku na ponku tmavý, tak to je špatně.

Last edited: Jan 10, 2021
  6. ргцт

ргцт Active Author

forum čtu pořád, protože doufám že se jednou vše opraví a bude důvod pro návrat, ale vím, že myslet si něco takového je hodně vedle, Bigpoint je prostě Bigpoint a na opravy budeme čekat ještě v Červnu

7. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Lítáte někdo brigavík materi portály? Zdá se mi to nebo po hotfixu je častěji bragavík bez jediného materi ložiska? Brigavík jsme lítali poslední 3 týdny, tak mám s čím srovnávat. Např. dnes nikdo nedropl na mapě ani jeden materi unik a z truhel taky bída drop. Před hotfixem aspoň jeden ze skupiny něco dropl buď z monster nebo z truhly.

8. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Poslední dny ne..ale předtím hodně..přijde mi že ty věci jsou teď nejvíc OP ve hře... Chyby mi jenom torso.. Jinak mi popadalo vše z mobu a truhel... 3x prsten,2x boty+rukavice,1x ozdoba a opasek...

9. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

ja co som bol v portaloch som v kazdom otvoril vsetky bedne a nemam ani jednu cast cize si celkom lucker.
    myslim samozrejme na krv. co som bol na smrti som neotvaral ved naco.

10. jackoneill1976

Byla jedna mapa na blood kde mi padly 3 kousky.. Boty,rukavice a prsten... A ještě jednou kde padla 2h zbraň a opasek... Btw..jedine 2h weapon je na prd... To se fakt použít nedá nijak...

Jinak že začátku mi to padalo strašně pomalu..jeden item na 20-30 kol... Az když už jsem byl otukanej to začalo chodit... Ale poslední týden jsem snad ani nebyl.. Jak vylepšili event tak nafarmim 120..a hurá 5x na normál za 4k postupu.. :). az to čas dovolí zase začnu Brigavik..chci torso..a taky vylepšit zbytek,ozdobu mám teda šílenou..a prstene bych taky rád vyměnil předtim než tam nacpu sloty..a hlavně čekám na nový rls nebo vyjádření devs..co a jak..jestli je chyba že 80/80 je stejné jako 96/80... Když je max 80/80 tak pár věcí ztrácí hodnotu... Hlavně boty..Ty by zvedly kritik solidně...

11. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Mám všechny části, ale ozdobu jen průměrnou, zbytek spokojenost. Aby člověk furt nenadával. Dnešní drop z bedny za vybití bahen :D
    https://prntscr.com/wk6yly

12. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

na opravu si budes musiet pockat do R 246 vies ako je.... to mas cas hlavne ze opravili zabugovany event a "vylepsili" kniznicu.

13. jackoneill1976

No ty *** :) ještě abys nadával.... masakr drop. Gratulace

//Bez vulgarismů, děkuji

Last edited by moderator: Jan 10, 2021
  14. ргцт

ргцт Active Author

masakr drop? před CE běžná věc .. teď se z toho dropu udělal nesmysl, páč nikde nic nepadá, max. tak tady z nějakých truhel padne nějakej normální drop .. šak si vzpomeňte na dragana .. tam z tý truhly taky každý kolo vypadalo itemů jak nikdy ... po CE prostě všecko osekali aby všechny obrali o prachy/odradili je od hry a donutili DSO opustit

15. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Jak můžeš vědět jaký je drop, když nehraješ? Ze screenů a YT to nevykoukáš.

16. jackoneill1976

Ano..masakr drop když padli tři uniky...

A drop před CE a teď..za mě určitě to co je teď.. Před CE jsem musel po každým kole prodávat bez identiface abych nezdrzoval.. Sbíral jsem jen fialky +.. A stejně jsem byl věčně bez goldu kvůli ponku.. Ted prodám desetinu a mám 100x tolik co před CE.. Jako s dropem já teda žádný problém nemám.

17. ргцт

ргцт Active Author

ty jseš klasickej boomer, kterej prostě nerad sbírá/prodává itemy .. bohužel už tuto hru hrají pouze takoví hráči .. víš že existuje např. autoclicker, díky kterému můžeš prodávat tisíckrát rychleji? vím, že jako senior máš z takových věcí nakakáno až za ušima, páč se bojíš banu, ale věř mi že tahle hra je tak mrtvá že si ani nemůžou dovolit rozdávat bany za takový blbosti bo jim to nikdo nebude hrát .. nebo jsi klasicker senior kterej se v ničem "moderním" nevyzná a neumíš si takový program ani nastavit, ale spíše se obávám že máš z BP strach a bojíš se o svůj účet... i kdyby jsi dostal ale ban, tak bych to nakonec bral jako osvobození od téhle hry a šanci se posunout z téhle mrtvé hry někam dál .. no nevadí, vidím že nový drop jako senior miluješ, tak miluj dál, já si to tady budu zase jen číst a smát se tady nad vašimi příspěvky, bo někteří co si tu Dark Legacy vychvalují jedou na těžkých drogách, nebo to jsou jen hrozně jednoduchý opičky, kterým Dark Legacy stačí a nic vác ve svým omezeným životě nepotřebují

ps. čekám od tebe komentář jak všem závidím, jak jsem na hře závislý, protože jsem ještě nepřestal číst forum když mě to rozčiluje atd. tak ti musím říci, že na tom něco bude, tohle píši hlavně proto, abych ti jako seniorovi dal šanci se toho chytit, tak to nepromarni a hlavně se nezapomeň zase "ztratit" v Dark Legacy a občas si dej přestávku, ve tvém věku může hodně her škodit .. zajdi někdy na procházku ty jeden Julienekrále .. užívej, hodně Dark Legacy dropu přeji

existuje "loot efficiency simulation tool", díky kterému se dozvím i to, co bych se při zabíjení monster a sbírání bílých předmětů nedozvěděl .. vím, že v Česku takový nástroj snad nikdo pro Dark Legacy nepoužívá, není se čemu divit když to tu hraje akorát samej senior kterej pomalu ani nerozumí všem skillům na svojí herní postavě

E: taky to může být kvůli tomu že jsem hrál DSO od 2012 a i když to třeba někteří senioři nebudou chápat, tak po tolika letech můžeš mít i nějaký citový vztah k dané hře .. ano, zní to třeba šíleně, ale někdo to tak může být hrát, hlavně pokud daného člověka hra několik let bavila a neměl žádné výhrady

E: čekal jsem od seniorů rychlou agresivní odpověď, ale zřejmě je mačkání na pár tlačítek na klávesnici moc obtížné, doufám, že nebudu čekat x desítek minut, to bych si pak mohl myslet svoje

18. jackoneill1976

Nerozumime si...ja dark legacy jako celek přímo nenávidím.. Třeba to bude dobrý ale momentálně jsme dostali betaverzi něčeho... Neskutečná ostuda že to dali na ostrý server po týdnu testu.. Prostě byla uzavírka a museli.. Ale nedomysleli následky... To že pak prosinec-leden delaj jenom pohovory aby složili nový tým vývojářů je do nebe volajici... A ty dva sasci džesí a jeho padawan se radši ani neukazou

19. ргцт

ргцт Active Author

alespoň sdílíme stejný názor, tak to má být :D

Jesse a "Huh?sen" jsou odpad .. absolutně neví o čem ta hra je, na streamu se chovaj jak dva nevychovaní pubertální šašci a akorát se smějí & urážejí hráče v přímém přenosu .. to že většinou ani v tom živém vysílání neodpovídají na dotazy a zpětnou vazbu hráčů nemá snad ani cenu zmiňovat, to akorát ukazuje jak mají všechny "DSO fanoušky" u zadele a chtěj z nich jen vytahat peníze, jen si vždy říkám, proč to dělají tak okatě ... už jen to, že musím zaplatit 5€ měsíčně, abych v živém vysílání mohl psát do chatu je na facku a dso marketing tým by se nad sebou měl dvakrát zamyslet ..

20. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

no tebe to muselo poradne nastvat ze ti podle tveho pokazilu tvoji oblibenou ba dokonce milovanou hru kdyz kolem sebe tak kopes a jeste urazis ostatni:)

na tom co pise Jack se taky shodnu je to nedodelany pokazili vanocni event farmeni atd vsude sami bugy nektery skilly nefunguji spravne obtiznosti pro novacky moc prestrelily solo hra uplnej hardcore ( zaverecnej boss) ale i prestohle vsechno se mi to libi i ten drop nemusim mit tolik veci k nicemu prodam trochu a mam hromadu zlata ze 3 zalozek slozim 6 itemu po 4x platinach super k cemu mit pak kvantum veci kdyz udelat full platiny jde za 30min hrani :) no ale nejsem takovej fanatik jako nekteri treba ty ja tu hru v klidu vypnu a zahraju si na ps4 a za mesic ci 2 to zase zapnu a budu se tomu plne venovat:)

nevim proc tu pises a nabadas lidi na pouzivani programu a jeste navic takovych bezvyznamnych:) kdyz uz tak aspon program co za tebe bude sam farmit kdyz si v praci nez nejaky ubohy klikani ba co vic rovnou za nejmenovanyma osobama kteri ti za 100 ecek pripisou na ucet 3 mega temnych nebo jeste lip za 5 ecek plast na celej event treba zimni:) ale ne kazdej musi podvadet ver tomu nebo ne ale nekteri to hraji i poctive:)

tak tohle je drop po prvnim kole dneska na liskach a jeste 1 a pul zalozky fialek modry zeleny

a tady sem sel prvni kolo Q5 jo zazraky se deji:)