Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. chevasitos

chevasitos Forum Master

no na mapě to můžem sledovat jen z dálky jak to padá ostatním klasám na 1 ranu než se jim tam motat , ale u bosse je to už v pohodě

2. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

toto je na pekle mapu nemusim pisat si naj hladac :D:D:D je to len wortex a ohnivka ziadny buff len biela eska

Lemuřice likes this.
  3. chevasitos

chevasitos Forum Master

no a to je špatně, včera to bylo za 1,2 m 2x já mám dvojtou a bosse sem kudlal za 200k a dnes je to obráceně, a nechtěj vědět za kolik dávaj ostatní 3 klasy, se teď musí řechtat, tohle dám na trpovy na 55lv s vecima 60 až 75 lv :D jdu to tam schválně skusit, tak to stejný co ty a na chlup stejný a určitě stejný staty nemáme je to asi strop

Last edited: Jan 20, 2021
  4. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

stejna mapa..peklo..od 470k do 1.1M

5. chevasitos

chevasitos Forum Master

ano tak to bylo včera úplně přesně takový cifry

6. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

no me jako warovy se ted patch libi:) predtim sem bouchal gorgu na peklo veky a vyssi sem si nemohl dovolit a ted pf klidne i krveproliti a zachvilku je dole to se mi libi:) a mapa pro me stejny nepoznal sem rozdil:) akorat jeste ten drop tech pekelnejch a sferaky a znalosti a je to super hra:)

7. Robocop

a to mas asi polovicne skody ako ja :(:(:(:(

8. chevasitos

chevasitos Forum Master

oni nám to opravili na cirkus, ty bosse, protože by to nešlo časově stihnout a mobky odflákli , to se doladí asi potom :rolleyes: a ranger dá síťku a pak jede rozptilkou za 5 mega :eek::D:D:D

9. Inu

Inu Junior Expert

nevybalancovaná **** totalní vopruz to hrát a to mám všechny klasy... je to hnus ale stale vidím pobíhat nuuby s pláštema na akce tak asi se ted cítí op když pred ce byly 30k ted maj 120k... dokavad tihle braindead ,,hráči,, budou podporovat nic se nezmění... 10% z patche funguje jinak o5 na **** práce od nich... nemam víc slov

Last edited by moderator: Jan 21, 2021
    ргцт likes this.
  10. Robocop

nooo som to teraz lepsie kuk wortex ma brat -70% aj zbroje a aj odolky a magicka sa sprava tak isto ako ohen ci lad lajicky povedane bez wortexu za 200k s wortexom 400k

11. ki84

ki84 Advanced

Logol som sa do hry a ehm. Počítam ľudí v Cardhune a že až päť. To ozaj dobre s hrou nevyzerá.

Prosím vás pekne. Premazával som klienta a teraz som sa logol po patchi, nemám autozber esencií a predmetov k úlohám. Dá sa to niekde nastaviť alebo je to od BP trvalá zmena?

12. Gauthor

Gauthor Count Count

V poslední záložce nastavení je autosběr esencí. Zbytek vylepšeného sbírání je asi jen s prémkem.

P.S. Tak to asi není na sběr, ale jen na automatický nasazení esence.

13. mad.max

mad.max Regular

to neni autozber ale automat na vybavenie vsetko je inak v premku

14. ki84

ki84 Advanced

Áno, už som zistil. Dnes mi zároveň skončilo Premium. Ale aj tak ďakujem za ochotu :).

Pozerám na krviprelievaní čo spravili s tými minibosíkmi, tak to sa im fakt podarilo :D Oni ozaj chcú aby to hralo len pár mohykánov. GJ BP, GJ :D

ргцт likes this.
  15. Ell

Ell Forum Greenhorn

Udělal jsem s mágem (100lvl a 270k dmg) pokus, vzal kámoše lukaře lvl 95. Do brouka na poušti ve vortexu dával 600k a já jen 250k (ohnivou koulí), to asi není dobře :D

16. *EyesFuture*

*EyesFuture* Junior Expert

Všetci tu frflete, a čo takto si to nastvaviť na ľadovú šípku/vietor a dupnutie? ;)

17. Striatta

Striatta Junior Expert

Jo, my frfláme a ty jsi nej, sám si s takovým ničemným nastavením choď a BP pošli děkovný dopis.

ргцт likes this.
  18. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

Nechci byt skodolibej tech magu je mi lito ale neni to tak dlouho co se psalo at si trpaslici nastavi jenou alternativu ze to pujde hrat atd:) a pak stejna rada pro ne a nastaveni se jim nelibi ani presne nevim co se jim pokazilo

19. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Nic se nepokazilo..jen to funguje jak má

Frost nova nelame všechny odolky jenom led..

Jinak se nedivím že se to nelíbí mágům... jenomže tohle nikdo nesupportoval že je to chyba,narozdil od milionů dalších..třeba skupinových talentů..že jo..

20. Robocop

to je strasne efektivne mlatit JEDNU priserku ladovou strelou by som povedal ze dokonca smiesne a jediny efektivny skill je teraz ladova nova a vietor pouzivam stale a kedze mini trvaju dlhsie tiez som prehodil skilly aby som sa aj liecil a zvykam si

micuna13 likes this.