Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Radec

Radec Padavan

Ahojte, všimol som si že sa tu ukázal sargonov amulet. Len vás chcem informovať, že ten amulet by mal padať z bossa (Sargona) na portálových mapách v Andarakaschi (tie tieňové za parné jadrá) a nie v sargon evente (teda aspoň o tom neviem) :)

blackassam likes this.
  2. blackassam

blackassam Forum Expert

Tak to je celkem podstatné info :D:D:D
    ...tak je to tak...dohledal jsem ještě další info.
    Jinak amulet je možné získat i za připsání úspěchu 30 a 60 cest do stínového portálu za zabití bosse, ale jen úroveň 100lvl na amuletu.

Last edited: Jan 28, 2021
  3. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Včera jsem chtěl pomoci našemu lučištníkovi dokončit úspěch 5x medvěda na Q4. Tedy seřezali mě už jen ti vyvolaní psi. Imunita na vše a k tomu tě oni zastunují a pak mě v klidku rozsekali na malé kousíčky. Zajímalo by mě kdo to vymýšlí takovéto hratelné a zábavné části. Beru brumlu, že je imuní a má štít je to boss ok ale ti jeho pucflekové?

jackoneill1976 likes this.
  4. *EyesFuture*

*EyesFuture* Junior Expert

Ahojte chcel by som sa opýtať moderátorov dokedy bude pretrvávať problém s platbou - Kartou ? Trvá to už približne 2-3 týždne. Ďakujem za odpoveď.

5. Nostalgiac

Nostalgiac Advanced

Máme nějaké info o tom, jak budou v dalším patchi padat kameny i v dalších obtížnostech? Případně co bude nejobvyklejší drop? Aktuálně totiž taky může výjimečně padnout broušený a snad i zářivý, na jakékoli obtížnosti...

Nesouvisí to s novým bezpečnostním prvkem u online plateb (nově povinné v celé EU? Kdyžtak mě opravte)? BP ale žije v minulé dekádě, a pravděpodobně s tím jejich platební scam neumí pracovat... to jen ukazuje, jak důvěryhodné to celé je... dávat jim k dispozici údaje o kreditce je jako posílat to nigerijskému princi...

6. *EyesFuture*

*EyesFuture* Junior Expert

Naozaj neviem ja sa v tom nevyznám a popravde ani to nesledujem moc čo sa mení/menilo... Len by som chcel vedieť prečo to nejde, či to pôjde/nepôjde a ak pôjde tak kedy. DE je tiež v EU tak by aspoň info. mohli dať ...

7. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

Chci se zeptat tech co hodne farmi nebo cisti normalni mapy jestli zabijite i toho mini bosika ktery se objevi na konci za vycistenou mapu co dava ohlodanou kost kamen porostli mechem atd protoze ja od zacatku CE nedropnul vubec nic asi nejaka tezka chyba ne? jak pak ma clovek skladat tinktury atd?

8. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

Ja mapy necistim, ale toto malo byť opravené v tomto bug fixe a ono to stále nepadá?

9. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Nepadá..zabíjím furt v LR..a nic..ani nevím proč to zabíjím..ta + bedna dává 2 modrý...

10. ZEFYR1-CR

stale to nepada:) a dalsi vec uz se nescita nalomeni od jinych class? kazdej ma svoje?

11. mad.max

mad.max Regular

Skontroluj si v bankovnictve ake overenie mas nastavene na platby online kartou. Od 1.1. platí nova smernica EU a musí byt overenie najcastejsie cez smartbanking alebo epin. Ak to nemas platby kartou online ti nebudu fungovat nikde. Mne normalne slo kupit premko kartou. Mám nastavene silne overenie. Chyba by nemala byt U BP ale na tvojej strane pravdepodobne.

12. couda22

couda22 Forum Commissioner

Na zaklade ceho tak soudis (proc se ptas)?

13. ZEFYR1-CR

protoze chodime cirkus ja war a 2x mag a ikdyz tam ten wortex je nebo neni stale davam 2 200 000 dmg :) jeste sem teda nezkousel rangera nebo trpaslika

14. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Koľko nalomení zbroje používaš ty? Viem na 100% že sa medzi klasami kombinujú, lebo moje jedno nemôžem na väčšinu bossov dobre použiť. Výsledný efekt je ale len mierne silnejší ako keď skombinujem svoje dve.

15. mad.max

mad.max Regular

nalomenie funguje podľa toho co vidím tak ze zoberieš mobovi 100% zbroje tzn. dávaš mu max to co mas v popise skillu. Nieje moznost ist do minusu zbroje. odpozorovane v skupine i solo. Všetky 3 nalomenioa mi davaju dohromady 105% nalomenia. ak som v skupke tak sa nescitaju rovnake skilly. Ak sme 2 wary tak dve čela sa nescitaju ale ak ja dam celo a kolega seizmicku bo vykrik tak sa scitaju. to iste plati vortex + celo.

couda22 likes this.
  16. ZEFYR1-CR

jo to by mi davalo smysl ja pouzivam vsechny nalomeni neustale takze je to vzdycky podle popisu pres 100% a jestli je to maximum tak je jasny ze ten wortex uz mi tam nic neudela:)

17. couda22

couda22 Forum Commissioner

Na armor uz nic neudela, ale na odolnosti ano. Pokud se nepletu, tak war + mag jsou dohromady schopni monstru komplet "smazat" armor i odolnosti a to za pouziti kazdy 1 skillu. Pokud war pouziva i sopku, tak musi byt hodne znat nalomeni odolnosti o 100% oproti 30%.

18. ZEFYR1-CR

takovy chyby co cloveku pokazi hrani je az az:D seismicka vlna ma na plno davat 35% ale dava jen 30% drtivy uder ma ten stejny problem misto aby za kazdy lvl davalo 3% jak je psano dava jen 2,5% strasny toto:D skoda talentu potom ted jeste aby spolehal na to ze skupina bude porad lamat zbroj a daval si jiny nastaveni pff uz sem unavenej:D tinktury nemuzu skladat aby ze me byl rambo :D znalosti maji spatny popis kazdej dropuje unikaty z brigaviku jako by byli top pritom 16x75 do zraneni ve znalostech da jen 1 200 dmg do tabulky kde to znasobi runy na zraneni takze z toho je tak asi 1500 to mi za tu drinu ani nestoji kazdej nosi set legendarniho krale nevim k cemu jak kdyby to bylo top:D neustale mi skace ping do cervena az to nejde ani hrat musimm to vypnout :D a oni ten patch opravnej tak protahuji:D ja ani nemam proc farmita co farmit :D

19. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

viem to posudit ako mag ked dam wortex a wae celo alebo sejzmiku tak mi tam skacu skoro raz take cisla ladovkou mate to tusim len 2s.
    a set leg. krala je podla mna na 2 veci nemusim pisat na ktore :D mozno tak pre wara s nejakou kombinaciou s roshanou. ale ako mag si neviem predstavit to nejak skombinovat mozno tak pri cisarskych onyxoch.
    edit: a pises tu o nejakych 2,2mega skodach tak ako mag si moc bez wortexu nezahras ked mas brat priseram po 200k

Last edited: Jan 30, 2021
  20. chevasitos

chevasitos Forum Master

pořád wortex :mad: není špatnej , ale ať opraví ty čísla z 70% zbroje a odolek na 20%, víc to nesnižuje a pak neřeknu půl slova, a to stejný stak na 50x to taky není pravda, nastakuje se to max 20x , ano oni to upravují, aby to nebylo přehnaný ty škody , ale měli by rovnou opravit i popisky v těch skillech, aby hráč věděl co vlastně a čím a jak působí na npc a bude vše v pořádku a ne že něco udělaj a hráč se to nemá jak dozvědět :confused::mad::(

micuna13, Striatta and jackoneill1976 like this.