Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

to je stejny jak nase +6000% dmg... +6.50% hp regen/sec atd...

ale tak pracujou na pw gorga a na assassinovi.. pritom kam se podivas je vse spatne.. popravde ani nevim jestli vubec neco funguje tak jak ma.. pomer veci co funguje jak ma a co ne (nebo jinak,tj. spatne) je urcite tezce minusova...

Striatta and MisterNoob like this.
  2. MisterNoob

MisterNoob Advanced

A nezabudni k tomu prirátať BP sľubotechny... z posledných uvediem napríklad že sa mal pôvodne zvyšovať drop prastarých, temných, šutrov, pekelných fragmentov, materi v predchádzajúcom hotfixe. Nakoniec prišiel druhý popis, kde už boli len materi (áno tie sa dvihli, ale nie dosť na zmysluplnú farmu), prastaré (ale z bossov, čo je stále diskutabilné či to vôbec podvihli) a fragmenty (čo je blud, padá to úplne mizerne, jeden za mapu, ak vôbec).

Ďalšia sľubotechna že patch bude posledný januárový týždeň na opravu skillov. Ak ho nedajú do zajtra (haha jasné o_O), tak platí že to bude podľa roadmapu do konca apríla. Teda ak vôbec.

Plne súhlasím že by si mohli odpustiť nové PW a novú klasu.

Mňa ako poslabšieho rangera momentálne trápia hlavne tieto veci:
    -drop (hlavne temné, prastaré)
    -denné výzvy bez prastarých (stalo sa aj 5 dní za sebou nič), prípadne nejakých 50 úplne na smiech.
    -moon eventy, ktoré už absolútne nemá zmysel robiť
    -púšť esencií s prehnaným krvácaním
    -všetky ostatné eventy príliš pomalý postup a biedne odmeny
    -skilly:
    -motajúce sa a zavadzajúce vlky
    -vlky sa mi občas vyvolajú až na niekoľko opakovaní stlačenia skillu hoci ikonka blikne
    -občas nedobíjanie bojovej zúrivosti
    -nedobíjanie koncentrácie útokmi, treba všetko prerušiť na cca 2-3 sekundy
    -malinká kolízna plocha pasce, u niektorých bossov nemožné použiť, inde dosť ťažko
    -zdegradované prémko, pushované iba nezmyselným počtom ťažkých výziev v dennej
    -ťažko navýšiteľná kritika. Základy sú maličké, očarka ešte menšie a všetko treba doháňať cez 5x legend runu a fakt silné (a drahé) onyxy.

Keby vyriešili aspoň polovicu z toho, hneď by sa lepšie "dýchalo" v tejto hre.

Last edited: Jan 30, 2021
    ki84, micuna13 and Striatta like this.
  3. jawa20

jawa20 Forum Apprentice

Vše fachá perfektně :) teď stojim na poušti a mobky se mě ani nevšimnou :) trošku bug. Nevím jestli jsem to udělal já nebo se to děje všem ale je to bezva :) škoda že je nemůžu zabíjet abych nedostal banána :)

4. micuna13

micuna13 Advanced

MisterNoob
    hezky sepsané :) možná to ještě zkopíruj do sekce zpětná vazba hráčů ke hře, ať mají modi co odesílat, tady to za chvilku zapadne;)

Striatta likes this.
  5. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

chci se zeptat dropl nekdo nekde Q set? ted nekdy nebo neke videl screen ze nekdo dropl? jestli to vubec pada z tech bosu at tam nechodim zbytecne:)

6. mad.max

mad.max Regular

na evente mi padli z Grimaga botky. ale to bol event. Inak nepadlo nic zatial

7. vaczinko

vaczinko Forum Greenhorn

Guys asi to sem nepatrí ale neviem kam to napísať. Hľadám aktívnu gyldu na serveri Grimmag. Som warior, nick: T4zz. Viac info som ochotný poskytnúť buď na hre alebo môžem pokecať na Discorde.

8. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Micuno, dík. Pri všetkej úcte k modom, nemá to zmysel. Aj keby to poslali, aj keby s tým 99,9% hráčov súhlasilo a chcelo tiež, aj tak si BP bude robiť po svojom. Hehe to mi niekoho pripomína, ale isté témy sú na fóre tabu :D :rolleyes:

Zefyr, dobrá otázka, ja som sa dokopal ku dokončeniu prvej lišty (a nejaký ten kus kvôli farme kameňov), točili sme kompletky nie Yoyotl, ale nevidel som uniq ani raz. Zrejme tie šance poriadne hotfixli, tak som sa tiež v duchu pýtal či vôbec niečo padá.

P.S.: 2 týždne deluxe z bedne - to akože fakt? level 100 výbava z kociek??? o_Oo_O No keby toto kúpim, tak si obijem hlavu o stenu.

9. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

Ty si čakal s bedne za 160 kľúčov na prvú šupu žolíka? Keď si chcel sutre s eventu mal si skúsiť za 80. Spravil si 1/3 s eventu predpokladám na tryzni.

Last edited: Jan 31, 2021
  10. MisterNoob

MisterNoob Advanced

To súvetie som trocha zle naštylizoval :) myslené to bolo "level 100 výbava z kociek? to akože fakt?"

Teraz to premko fakt nemá hodnotu. Okrem totálneho znehodnotenia obsahu kociek navyše výrazne obmedzili ich drop. Mne skončilo normálne premko zhruba s patchom, takže sa mi dobre porovnáva. Deluxe drop sa teraz ani zďaleka nechytá na normal predtým. A obsah? Fuuuu, tak to je možno 5% také užitočné ako predtým. Úplne nepochopiteľný krok zo strany BP, odrádzať ešte aj platiacich hráčov. Hlavne po tom čo zobrali možnosť "kupovať" premko za komunitné mince, tak už duplom nechápem prečo ho tak devalvovali.

jackoneill1976 likes this.
  11. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

premko je zdegradovane a riadne s tym suhlasim a mat ho kvoli kockam s ktorych ma hrac velke H je k nicomu. ja mam deluxko iba s eventu a nemienim ho ani platit normalne si dam, ale deluxe ne. akurat malo vyhodu pri evente kvoli kockam ktore som zatial odlozil 7500 kociek ved zbierat nieje co po mapach tak nech aspon kocky zaberaju miesto :D:D:D ale ak s kociek nebudu padat nejake slusne šutre alebo nieco uzitocne po patchi zvazim aj to klasicke premko ci ho mat.

Last edited: Jan 31, 2021
  12. jackoneill1976

Já jenom nechápu logiku těch kostek...

I z lego kostky ti padá bordel.. To kdo vymyslel je fakt vývojář hodný BP..

Bílá kostka lvl100 věcí..
    Zelená 110
    Modrá 120
    Fialová 130
    Lego 140

Neni to tak složitý..i tak bychom byly bráni za blbce že v Q na blood dostaneme lvl140 kostky..ale budiž..

Btw.. V něčem je to lepší..za tenhle týden jsem otevřel řekněme 200-300 kostek..4x jsem dostal 1k TM.. tolik jsem nedostal za poslední rok z 20k kostek třeba...

13. mad.max

mad.max Regular

Jako ja nevím kde mame dropovat nejaké veci. Byť slabší hráč tak sa na to vykakánkujem. Toto je drop za cele Q8. Všetkých mini som zabil, 70% obyčajných NPC. Drop je postupne mapy, boss a bedna za Q. Plus par surových šutrov žiadna runa. Plus dementné veže s hp dohromady vetším jak hp Sigiho o_Oo_Oo_O

14. jackoneill1976

tak tohle vidim poprvy..jiny jackpot za 7 ukolu ... devs maji slusny smysl pro humor.. ale me to moc nepobavilo teda....50 tvl.. i kdyby 500 tak to je prd..tak 2-5k.. by byla adekvatni..

15. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

Nezbývá než marně doufat, že sáhnou i do odměn za denní. Ale to bychom asi chtěli moc.

16. MisterNoob

MisterNoob Advanced

No obávam sa že každý zásah zo strany BP je 50:50 šanca že to pokazia :D

Nezvyknem moc repostovať cudzie príspevky, toto videjko ale prichádza aj so špeciálnym bonus kódom, ktorý sa celkom hodí. 100 fragmentov pekelného prechodu. Kód je na 00:26

Ukazuje upravený drop šutrov na teste PW krv + Sargon boss fight.

17. Gauthor

Gauthor Count Count

O něco lepší drop jsem měl včera za jedno kolo na trýznivý na předměstí, když jsem si před spaním mlátil pár monster do denní. :D:p:D A rozhodně jsem to měl rychlejší.

18. ki84

ki84 Advanced

Možno pre niekoho zaujímavá informácia. Dnes mi na krviprelievaní v Líščej rozviedke padol Plášť hrdinu z normálnej príšerky, zeleného minibossiká, diviaka strážcu. Nieže by to mne na niečo zatiaľ bolo, ale niekomu by snáď toto info mohlo pomôcť alebo aspoň dodať optimizmus. Pekný deň.

19. Andreas90

Andreas90 Forum Apprentice

je nějaký rozmezí lvl postavy a lvl věcí...? padly mi věci na lvl 108 na mezisvět pekelná a jsem lvl 58 a nemůžu si je obléct... googlil jsem i v AJ, asi špatně nebo nevím, nic jsem nenašel. díky za odpověď.

20. mad.max

mad.max Regular

+45 levelov oproti tvojmu levelu je max