Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Dotaz nebylo ve hře někdo i neukazovat nové vybavení nebo tak něco? Bo jsem promazával pc a po nové instalaci DSO to nikde nemohu v nastavení najít a je dost otravné že mi to neustále háže okno o novém vybavení.

2. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

3. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Do překladače bych to tedy Ampíku fakt nehodil tam ne.

4. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Výborne, ešte som len vošiel na peklo a už vidím že tá tabulečka bude ďalšia sľubotechna. Aké gemy nemali podľa tabuľky padať na pekle? Surové a roztrieštené. Čo mi padlo ako prvé? Roztrieštený na blesk. :confused:

edit: na druhú stranu, ale hneď potom popadalo toto.... :)

Takže je tam síce chybička, ale ten drop je ozaj vylepšený. No bravo BP, konečne niečo pozitívne.

edit2: zdá sa že je vyriešený aj bug dobíjania koncentrácie :)

edit3: nový bug. Pri prenose očariek cez ponk zostane predmet do ktorého som dal nové očarko zmrznutý. Ani pohnúť, ani nasadiť, nič. Ale stačí skočiť cez mapu a odomkne sa, takže žiadnu paniku.

edit4: ponk je celkovo nejako zblbnutý. Aj pri drvení drahokamov na prach v ňom zostane "nasadený" prach po drvení.

Last edited: Feb 2, 2021
    Aeneas likes this.
  5. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Ty ses takový rejpal že už to není možný.. To jim nemůžeš prominout malinkou chybycku? Prostě na to měli málo času,chudáci určite ani nespali aby to stihli..

6. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

no ja som zvedavy dokedy nechaju taketo sutre ako padaju lebo za par hodin spravit 10k prachu... aj lichobeznik mi padol najvyssej kvality, ale smaragd cize nepouzitelny jedine na prach

7. ki84

ki84 Advanced

Ako je fajn drop a celkom poteší otvárať aj truhlicu na krviprelievaní. Nižší ako kameň bez prívlastku som na mape nemal, skôr spodok je brúsený, ale zase je to vlastne len pre tých, čo už na to majú aspoň ako tak postavy. Ale keby to takto nejako, snáď aj predsa len o čosi menej mali nastavené od začiatku a nechceli hrabať za každú cenu, možno by to teraz nemuseli takto hasiť. A v tomto sa zhodneme, takto to asi natrvalo nebude. Aj keď už to isto nedajú na tie smeti pred tým. A inak sme už zase pri ich klasickom lietaní od buka do buka. To preto, že vždy tak pozorne počúvajú komunitu.........

8. MisterNoob

MisterNoob Advanced

V tom sa zhodneme asi všetci čo to dlhšie hrajú, že toto bude orezané :) Takže všetci navariť 5 litrov kávy, nasadiť plienky a do najbližšieho fixu sa ani nehnúť od kompu :D

Inak ja si tak v kľude farmím peklo, cca 1500 prachu zatiaľ, tam to až také výrazné nie je, ale pokrok neskutočný oproti tým pár surovým čo padali predtým. Hlavne ma potešili že sa dobíja koncentrácia tak ako má, to dokonca ani nebolo v patch notes ak sa nemýlim.

9. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

a hlavne padaju 99% 100% platiny v itemoch ten kto nemal postavu porobenu tak teraz nieje problem prehadzat ocarovania.
    ale vymysleli to teda ak sa to tak da povedat hned mysleli na pust ze tam sa respaw. mini a vsetci tam naletia tak omyl iba chrobak sa objavuje a s tych 5 gorgonov sem tam nieco padne ten chce pri tom obedovat tiez dobra farma.

edit: teraz som bol pust a mini sa tam respawnuju zaujimave po patchi hned ako som tam bol tak to tak nebolo.

Last edited: Feb 2, 2021
  10. ondra-8

ondra-8 Active Author

co zrušili? Dostal jsem kompenzaci 1429 TM dík

11. _Batole_

_Batole_ Junior Expert

Tak to by mě taky zajímalo, já dostala 8K a nemůžu přijít na to co zmizelo. Člověk aby si dělal screeny inventáře, kobolta a ještě těch vaků s klíči atp.

12. Amhe-Ramun

Amhe-Ramun Forum Apprentice

Jak sejmu ve Fyenborough strážce duší...či jak se jmenuje. Pořád mi hlásí na všechny útoky, že je imunní.

13. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Nepotřebuješ na něj náhodou esenci světla?

14. Amhe-Ramun

Díky, zkusím to.

15. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Tú svetelnú esku si šetri na Sargon event. Pokiaľ viem, strážcovia nič extra nedropujú.

16. Amhe-Ramun

No jo, ale je to poslední úkol v Nezaný host 2/3, takže mi holt nic jiného nezbývá.

17. couda22

couda22 Forum Commissioner

Za mensi pocet slotu (5 misto 7) v extra skill listach. Za kazdou extra listu to bylo 1429 temnych. Zdroj: DSO discord.

_Batole_ and Geredis like this.
  18. Amhe-Ramun

Co je pro mága lepší posilovat, rubíny nebo onyxy?

19. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Pre každú klasu sú lepšie onyxy. Rubíny aj keby si nemal žiadne tak nič vážne sa nedeje. Škody si vieš nahradiť napríklad speedom, čo vôbec nie je také drahé a ťažké dostať sa nad 4.0. Pri takej rýchlosti ti začne nabíjať 100% buff na škody, ktorý drží 30 sekúnd. Počas toho ako drží buff, tak sa znova nabíja, takže kľudne s bonusom na škody prejdeš celú mapu odkedy ho nabiješ prvý krát.

Ale kritiky sú problém. Základy sú nízke, onyxov môžeš dať len 30, runy 5 + tuším klenot zúrivosti ešte dáva nejaké %. To je hodne málo a treba ozaj silné onyxy aby si začal pravidelne vidieť žlté čísla. Zároveň na šancu je viazaná aj kritická škoda, takže dvíhaš naraz dva staty.

20. jawa20

jawa20 Forum Apprentice

Ahoj chtěl bych se zeptat zkušenějších. Jak funguje to odsátí zdroje. Já myslel že musím umřít na mapě ale mě se to hromadí i když neumřu. Je to tak normální? Ještě pár kol a jsem bez many.