Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. elithyacz

elithyacz Forum Baron

1 - Mraky Emilek a nula nula prd z těch více méně stejných setů Durijský Poušť ten z ledové sekce už ani nevím název. Sem, tam mechanizovaný a občas dračí. Po bugfixu to hodně spadlo dolu.
    2 - jo s vlky to mám občas stejně jako s těmi 3 poskoky od waru.
    3 - Nikdy jsem tento problém neměl.

2. MisterNoob

MisterNoob Advanced

3. buď rád :D

Ale musím skorigovať svoje tvrdenie, že bug je preč. Hral som deň a pol solo v pohode s novými ovládačmi, dnes skupka - dve mapy a lagy ako sviňa. Kurzor len tak preblikoval po obrazovke. Takže ovládače späť na staré. Omg BP, sa už spamätajte :mad: Alebo hádam nechcete tvrdiť že je to bug nvidie a váš dev team najschopnejší na svete je v tom nevinne? A zvyšných 7 hier čo mám nahodené ide plynule leboooo... nvidia nemá rada len BP :D

Aeneas likes this.
  3. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

jedno kolo eventu map1 (az do konce)+ bila mapa.. na peklo..
    jop..a uz tam nejdu.. 228/4k.. at jsou do haje s takovym dropem..

4. blackassam

blackassam Forum Expert

Staty z Mortis prstenu..:)

micuna13 and *EyesFuture* like this.
  5. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Mno J. 200 bylo pred DL na pekle III za mapu, ale ne za komplet i s první za tu s těmi barevnými bubáky. Kdyby padali pořádně sféráčky tak se to dá ale prostě to nepadá a nepadá a ani to kořistníkovo štěstíčko nikde.
    Až tak moc mě ten Mortisův prsten nebere. Spíše čekám zdali opraví Mortis set to bude kopec srandy.

Aeneas likes this.
  6. ondra-8

ondra-8 Active Author

evidentně hráči nekupovali esku, takže jim tu výrobu znepříjemníme :)

7. *EyesFuture*

*EyesFuture* Junior Expert

Ahojte ľudkovia, viete mi poradiť čo s týmto? Mám to v inventári už dlho, dostal som to keď som si kúpil ďalší quest v Andrakashi za temné k tomu Sargonovi a neviem čo s tým.

8. blackassam

blackassam Forum Expert

9. Opica84

Opica84 Forum Greenhorn

Celá hra už je v prdeli tak prečo sa rozčuľujete. Mrknite jak ja sem tam či vôbec dačo opravili a stále nič nové na fóre v hre ešte horšie. Všetko pokiaľ opravia a hra bude hrou potrvá dlho. Je choré, že ideš zabiť bossa na triznivej a vôbec nemáš šancu ho dat dole a ten drop..... BP spametaj sa prichádzaš o hráčov. V mojej gilde bolo aktívnych denne 15-20 hráčov teraz ledva 5. HAWK

10. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Je pravda, že by mě zajímaly počty aktivních hráčů a úpadek hráčů od začátku rozšíření.

Lemuřice and Aeneas like this.
  11. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Číslo to asi bude hodne smutné.

Teraz fakt rozmýšľam či to hrať ďalej. Mám 1m 170k HP, 52% zbroj a na takom Brigaviku keď na mňa vyletí aggro severan, ani žmurknúť nestihnem.

Tak si vravím dobre no, dnes idem robiť denné, lebo mi fakt treba prastaré na zbroj o odolky. Ale UPS, tri dni žiadne prastaré v dennej, v drope tak dva krát za deň.

Dobre, tak si vravím, idem farmiť šutre na pekle. No ale tretí ups, dnes jedna žiarovka, dve brúsky a zvyšok lvl 2 a 3 sajrajt a to tak poriedko, že úplná škoda času. Hlavne že mraky premium kociek, v ktorých doslova nič nie je a hodne premium unikátov, ktoré sú dobré akurát do pece.

Navyše mi celý čas žerie nervy rubberbanding, kvôli ktorému musím čakať s položením pasce, zasekávanie o vlky, ktoré musím prácne obchádzať alebo preskakovať priemerne každé 3 sekundy a samozrejme aby nebolo málo tak aj debilné spúšťanie skillov, ktoré nechytá vždy na prvý pokus (hoci ikonka blikne).

Fakt BP, sa spamätajte, takýto šrot vám dlho nebudú hrať ani tí najväčší optimisti.

Aeneas likes this.
  12. couda22

couda22 Forum Commissioner

Tohle se mi posledni dobou stava v podstate pravidelne. Uz mne to takyu dost zacina stvat. Skill draci kuze sviti, ze je k dispozici, ale po stisku aktivacni klavesy se nespusti. Na krveproliti to pak znamena temer jistou smrt. Jsem nucen preventivne tlacitko mackat 2x. Je to fakt opruz.
    Budu se uz po nekolikrate opakovat - bohuzel v BP tu jejich hru nikdo normalne nehraje, takze oni nemaji paru, ktere problemy jsou podstatne pro hrace. Uvidime, jak dlouho budou tuhle hru drzet nad vodou jeji skalni platici.

13. jackoneill1976

Dračí kůže..100x podpis.. Já to mačkám taky..až křeče mě chytaj... :)

14. Bloodborne

Bloodborne Active Author

Lidi dival jsem se pred tydnem +- na videa na yt ze hry a ted .
    karakiz .. ted athena na werianu ukazal athenamaga s kterym hraje asi jako zednik s pravy(to jako asi ,ze se mu moc nevenuje )
    ,ale ok 609 k skody a asi to neni konecne teda ja kdyz to vidim je to strasne a jeste jednou strasne :( . pamatujes hru kde mel top war 3200hp :-D ted miliooony....

( je to mila holka pani Zagorova vsechno a uz bere po sobe 3 roky 600k kazdy rok a jsou tu dalsi jandove a jini milion dva miliony ...po nasem me to pripomelo ten med) pro pametniky zavorka

ano ano a ano jak rikal ten clovek s miliony- ti co se meli nejlip si stezuji a ti co nemeli nic ( noob hrac ) tak ted nebudou mit nikdy nic. ( no nedorovnaji se k farme k starym noobum a jestli ano -zkus presvedcit )

ta hra ztraci lidi po...

ale ok ,reknes co je mi do jinych ja jdu a chci oddech - zapnu hraji SOLO hrac jsem -ano zahraji si hodku - 20 za mesic posun ? zadny :(

Lemuřice likes this.
  15. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Ano ukázal ale myslím že je to z ts páč tam má full opály což zatím na normálním serveru nikdo nemá. Samozřejmě pokud neprodal rodinu a nekopil kameny.

blackassam and Aeneas like this.
  16. couda22

couda22 Forum Commissioner

To bylo opravdu z testu, kde ma "naklikanou" postavu. Na produkci hraje za lukare.

17. jackoneill1976

Já jinak nemám skoro žádné výhrady už k CE.. Hrát se to dá.. Musí se určit priority a jedeš.. Samozřejmě jdeš tam kde si myslíš že na to máš.

Peklo chrám se farmí s prstem v nose. Oběhneš minibossy a ven.. Sutry padaj.. Když chceš lepší,vezmeš random mága kterej není úplně blbej a jdeš merc..když seženeš 2-3 lamy v pohodě Brigavik full map na blood.. Dnes jsem byl fakt s random skupinou..a pohoda jazz... Udělal jsem sám skupinu,vlezl na map a nechal zaškrtnuto fajfku na auto přijmutí.. Slezlo mi pár noobu... A úplně v pohodě jsme chodili..nakonec i jeden portál..a padla 2h zbraň s platina kritem a gold dmg.. Tak to nosím :)

Chce to hlavně opravovat chyby.. Těch je neskutečně moc..a ne blbosti plánovat na tři roky dopředu a bude to hratelné...a hlavně eventy nějak poresit..odměny hlavně..nikdo nechce 500 goldu a 3 broušený...

Aeneas likes this.
  18. Bloodborne

Bloodborne Active Author

a ted si predtav ,ze Džeki je nevezme do skupiny jako ty ? tak jsou ... treba 3 hodky pisou a .. h ..

LOGEN9 and Lemuřice like this.
  19. zbynaso

zbynaso Forum Greenhorn

Souhlasím s vámi ve všem:) Noví hráči se prostě bez pomoci neobejdou, nezlobte se na mě, ale představa, že jsem si vytvořil teď postavu, dám jí na 100ku během týdnu a pak něco běhat? Maximálně dokonalý šutry, runy 0,000nic a znalosti max. 15 levelů se současným dropem.
    Minulá verze hry taky nebyla nějak bůh ví jak super, ale hráč alespoň, který hrál 3 hodiny každý den mohl něco získat, nějak se zlepšit. Kolik nový nebo starý hráč udělá progresu za 3 hodiny denně? 2k prachu a runy nějaký taky, ale co to je? Bp bude muset něco udělat se současným stylem hry, klidně si i přiznat, že tenhle patch přepískli a museli by ho kompletně předělat, já bych se za to na ně nezlobil, přiznat si chybu já třeba cením. Oprava pvp je supr, že se blíží, ale kolik hráčů to bude hrát, když tu nikdo nebude. Já na co se v tom jejich tipťop plánu těším je právě pvp, jinak při současným stavu hry prostě se mi chce spíš brečet, když se koukám na videa z minulých let.
    Ale to je můj názor, hodně zdaru při hraní!

micuna13 and Aeneas like this.
  20. jackoneill1976

Ano..nový hráč to má těžký..To BP prepisklo. Vůbec si neuvedomi že hráče musí minimálně že začátku udržet a ne jim znepříjemnit hru nesmyslně. Na druhou stranu ponkovat je sranda.. To složí každá lama hned cokoliv,dřív si to každý skládal měsíce a ještě na to nadával jak při přenosu 10/16 přeneslo 2 platiny... Kameny nám taky zdevalvovali,teď to padá "až moc"... Nejhorší je to levlovani... To je šílený vopruz z nuly na 100... Fakt bych chtěl vidět borce vytáhnout postavu čerstvou registrací bez mentora bez Mastercard a bez přátel..čistě solo hra z nuly na sto...jaký čas to zabere.. Takový videa chceme posílat na support..ať se pobaví devs..a ne že blood arachna mezisvet za 30 vteřin..koho to zajímá? :)

micuna13 likes this.