Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MisterNoob

MisterNoob Advanced

bonus kód: DUCKSBUILDREVIEW
    500 prastarých znalostí

elithyacz likes this.
  2. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Mno jednou jsem tohoto (upřímně nevím zdali je to holka nebo kluk) chtěl sledovat ale nepříjemný hlásek který má mi tak vadil že z toho nic nebylo.

3. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Vidíte, minule sa tu niekto pýtal na čísla pred rozšírením a po ňom. Napadlo ma že odpoveď máme rovno pod nosom:

Bravo BP, úspešne ste znížili počet hráčov na také čísla že sa to ani nedá deliť deviatimi tak, aby vôbec vyšlo na jednu paličku.

Aeneas likes this.
  4. Aeneas

Aeneas Forum Apprentice

Úprimne si myslím, že hra nemá svetlú budúcnosť... a pre BP manažment tieto čísla očividne vôbec nič neznamenajú...

5. Radec

Radec Padavan

Je to bugnuté a neukazuje to žiadne hodnoty :)

6. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Nový mortis set:

Jo a na discordu byla fotka z ts kde frajer dropnul neco kolem 26 sferickych coz by uz slo.

7. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Sféraky ok, hoci ma trápia úplne najmenej z celej hry :)

Mňa by celkom zaujímali ešte dve veci ohľadom setu, či má fixné alebo premenlivé základy a či sú v ňom 3 alebo 4 očarka. Lebo ak má pevné základy a to kdejaké blbosti ako bloky, rýchlosť behu, odolky proti mikrovlnnému žiareniu :D a tri očarka (ako dosť veľa setov) tak to bude neskutočný šmejd. K tomu dať dole všetky tie variácie na mortisa tiež nebude prechádzka ružovou záhradou. Hlavne keď pár z nich má odolnosť voči debuffom (čiže aj nalomeniu zbroje).

Aeneas likes this.
  8. elithyacz

elithyacz Forum Baron

9. elithyacz

elithyacz Forum Baron

V poslední době odpověď skoro na vše. Je to unavující a ostudné.

Aeneas and Azachiel_de_Morgen like this.
  10. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Miluju, když má set určitou šanci na efekt, ale přesná hodnota není uvedena. To samý v nových stromech schopností.

MisterNoob likes this.
  11. Radec

Radec Padavan

Rád by som odpovedal inak, no klamať nemôžem.

12. Kryton2x4b.523p

Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

A jak to vypadá s patchem?

13. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Někde na discordu jsem zahlédl čtvrtek ale je to neofiko.

Kryton2x4b.523p likes this.
  14. couda22

couda22 Forum Commissioner

Pokud se nepletu, tak unikatni predmety maji pevny typ zakladnich statu. Pokud se ptas na pocet ocarovani z duvodu prenosu ocarovani, tak v tomto pripade pocet ocarovani u unikatu neni podstatny, protoze do unikatu muzes vlozit 4 ocarovani bez ohledu na to, kolik ma unikat ocarovani.

15. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

to jejdno ci ma v zaklade 3 alebo 4 ocarka aj tak tam das 4 a tiez nechapem preco ked dropnes uniq ma 3 ocarovania zeby bug? :D:D a u BP?

16. blackassam

blackassam Forum Expert

Nový přírustek k petům

Tím že se očarování vyměnují...tak nejprve tam musíš přenést 4x očarko, pokud má unikát jen 3 očarování, abys je mohl pak vyměnit....vložit další očarko nejde si myslím, nebo jsem k tomu prozatím nedošel.
    Základní hodnoty pro set jsou pevné ty měnit nejdou...pokud do budoucna neplánují ještě nějaké změny v řemesle.

Celkem zajímavá alternativa do řemesla pro výrobu unikátů...pokud ji někdy uvolní do hry....

Last edited: Feb 16, 2021
  17. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Couda, tuším len žlté uniqy sú pevné, modré sa menia základy (aspoň teda taký durijský set isto).

No vložiť ako vložiť :) Ak prenášaš po jednom tak nie, štvrtá pozícia je zamknutá. Ale dá sa to ojeba...brať.
    Najprv treba do 3-očarkového unikátu preniesť hocijaké lego všetky 4 očarka naraz. Uniq sa zmení na 4-očarkový a dá sa už prenášať po jednom.

Osobne to nepovažujem za využívanie bugu, ale za opravu bugu.

edit: soráč už si písal o tom prenose z lega, nejako som si nevšimol

Last edited: Feb 16, 2021
  18. couda22

couda22 Forum Commissioner

No nevim, ja bych rekl, ze VSECHNY sety maji pevne danne typy zakladnich hodnot.
    Co se tyce toho ocarovani - nevidim duvod, proc to prenaset po 1nom ocarovani do unikatu.

Aeneas likes this.
  19. pikacu235

pikacu235 Forum Greenhorn

Po dôkladnom zvážení som dospel k záveru, že začnem zadarmo poskytovať online doučovania pre záujemcov z fóra hry Drakensang online z gramatiky (konkrétne syntaxu) a pravopisu, nakoľko som spozoroval vo viacerých príspevkoch výrazné nedostatky ako viacnásobné opakovanie toho istého slova v jednej vete, konkrétne sa jedná o vyššie napísaný príspevok, kde sa v jednej vete nachádzalo päťkrát (5x) opakovane slovo ,,ocarovani". V príspevku taktiež chýbali všemožné diakritické znamienka. Viackrát som tiež spozoroval príspevky, kde sa nenachádzali žiadne diakritické ani interpunkčné znamienka, všetko to sú priam do neba volajúce hriechy, ktoré mne a určite aj ostatným ľuďom pália oči.
    Preto od zajtrajšieho dňa budem všetkým ľuďom, ktorých sa to týka a všetci dobre vieme, o kom je reč, poskytovať zadarmo online doučovania z gramatiky (konkrétne syntaxu) a pravopisu.
    V prípade záujmu (
    a môjho vrelého odporúčania) ma neváhajte kontaktovať v pracovných dňoch (od pondelka do piatka) v čase od 17:00 do 22:00 hodiny.
    Prosím, aby ste ma vopred upozornili, ak máte poruchu písania (dysgrafiu), ktorá by to všetko vysvetľovala, aby som sa zbytočne nenamáhal.
    Ďakujem za pochopenie.

-Touchwood- likes this.
  20. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Vieš že palica má dva konce? :)
    donebavolajúci : zložené prídavné meno, napr. ako sladkokyslý, teplovzdušné