Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. blackassam

blackassam Forum Expert

2. elithyacz

elithyacz Forum Baron

3. odckuler

odckuler Forum Apprentice

Ahojte, skusal niekto event aj na TS? Oplati sa teraz robit progress, alebo radsej pockat na mini? Ak som spravne pochopil tak mini event bude na druhej mape, tak ze prechadzat to potom cele naraz, mapu2 aj mapu3.

4. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

chci se zeptat nevi nekdo jakej bude drop z wendiga? nikde na zadnym foru ci strance sem to nenasel

5. micuna13

micuna13 Advanced

bylo by možné zde udělat něco jako Archiv , aby forko zůstalo přehledné? :)

6. MortisCz

MortisCz Someday Author

Ahoj
    Prisel mi na email bonus kod , pisou tam ze je platny do 30 listopadu ale nechce mi to ten bonus kod vzit. V kodu jsou i pomlcky mam to tam zadavat i s tema pomlckama ?

7. Twenkyes

Twenkyes Junior Expert

Neviem ci si si to čítal celé ale skus tam nájsť na aký server máš ten bonus kód .

8. couda22

couda22 Forum Commissioner

Je to i s tema pomlckama, ale ten kod je platny jenom a pouze pro konkretni ucet na konkretnim serveru. Tento kod je zasilan pro neaktivni ucty.

9. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Já taky dostal na server kde ani nemám postavu... Pravděpodobně jsem se jednou preklikl a zkoušel nalogovat na agathon... Jako kód je to hezký,pěkný věci ale úplně k ničemu když tam nehraju... A zakládat další postavu nebudu.. Už takhle obdivuji lidi co stihaj hrát s 2+ postavama...ja nestíhám s jednou dodělat vše :)

10. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Tak koukám že zase omezili drop. Včera 4x zelené schema mraky tygrů a petu dnes prdlačka. Jen kamínky nechali.

11. Alodar

Alodar Active Author

Vytvorili sme pre vás haloweensku sútaž. Tak šup tam, aby sme mali komu ceny rozdávať :)

micuna13 and Geredis like this.
  12. Nebula

Nebula Community Team Team Drakensang Online

Snažili sme sa vymyslieť nápad, ako archivovať staré príspevky a jediným riešením by pravdepodobne bolo vytvoriť ďalšiu podsekciu tejto podsekcie a vlákna presúvať tam. Technicky to možné je, avšak zmena by musel byť dohodnutá globálne. Navrhnem to zodpovednej osobe a prípadne vám dám vedieť.

micuna13 likes this.
  13. Nebula

14. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Pěkné už aby to bylo mám nasyslováno 1,9k phestosových šušnů a k tomu pak něco dofarmím a koupím si mouta rachejtloman budu.

15. blackassam

blackassam Forum Expert

S těmi Jokerama se nějak roztrhl pytel poslední dobou, ale aspoň motivačka jak má být :D:rolleyes:...takhle sem si to vždycky představoval. Doufám že nás Grind nebude šetřit a bude v té době aspoň pořádná chřipková sezóna.:cool:

16. couda22

couda22 Forum Commissioner

Ted je jeste otazka, co z toho dropu je garantovano a co neni (co je extra drop, ktery nemusi padnout).

17. Skuska55

Skuska55 Advanced

Zdravím všetkých

zaujímalo by ma či by sa dalo zistiť aké sú názory hráčov na serveri GRIMMAG na tú nekonečnú farmu. Na fórum chodí možno ani nie jedno percento hráčov a tak názory čo tu odznejú zrejme neodrážajú reálny stav komunity.
    Hra by mala slúžiť na spríjemnenie života a človek by nemal podriadiť svoj život nejakej hre. Ide mi o to, že zo strany BP by mali byť nejaké hranice. Keď chce hráč dokončiť event - 5-10 hodín denne sedieť za PC je dosť veľa. Takéto drsné podmienky hráčov skôr odradia ako navnadia na hru.

- aké je DMG u hráčov. Koľko percent má 1K-5K DMG, do 10K, do 25K, do 40K, nad 40K DMG

18. Nebula

Ohľadom súťaže: Obrázky nahrávajte na úložisko, ktoré vám poskytne priamo odkaz na obrázok (vo väčšine končí na .png .jpg). Cez prnt.sc vám to nepôjde. Použite napr. Imgur. Existujúce príspevky som opravil.

Gauthor likes this.
  19. micuna13

micuna13 Advanced

myslím že by se to dalo zjistit dotazníkem , který by BP rozeslalo na mail všem hráčům na grimmagu - třeba formou:1) oboduj od jedné do desíti svou spokojenost s farmením a za 2) napiš svoje dmg
    máme tady kreativní koutek , klidně tam návrh dotazníku napiš , jistě to některý z našich modů pošle dál :D;)

20. Skuska55

Skuska55 Advanced

...dosť veľa hračov by odignorovalo dotazník. A BP má názor hráčov u prdele ( s prepáčením).