Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kalamaroto

kalamaroto Forum Greenhorn

Prsten ma 6% speed attack a stack na kritik

Stóné likes this.
  2. Hvězdonoš

Hvězdonoš Forum Apprentice

Bude nějaká sleva pro deluxe členy nebo si stačí koupit normální prémko na 3 dny ? :D

Pokus číslo 2 - Prosil jsem moderátory jestli smažou moje jméno z mé bývalé gildy v které už asi 3 měsíce nejsem. Chci se vyhnout nedorozumění. Díky. :D

3. Stóné

Stóné Someday Author

Cena bez premka ? Není premium day pouze pro uživatelé s premium ?

4. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

Spíše tím byla myšlena cena s regulérním premium. S deluxe premium je tam sleva. :)

micuna13, Stóné and blackassam like this.
  5. blackassam

blackassam Forum Expert

také si to tak pamatuji bez slevy za premium...se slevou za delux...

6. Ares

Ares Advanced

To je len základná cena z ktorej to je vypočítané, napísal som to kvôli tomu, aby ste vedeli, prečo tam je napísaná tá zľava:). Samozrejme, premium day by mal byť pre premium užívateľov, ako po minulé roky.

Stóné likes this.
  7. Borošar

Borošar Forum Connoisseur

Až budete psát nějaký report, můžete prosím nějak důrazněji upozornit, že komunita není spokojená s nefungující navigací na Khalys? o_O

8. blackassam

blackassam Forum Expert

navigace byla dlouhodobá chyba u Khalys...:D pochybuji že by ji vrátili zpět, zvlášť po tom co si komunita stěžovala na nudnost u bossů...spíš by měla opravit ty klony co zůstavaj po zabití Khalys v mezisvětě...;)

9. Borošar

No tak to mě nenapadlo... dříve jsem chodila Khalys celkem ráda, to, že mi sebere půlku many mi trochu vadí, ale nějak se s tím psychicky vyrovnám... ale že jí hledám jak trotl a když jí najdu, tak mi portne jinam, tak to mě fakt točí... o_O

10. Ares

Ares Advanced

A teraz si predstav aké to je obehávať celé s warom :D

11. Gauthor

Gauthor Count Count

To si nemusí představovat. Stačí že vidí, jak tam běhám já. :D

Ares likes this.
  12. Borošar

Což o to jak tam běhá, ale ten řev u toho :D

MODi a můžete tedy BP podsunout myšlenku, že by měli odlišit bosse od klonů? Že mi sežere půlku many je už dostatečný ,,trest" ne? :)

13. blackassam

blackassam Forum Expert

..tak Khalys by se dala jednoduše odlišit, kdyby měla pod sebou značku tak jak to mají minibosíci...ale myslím že právě o tohle vývojářům šlo tím že to byl nejlehčí boss tak ho ztížit. Konečně možnost si zas nostalgicky zanadávat:D:cool:
    Na druhou stranu se mi líbí že odlišili finální bossy speciálními vlastnostmi je to víc teď rozmanitější a chce to i víc přemýšlet -volit strategii- jak si popřípadě namíchat tinktury s medicínou...případně se bostovat eliky:);) tak že možnosti tam jsou jak se s tím vypořádat.:p

14. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

Sak khalys se da snadno najit mezi tema klonama podle hornich ikonek klon ma myslim jen 2 a hlavni mas asi 5

blackassam likes this.
  15. blackassam

blackassam Forum Expert

:D na tohle pak musím kouknout jak budu ve hře...je pravda že u bossů jsem tohle zrovna neměl zapotřebí zkoumat, ale je pravda že minibosící toto odlišení maj... před nedávnem jsem zrovna na tu jejich hierchii zrovna koukal...:D... že ten rámeček je odlišen počtem ostnů co z něj trčí :rolleyes:

16. Gauthor

Gauthor Count Count

Ale my víme, že má nad sebou víc ikonek.;) Jenže než přejedu myší všechny klony, najdu tu pravou a doběhnu k ní, tak už zmizí a navíc vytvoří další klony. Kdyby vydržela na místě dýl jak tři vteřiny, nebo zmizely ty starší klony, když se objevěj ty nový, bylo by to lepší. Ono furt není těžký jí zabít a furt patří k tomu nejlehčímu. Ale je fakt opruz běhat sem a tam jak trotl. To ať jí radši přidaj další schopnost, ale ať jde nějak líp poznat a vydržím dýl na místě.

17. blackassam

blackassam Forum Expert

...a tak o to zase jde přece...o tu rozmanitost, že nemaj všichni stejnej vzorec boje a že se tím odlišují jakým způsobem tě pak vytočí do nepříčetnosti :D;)
    Podívej se na to z druhé stránky...cesta k ní přes mapy je celkem rychlá a jednoduchá proti jiným typům Qček, ale za cenu toho že ten čas se pak protáhne v boji s finálním bossem. Oproti Q9 kde cesta přes mapy je dlouhá i přes některé zkratky co tam jsou a tím že navíc musíš aktivovat portály, ale finální boss je pro změnu triviální...bez vedlejších intrik za chvíli dole :D
    Každé Qčko je něčím charakteristické a odlišné a to by mělo platit i pro finální bosse. Vlastně v těchto specifických rozdílech vnímám i nějaké vyvážení, která tam vývojáři implementovali. Za mě se ty změny líbí i u minibosíků že mají své specifické vlastnosti.
    Třeba mě naprosto vytáčí portovací minibosík zvlášť pak když ho dostaneš do oka a on si usmyslí že se zrovna portne a ty pak čeeeeekááááááš než ten úkon provede tím jak je zpomalený.:D:mad::D:rolleyes:...ale nevnímám to negativně, beru to jako součást hry :).
    Edit: ... hodně zajímavá by mohla být i alternativa, že by se do hry dalo nalogovat za druhou sekci - třeba na minibosíky a hrát proti hráčům... mohl to být formou že za splnění určitých questu by byl výdělek formou odměny TM pro účet. Určitě by se našli takový hráči co by si tohle zpestření do hry dopřáli. :D:cool: To by teprv bylo veselo na mapách :D

Last edited: Nov 23, 2019
  18. Borošar

Nám nedělá problém jí zabít, nebo přežít... jen jí najít ;) A když jí najdem, tak jí dám 2 rány a zase zmizí... prostě to není úctyhodný boss, co by bojoval, ale schovává se jako srab ;)
    Ztížili jí tím, že vezme polovinu many, což mi přijde dostatečné... a nedovedu si představit, jak tohle mydlí nováčci, když i zkušeným mazákům se ztrácí ;)

19. blackassam

blackassam Forum Expert

Jo no ... chápu že tohle je otrava ji tam nahánět, ale tím to jí to dělá i něčím výjimečnou a odlišnou od ostatních bossů.
    Myslím že by se nic nezměnilo, kdyby jí přidali další DMG skill... prostě by to dopadlo jako u jiných bossů do kterých pak jen tupě mlátime.
    Třeba já nevyužívám rámeček na mě to už je dost malé na detaily...bych musel na to už vzít asi brýle tím že jsem starý kmet :D:cool:
    Ale asi jsem zvyklí už na tohle...je to hold ženská a jako ženská je i pořádně lstivá a hezky se umí vytáčet :D:rolleyes:
    Třeba pro nováčky nebo slabší hráče vnímám že celkem může být i dost problém zůstávající klony... které předvádí laserovou show po zabití Khalys , které už po několikrát opravovali... než si tam stihnou vysbírat drop tak při tom několikrát lehnou na zem...ale k tomu by se asi už museli vyjádřit oni sami :)

Last edited: Nov 23, 2019
  20. Solariane

Solariane Forum Greenhorn

Já nemám ráda Khalys kvůli té laserové show po jejím zabití. Nejen, že na vyšších peklech spolikám hromadu elíků než posbírám drop, ale on ani někdy nejde sebrat, protože na něm sedí klon a navíc si umí sednout i na šipku a pak nejde ani utéct :D

Na zabíjení Khalys mi poradili, že se portuje za hráče. Takže, když se stojí úplně kraji mapy a když se jí tam hodí i strážce, tak se nemá kam portovat. Mě sice většinou vyžene meteorem, protože z něj automaticky skončím na prostředek mapy, ale dá se to uhlidat. Nevím jestli se to dá nějak použít u warů, ale pro střelce, když si jí pohlidám na minimapě a vydržím na okraji je easy

micuna13 likes this.