Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jawa20

jawa20 Forum Apprentice

Zdravím nechci zakládat nové vlákno tak se zeptám tady jestli budete vědět. Jde o TM, které jsem dneska koupil za tech 1659Kč ale prostě mi nevychází počty, protože podle mě (už jsem velmi dlouho ze školy, tak se možná pletu) není 114K TM+ 52% bonus, který je psaný v obchodě 125K TM, které jsem dostal. Jen by mě zajímalo podle jakého klíče to počítají a jestli to trošičku nehraničí z podvodem?

2. couda22

couda22 Forum Commissioner

Bohuzel jsi spatne pochopil znaceni. Pri nakupu se musis divat, co a kolik toho kupujes. Ten balicek, co jsi koupil, je balicek 114k TM. Zadny bonus temnych minci NAVIC tam neni. To +52% je uz obsazeno v tom mnozstvi 114k.
    Zakladni balicek 1500TM stoji 32.90Kc coz je 0.02193333Kc za 1TM
    Za 1659Kc bys mel normalne dostat 1659/0.0219333 = 75638TM.
    75638 * 1.52 (to je tech +52%) = 114970TM.

Jinak pokud uz chces kupovat TM, tak doporucuju kupovat jenom a pouze ve sleve s bonusem, tj. v zalozce "Special". Po nejake dobe se ti tam objevi vyhodnejsi nabidky se slevou. Ja TM nekupuji a tak mi tam BP porad haze 114kTM za 829.90Kc. Ty tam ted vyhodnou nabidku mit nebudes, protoze jsi TM prave zakoupil. Vyhodne nabidky se ti zobrazi casem, pokud nebudes nic kupovat. Cim dele nic nekoupis, tim vyhodnejsi nabidku dostanes.

3. Gauthor

Gauthor Count Count

To není tak úplně pravda. Mám tam 24k za 198Kč. Nezaplatil jsem asi 7 let a furt nic lepšího nenabídli. :D:p

4. couda22

couda22 Forum Commissioner

Mas pravdu, jeste to souvisi s tim, jestli jsi nekdy koupil nejaky balicek TM. Pokud jsi nekoupil nic, tak dostanes slevu jen na nejnizsi balicek podlehajici sleve. System slev neni nikde popsan a ja mam hlavu deravou...

5. Asook

Asook Forum Apprentice

Asi nelepší šance kdy nakupovat temné mince byla nedávno přes svátky. Kdy bylo k bylíčkům TM +25% navíc zdarma.
    Takže si mohl, pokud si měl aktivní speiální nabidku 114kTM za 829 kč a k tomu + 25% TM navíc,takže 142 kTM za 829 kč.
    Tipnul byh si že jednou byla i nabídka +35% TM navíc.
    Při nákupu je dobré si hlídat záložku speiální kde bývají lepší ceny než v klasické záložce.
    Ale mít hromadu TM zase svádí k tomu nakupovat blbosti a když potřebuješ tak už máš zase prázdné kapsy :(:(.

6. Warodzilla

Warodzilla Junior Expert

Presne jak odpovidal couda22 Gauthorovi. Pokud jsi nekoupil zadne temne, tak tam budes mit slevu na 24k TM stale. Pokud si je koupis, dostanes slevu na 48k TM. Nicmene pak nevim co se stane, jestli po mesici co jsi nic nekoupil, dostanes vetsi slevu na 48k TM a nebo rovnou na onych 114k TM. Nicmene pokud bys koupil treba tech 48k temnych, pak dostanes do asi tydne 30% slevu na 114k TM. A pokud bys nic nekoupil mesic a jednu hodinu, dostanes tu 50% slevu na TM. A kdyz myslim nekoupit nic, myslim opravdu nic-ani premko, ani plast, ani nic z obchodu za realne penize. Pokud koupis driv, musis cekat dalsi mesic a hodinu od doby co jsi naposled utratil penize v obchode nez tu polovicni slevu budes mit znova. A takto to uz bude fungovat porad. Teda do doby nez se v tom BP zacne hrabat.

EDIT: A co se tyce tech ,,Par temnych minci navic,, myslim ze zrovna 31. prosince byla akce na 35% temnych navic, a asi 2 mesice zpatky behem jednoho streamu se CMJessem bylo dokonce 50% navic. To bylo asi poprve co jsem videl takto velkou akci na TM. Takze i tohle neni spatne hlidat pro ty co by si obcas par TM chteli koupit.

Last edited: Jan 2, 2020
  7. setoneto

setoneto Forum Pro

Ahoj, jak se pocitaj ty kritiky v ozdobe, slibuju, ze kdyz mi to nekdo osvetli, uz se tu ptat nebudu :) mozna
    Je mozny takhle?
    6500x0.35ocarko=2275x52%(znalosti+plast)=3458
    S tim, ze kdybych ted menil ozdobu treba 35hodnota za 72hodnota zadam 6500x0.37=2405x52%=3655 a to mi pribyde ve statech?
    Jde to takhle pocitat, neco chybi nebo je blbe?

8. Antikrist-666

Antikrist-666 Forum Apprentice

Asi budu za blázna,ale,jak se barví věci? To je na to taky potřeba nějaký přitroublý recept a alchymystická souprava?:mad::D Pomalu aby udělali recept i na odskočení si do křoví,aby bylo něco místo lopuchu. ;):confused::cool:

9. Warodzilla

Warodzilla Junior Expert

U kazdeho kovare v polozce ,,Prispusobeni,, :) pokud mas nasbirane barvy tak + pro tebe, nemusis utracet temne. Ale nastesti padaji celkem bezne.

Antikrist-666 likes this.
  10. Gauthor

Gauthor Count Count

Je na to potřeba dojít ke kováři a dát si přizpůsobení. A pokud budeš mít v invu u sebe barvu, tak tě to ani nebude nic stát.

Antikrist-666 likes this.
  11. Bloodborne

Bloodborne Active Author

mesto - Micinecka + Gaut :D

anti. and micuna13 like this.
  12. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

Nejake tipy jak se zbavit problemu se skokem? Vice mene me to zacalo zlobit od prosince. Treba skocim mezi potvory a postava se mi lagne trochu stranou a ani se mi nedobije zlost. Nebo chci preskocit na jinou plosinu a vrati me to zpet. Pritom skacu do volneho prostoru a v minulosti jsem tam bezne preskakoval.

jackoneill1976 likes this.
  13. _Batole_

_Batole_ Junior Expert

S tou barvou by mě to taky zajímalo.....

Mám barvu v inventáři, klikla jsem na položku "Přizpůsobení", ale co dál? Dřív byla možnost prohlédnout si např. plášť a následně odsouhlasit či zamítnout.
    Nyní nevím jak pokračovat. Zkusila jsem přesunout barvu na plášť a jen to napsalo cosi o tom, že barva byla přidána na "záda" hm...

Prosím jak se to dělá?

14. Tauron

Tauron Advanced

Pro rychlé vysvětlení jak s barvičkami a změnou vzhledu:)
    Kde? U každého kováře ve městě.

Zde je příklad, kdy chci změnit vzhled zbraně. Vzhled zbraně, který mám aktuálně odemčený, přetáhnu na předmět zbraně.
    Screenshot_13.png

Zde je pak již vzhled změněn. Buď to pomocí šipky "1" vrátím do původní podoby, nebo pomocí "2" zakoupím vzhled. Mohu takto upravit celou postavu a pak zaplatit najednou.

Screenshot_14.png

S barvami to funguje stejně, stačí přetáhnout na požadovaný předmět.
    Zde je vidět, že i když jsem změnil zbraň, barva zůstala původní, kterou jsem tam měl. (799 tm ještě ze změny vzhledu)
    Pokud barvu vlastním, neplatím jí.
    Screenshot_15.png

Zde pak také platí to samé jako u změny vzhledu. Pokud jsem se změnou spokojen, kliknu na potvrdit změny. ;)
    Screenshot_16.png

15. _Batole_

_Batole_ Junior Expert

Díky Taurone, zkusím to znovu.

16. chozeee

chozeee Forum Apprentice

brý den včera se stala chybka, klenot zesileni léčení z eventu místo zvětšení jsem ho předělal na zarívý prach ...je možný to vráti nazpět když napíši na podporu??vím že lega nejdou ...děkuji za odpověd

Last edited: Jan 5, 2020
  17. Tauron

Tauron Advanced

Zdravím, bohužel, toto navrátit nelze :(

chozeee likes this.
  18. Cotopaxi78

Cotopaxi78 Forum Pro

To same se mi stalo po druhe vyzve na vanocnim eventu.

Vratit by to melo jit, ale nedela se to.

chozeee likes this.
  19. chozeee

chozeee Forum Apprentice

no každopádně by to mělo jít...lego unik pochopim maji staty ale todle ne