Hayalet Etkinliği

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by blueskybaha, Oct 26, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. blueskybaha

    blueskybaha Forum Greenhorn

    Arkadaşlar iyi forumlar dilerim.

    23 K küre ve 9 K geçit karşılığında 900 tur kesecek olan arkadaşlarıma Allah akıl fikir versin diliyorum.

    Eventi yapmayacağım ödülleri tatmin edici değil verdiği ödülden çok bizden daha çok gidiyor sakın tuzağa düşmeyin.
     
  2. SoftwareEngineer

    SoftwareEngineer Forum Greenhorn

    Kesinlikle katılıyorum, gençliğini bu eventte çürütmek isteyen buyursun. Ben günde 3 bilemedin 4 saat bu oyuna harcıyorum. Bu event harcadığım süreden daha fazla süre harcayıp sonunda koleksiyon çantasında hiçbir zaman kullanmayacağım pet ve oyunu yıllardır oynayan biri olarak asla tatmin etmeyen & kullanılmayan 2 tane rün veriyor. Harcanılan kaynakları zaten arkadaş belirtmiş.
     
    Last edited: Oct 27, 2023
    Selene-Rip likes this.
  3. PASA61

    PASA61 Someday Author

    bu etkinlik yeniden duzenlenmesi gerek artık cok geri kalıyor birde cok sıkıcı buna bir çözum getirmeleri gerek bence getirmeseler kendileri bilir boş etkinlik olup cıkar böyle giderse zaten kimse kolayına yapmaz öyle 26 30 gun var degip de ugraşsınlar derelr cok beklerler kimse ugraşmaz..
     
  4. Atmacaselo

    Atmacaselo Someday Author

    140.000 ilerleme ne demek ?Karşılığında 5000 ander 2000 oyma 500 maymuncuk veren bir sandık ....Neden mücevher vermedi veya eşya toplayan pet? Çünkü para ile satacaklar..Ayıptır be oyuncuyu oyundan soğutmak için elinden geleni yapıyorlar..Adamı dövdünüz mü sövdünüz mü kovdunuz da biz neden cezasını çekiyoruz..Yazılımcınız yoksa Türkiyede çok var davet et .Oyun nasıl yapılır görsün dso patronları..
    Artık suyu çıktı ..Bırakan bırakana çözülme devam ediyor..