Korucu karekterime yardım

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by leventgucluu, Mar 21, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. leventgucluu

leventgucluu Forum Apprentice

Arkadaşlar merhabalar kullandığım karekter ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum. Benimle aynı leveldeki birçok karekterin daha iyi olduğu kanısındayım ben neyi eksik yapıyor olabilirim izlemem gereken yol nedir?

2. gameako3

gameako3 Padavan

Dostum sen o kadar çok şeyi yanlış yapmışsın ki hangi birine cevap yazsam diye düşündüm çıkamadım içinden.
    1. Bilgi kısmında öncelikle kararlı saldırı yani kritik değer veren kısmı fullemelisin ki sanırım ya hiç vermemişsin ya da çok az vermişsin.
    2. Silahına 4 tane saldırı hızı büyüsü bulup büyü transferi yapmalısın eğer yapamıyorsan görevleri başarı kısmından görüp büyü transferi tarifini açabilirsin.
    3. Rün düşürüp yükseltmelisin.
    4 . Yan el için canavar kalkan bulup 4 tane HP büyüsü aktarmalısın.
    5. Silah süsü ve ayakkabı için unutulmaz anı haritası arayıp bulup düşürmelisin.

3. leventgucluu

bilge kısmıda şu şekilde

4. leventgucluu

bu konuda eksiklikleri keşke giderebilsem bu şekilde zevk alamıyorum nedenide tek başıma oynamıyorum bu hatalar yüzünden

5. gameako3

gameako3 Padavan

Tabii ki oynamazsın çünkü ve bu normal yaptıklarına göre. Öncelikle bilgiyi dediğim gibi ayarla kararlı saldırıyı fulleyip kalan bilgiyi kondantrasyona ver.
    Hangi sunucuda oynuyorsun werianda isen oyunda bana ulaş yardım edebilirim. 1ltr3 oyundaki ismim .

6. leventgucluu

Merhabalar hocam Grimmagdayım maalesef dediğin şeyleri az sonra yapacağım umarım düzelir hi. zevk alamıyorum bu şekilde :)

7. gameako3

gameako3 Padavan

Yetenek ağacı yani skillerinde de sıkıntı var. Av tuzağı ve dikenli yol full olmalı ki full zırh kırabilesin.