Merak ediyorum

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Dominikk95, Feb 8, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Dominikk95

Dominikk95 Forum Greenhorn

Merak ediyorum sayin modlarim , oyuna nasil bir yenilikler getirilecek .Piyasaya çikan oyunlar dso yu çok ve çok üzerinde bir performans ile çıkıyor.Sürekli bir drakensang ve .... diye oyunlar ile karşılaştırıliyor. Sürekli bir küçültme görüyorum dso yu. Ne gibi bir yenilik yapmayı düsünüyorsunuz bunları bizlerle paşlasmak oyuncu tutumuna katkısı olcagını dusunuyorum. Diğer yeni oyunlara bakarak şunu söyleye bilirim evet eski bir oyun dso ama mantikli bir TİCARET sistemi ile oyunda yeni bir devrim başlayacagina inaniyorum.

2. sibano

sibano Padavan

Yenilik mi ? Her yenilikte ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Bazı detaylar olmalı oyunda. Mesela küre eventi olacak diye duyuyoruz, Ne zaman olacak , Ne zaman bitecek bir fikrimiz yok oyun içerisinde. Silahlar çok klasikleşti. Bir silahın diğerinden tek farkı özellikleri, 55 zamanındaki silah özellikleri tekrar oyuna entegre edilmeli. Ticaret gelirse neler olur , Maksimum hâle gelmiş hesaplar kendilerinde bulunan 4-5 milyon ekstra tozu, taşları , itemleri alıp yan hesaplarına aktarırlar. Onu da el altından satıp işlerine bakarlar. Kimse farm yapmaz , Herkes birbirinden taş ister item ister toz ister öz ister :D karmaşıklağa yol açar. Ayrıca küçültmeyi analiz yapanlar değil , Dso ekibi yapıyor :D

3. eroldondu27

eroldondu27 Forum Apprentice

Ticaretin gelişine bakişini onaylamiyorum , piyasaki oyunlarin cogunda ticaret var ve geliştikçe gelişiyor. Full adam verdigi emeginin karsiligi almak ister ve hakkidır. Tabiykide saticak kazancı olacak getirisi olacakki oyuna bagimliligi artsin. Taş göndermekse toz satmaksa korkulan. Sadece item , cehennem girisi , küre ve materi satılabilir eğer bukadarida cazip gelmiyorsa kimseye. Offline mobil oyun oynamalarinı öneririm . Dso oyunculari genel konuşuyorum 3 5 kişiyi ayri tutmayacağım yanindaki adama yardim etmeye caiz tutki sen taş vericek diye korkuyorsun. 1milyon altina bir opal taş satmak ve bu altını dso sayfasinda andermanta çevirilmesi oyuna degil adaletsizlik ve dengesizlik aksine herşeyi yoluna sokar.