Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Én szerintem nornális hangvételben kritikát fogalmaztam meg nincs benne semmi hangulatkeltés (talán egy kicsi de nem szándékos mert tényleg elégedett vagyok a játékkal). Akkor kérlek egy dologra adj választ még nekem és elengedem a témát. Ha tényleg csak a joker kő miatt van a régi ékkövek amik csak porral lehetett feljeszteni 250 és 750 porért miért nem számítanak bele a számlálóba? Kapásból tudok mondani 5 olyat ami ékkő volt ce előtt is és nekem is megvan mind. Megsegítés ékköve, bátorítás ékköve, düh ékkő, fagyszív ékkő és fokozott gyógyítás ékköve. Emelett a helloweni sapis ékkő is amiből 3 db is volt csak azt zúztam sajna. Ezzel a +5 db-al már csak 1 ékkő kellene és tudnék legalább ritkát csinálni.
   
 2. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Én nem vagyok fejlesztő, a kapott választ írtam le, hogy ez volt az indokuk.
   
 3. LungDragon

  LungDragon Forum Greenhorn

  Sárkányharcos kaszt - Harci lobogó (6méter sugarú kör 20másodpercig tart)

  - A harcos pozícióját tekintve kellene megvalósítani a 6m sugarú kört. Ha továbbhalad a használója, vigye mozgásával tovább a lobogó kört. Sok esetben, azonnal távozik belőle a menekülő szörny, vagy épp a nagyobb tömeg mellé sikerül csak lerakni. Kimondottan használhatatlan a kobold összevissza futkorászásánál és egyéb menekülő szörnyek támadásakor.
  - További képessége, 100% al lecsökken minden képesség költsége, de csak a hatókörön belül. Ha elhagyjuk a kört és nincs düh, a karakter csak áll önmagában. Ezzel a pozicókövetéssel megszüntethető lenne a jelenség. Másik lehetőség, ha a dühöt 100% ra emelné a lobogón belül és nem a képességet tenné ingyenessé, mivel a kört ha csak 1centire is elhagyja támadóképtelenné válik a karakter. És/vagy körön kívül is érvényesülhetne a 20másodperc skill időtartama, amíg nem fogyasztana további dühöt.
  - A használatakor megjelenik 3 Agathon harcos, ezekkel is kezdeni kellene valamit ne legyenek láb alatt, ne akadályozzák a sok szörny mellett még a harcos és társai mozgását.
  - Az arénán belüli 2% és 5% sebzésnövekedést azonnal 10xeresére kellene emelni, hogy legyen valami látszata is a kényszerkiíráson kívül.
  Szerintem az első lehetőség lenne a legoptimálisabb, kivédve így a harci ugrás további költségeit, az ugrásnál is vinné magával a harci lobogót.
   
 4. JimJupiter

  JimJupiter Active Author

  Igen, az jó lenne ha vinném magammal a zászlót.
  Az Agathon harcosokra sztem felesleges pontot tenni, csak akadályoznak, beszoritanak, régen a dragan gyűrű 1 db harcosa is dűhitő volt, most 3 db van belőle. Sebzésük szó szerint nulla, igy teljesen felesleges használni őket. Ha agroznák a szörnyeket akkor rögtön más lenne a helyzett, akkor egyből használnám, de nem, a boss ugyanúgy téged fog ütni.
   
 5. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  nagyon megkönnyitené a dolgot az új kraftrendszerben ha "lefarmolt cuccok" nélkül is látnám a leendő felszerelés értékeit.. gondolok itt főleg az extra értékre..mivel megváltoztak a bónuszok és egyes dolgok nem elérhetőek a map bejáratokon mit is adnak..érdemes lenne-e ráfókuszálnom

  gondolok itt többek között az elérhető köpenyekre elsősorban..adament magma,kaylin,kigyóbőr...
   
 6. JimJupiter

  JimJupiter Active Author

  Nem lehetne, hogy a dűnék szettje visszakapja a régi szett varázslatait? Most mindegyikben +15% sebzés van, igy nem jó semmire a szett.
  Régi varászlatokkal lehetne jó szettet keverni belőle. Mire kiszedném a 300 összetevőt és 1500 ércet, lenne meló vele, de sokunknak megérné.
   
  opos2012 likes this.
 7. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  A királyi prémeseknek nem lehetne a kockákat autolootra tenni? Jó lenne, mert latyakozás köben nem lootolok csak visszafelé szedegetek ezt-azt kövi frissítéssel meg jön egy pet ami auton szedi a köveket rúnákat ékköveket és így már csak a kocka kellene, hogy semmi hasznos ne maradjon el.
   
 8. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  Továbbítanátok azt az ötletet hogy a kockákat ha nyitod olyan szintű tárgy essen belőle amilyen a kocka vagyis a legis kockát 145ön ütöd ki akkor 145ös tárgy essen belőle mert kiütöm 145ön és esik 1 100as cucc annak semmi értelme.
   

Share This Page