Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Megfelelő csopival a 2 db 3 órás közönnyel ki lehet vinni főeventet és minit majdnem. Ha valaki pokoljárót szán rá meg is van 3 órán belül. A maradékot meg köpeny nélkül is ki lehet tolni, ha mégse lett volna meg.
   
 2. Bundin

  Bundin Padavan

  Köszi ha seggel

  Ez szép és jó de általában a többség egy klánból már az elején letudja az eventet aki meg csak a végén tud belépni az nem nagyon talál még normális ufó csopit sem. Csak jelzem az eventet már rég letudtam, és gondolni kéne olyanra is aki nem vérfürdőzik.

  Erre annyit reflektálnék, hogy nagyon sokan nem vesznek köpenyt, mert nem tudják kihasználni a teljes eventidőre szólót és ebben igazat adok nekik, miért vegyek meg valamit, amit csak pár napig tudnék csak használni, mert utána már kifutsz a határidőből. Ez kb olyan mintha egy boltban adnának 200L-es kiszerelésben tejet, amit egy hónap alatt tudnál csak meginni, de 3 nap múlva lejár a szavatossága, szóval nem tudod majd meginnni az egészet... vagy hiába veszed meg úgy hogy bőven lenne idő elfogyasztani de egyébb okok miatt nem fogod tudni elfogyasztani ugyanott vagy.... a másik szerintem többen vennék meg a rövid köpenyt mint a hosszút, szóval tuti nem buknának, mert olyanok is megvennék, akik amúgy nem veszik meg jelenleg...
   
 3. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Egy ötletem szeretném publikálni:
  Tesztszerveren a Csillagarany event 1.000.000 haladási sávos volt és nagyon jó ajándékokkal, ehhez képest az éles szerverre 250.000 haladási sávval került be, jóval kissebb értékü ajándékokkal. Innen pattant az ötlet, hogy lehetne évente 1-2 event amit megosztva lehetne kivinni az accounton lévő karakterekkel. Pl. beraknák a Csillagarany eventet 1.000.000 haladási sávval, de egy karaktereddel csak 250.000 ezer haladásig számolna. Ha tovább akarod vinni az eventet, akkor az accountodon lévő másik karakterrel tudnád csak 500.000 haladásig. Onnan a harmadik karaktereddel 750.000-ig, aztán a negyedikkel. Sztem érdekes lenne, ez a csillagarany 1 karakterrel 1-2-3 nap, tehát lett volna idő folytatni. A haladási sáv ajándékait meg azon a karakteren vehetnéd fel amelyiken akarod.
  ha érdekesnek, megvalósithatónak találjátok, küldjétek tovább központ felé, köszi.
   
  opos2012, bibere and 12xineohp like this.
 4. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Igen jó lett volna főleg, hogy kellően nehéz lenne, mert 4 erős karival aligha rendelkezik bárki és így egymás segítségére szorulnak a játékosok. Jó jutalmakért simán lehetne ilyen évente is csinálni.
   
 5. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  A pvp-vel igazán csinálhatnának már valamit, mert le van akadva. Mondjuk vadi új arénát is lehetne csinálni. Pl. 1 hatalmas vár lenne az aréna sok ajtóval és alagúttal. Ezt a várat elfoglalhatna 1 klán, minden hónapban egyszer (elsején). (Amolyan klánháború) Amelyik klán birtokolja azoknak a tagjai napi + ajándékot kapnának (minden egyes klántag). Pl egy kis aranyat, lóherét, andert. Így a sok klán nélküli is próbálna bejutni valamelyik klánba.
   
 6. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  Jó lenne ha prémet anderért is lehetne venni, ha már eltörölték a 3 naposat. Pláne a prémiumnap alkalmával.
   
 7. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  Azért ezt is lehetne jutalmazni.


  [​IMG]
   
  StSanya likes this.
 8. Figl

  Figl Forum Greenhorn

 9. Bundin

  Bundin Padavan

  Napi kihívások jutalmai közt rengeteg olyan van ami egy kifarmoltabb karinak már nem jó semmire, erre lenne az az ötletem, hogy a napi kihívásokban a jutalmak minősége változhatna a szint és teljseítménypontok növekedésével(mint egyes eventeknél), így mondjuk már egy kifarmoltabb karater nem ugyan azokat kapná, mint egy totál kezdő gondolok én szürke felszerelések ládára haszontalan, már 30-as szinten is....
   
  Last edited: May 5, 2022
  opos2012 likes this.
 10. Bundin

  Bundin Padavan

  Törpék tűzvirág ékkövére lenne egy javaslatom, mert nem találom túl ötletesnek, hogy azt adja az ékkő a skillre ami már eleve benne van a skillben is mint tulajdonság.
  "Különleges lőszer: Alapsebzés 250%-a fizikaiként találatkor, majd robbanásként alapsebzésed 100% tűzsebzésként 2,5m sugarú körben.",
  "Tűzvirág ékkő: A Különleges lőszer sikeres találata
  20%-os eséllyel okozza alapsebzésed normál szinten 30/jó szinten 60/mágikus szinten 90/ritka szinten 120/legendás szinten 180%-át tűzsebzésként az összes ellenségnek az eltalált ellenfél körül 5 méteres körben.
  Jó presze mondhatjuk, hogy nem teljesen ua mert kicsit erősebb, meg nagyobb hatósugárban sebez, de mért nem valami mást csinál ehelyett totálisan haszontalannak érzem, ráadásul, mivel alapvetően minden lövésem robban, elég lett volna annyi hogy a Különleges lőszer utósbezésének hatósugarát megnöveli 5m-re. Vagy a ha már mindenképpen extrasebzés akkor 20%-os eséllyel hagyjon egy 5m sugarú lángfoltot maga után a padlón ami 5s ig az alapsebzésem max 20/30/40/50/60%-val sebez másodpercenként, vagy ami talán jobb is lenne, hogy tűzgyengítést szenvednének a lángfoltban a mobok mondjuk 15/20/25/30/35%.
   

Share This Page