Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Hogyha növelik a mostani tárgyak alapértékeit még könnyebb lesz az adott legnehezebb szint. Mondjuk a kritet tényleg növelni kellene az tragikusan kevés a tárgyakban lévő érték. A sebzés sokkal balanszosabb ott nem csak a kövek számítanak.
   
 2. Mortalhun

  Mortalhun Forum Apprentice

  Oké akkor vegyük sorban. Ha 200-as tárgyakat behoznak, be kell új nehezebb szinteket hozni, a mostani legnehezebb két perc lenne és az új lenne 6 perc, ergó semmivel se vagy előrébb csak a karakterlapodon vannak nagyobb számok. Sok hűhó semmiért szóval a te ötleted ugyan azt hozná ami most van, szóval előrébb nem lennénk. A sebzést valóbsn nem kell piszkálni, az életerőt se feltétlen, mint írtam, könnyebb kritnövelés de védelem és ellenállás se ártana, esetleg ne legyen az hogy normálon 80% krit vérfürdőn kb 69%, legyen nagyobb szakadék akkor mint régen, normálra legyen meg hamar és onnan egyre nehezebb a vérfürdőig, legyen meg akkor újra a szakaszos fejlődés lehetősége. A normál 80 legyen vérfürdőn 30, de ne is kelljen akkor 300-320k még a normálra is.
   
 3. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Nyugi 200-as szintet a jelenlegi tendencia szerimt nem akarnak hozni amikor +5 szintente jönnek a nehézségi szintek és van egy köztes változata ami még 5 szint rá. Én is hasraütésszerűen írtam 200-at de tényleg leginkább a krit érték kevés a tárgyaban ami zavar. Amúgy a nehezebb szinteknek pont azért lenne értelme hogy olyan nehézségűre csinálhatják amilyenra akarják vagyis belőhetik úgy hogy gyorsabb/lassabb legyen és több nehézségi szinttel jobban lehetne választani hogy melyiken akarsz eventet is csinálni ahol nem mindig a legnehezebben éri meg. Abban meg teljesen egyet értünk hogy a normál nehézségi szintekhez is aránytalanul nagy sebzés kell.

  Szerk: Igazad lehet egyenlőre balanszolni kellene amit behoztak majd később hoznak új szinteket. Az a baj hogy igazából nekem sincsenek jó ötleteim mit kellene változtatni csak próbálok javaslatokat tenni mert nem nyerte el igazán a tetszésem amit kaptunk.
   
  Last edited: Dec 17, 2020
 4. Mortalhun

  Mortalhun Forum Apprentice

  Alapvetően ugyan azt beszéltük eddig, az ütközést ez a 200-as tárgyszint okozta. Ennyi nehézség bőven elég lenne, ha jobban lenne tagolva az egész. Egy éve kínzon csináltam meg a semmi kis 20k tetős karimmal, a téli eventet, ment volna a halálos is de sok lett volna az eszi, gondoltam idén 60k tetővel már pokoli 1-2-n is megoldom kevés eszivel, erre csinálhatom normálon és úgy is egy tonna hóeszi. Oké persze xar vagyok a kis xar királyi onixaimmal, de akkor se kelljen már normálja is egy valag hóeszi. Elég sok játékosról tudok, aki úgy engette el ezt a téli eventet maga mellett mibtha ott se lenne, én is úgy tettem volna ha nem kellett volna a krites rúna. Ráadásul ez még csak nem is egy nehéz event volt, várom már a rakétás eventet, hátha elmegy a kedvem végleg.
   
 5. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Rakétás eventre csak támadási kellett meg azt nézni melyik képesség mennyit sebez, de normál szinten is annyi hp-ja volt a bombagyártóknak mint inf4-en. Leginkább a sok támadásira meg defes statokra kell ügyelni de 3 órás kabival kipörgethető volt. Sztem most van annyival hosszabb haladási sávja hogy nem lesz meg de az ékkő meglesz ami a fő jutalom.
   
 6. Mortalhun

  Mortalhun Forum Apprentice

  Igen a rakétás event fő nehézsége az olajisztikus takony gyüjtögetése volt. Ha az marad a legnagyobb nehézség akkor oké, csak hát a rakéták szép nagyot fognak csapni, ide a rozsdás bökőt, lehet majd azt is normálba nyomni annyi olajért hogy lehet intézni hozzá a tankerhajót. Egy királyiért nem fogok szenvedni vele nem fogok 2-3 ezer forintos királyiért órákat/napokat futkosni, (futkostam már nem egyszer, csak akkor tízszer ennyit ért a királyi) , legyen meg a bp akarata, ha királyi kell akkor veszek.
   
 7. JimJupiter

  JimJupiter Active Author

  Azt nem lehetne, hogy az összes kazamatába belépéskor látható legyen milyen egyedi szerezhető meg az adott térképen? Mint köztesbe.
   
  jackoneill1976 and bibere like this.
 8. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Baron

  Egy ötlet hogyan lehetne kényelmessé tenni az eventeket (mert jelenleg inkább büntetés bemenni)

  Ugye van már 30k cukorrépám amit biztos hogy esélyem se lesz még a tizedét se elverni... Namármost ha a belépő hatványozódna (meg persze az eventhaladás dropp is) akkor szívesen mennék mondjuk 50xannyi belépő elhasználásával ha kapnék 10-20x annyi haladást egy körben... Valljuk be őszintén..ilyen 50-80k haladásokat berakni jelenlegi időigénnyel öngyilkosság... Nem kételkedem abban hogy vannak nolife emberek akik még ezt is..de szerintem a játék (vagyis merem remélni) nem a felhasználók 1%ának van tervezve...

  Boldog karácsonyt.
   
 9. Bago

  Bago Forum Apprentice

  Sziasztok,

  az ötletem az lenne ami igazábol más játékoknál alapon igy müködik és mivel a tudásnak mára már ennyire nagy lett a jelentösége és eléggé meghatározza a karakter játszhatoságát, hogy nem lehetne azt a karakter szintlépésével arányosan növelni ? ha a karakter szintet lép kap skill pontot meg hát normál esetben statisztika pontot , ez lenne ugye a tudás . 300 maximum tudásnál lehetne szintenként 3 tudáspont elosztás amivel 100as karakter szint elérésére maximális lenne az is. elég ratyi dolognak tartom igy hogy a karakter 100as szinten mondjuk 50 tudással szaladgál amivel gyakorlatilag egy fél karaktert kapunk és használhatatlanná válik magasabb szintü területeken. vélemények esetleg?
   
 10. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Baron

  a tudás jóformán nem ér sokat ..meg lehet spórolni rengeteget mondjuk azzal hogy a fegyverbe semmi dmg-t nem teszel.. az amit ott ir nem valós..a BP megint csak a mézesmadzagot húzza a %os cuccal..(ami csak a játékost érinti..a bossoknál valahogy ez nem jön be a nehézségi szintekkel..ott nyomja a %ot mint állat)

  próbáljátok levenni a 6k%ot a fegyverről.. meglepődtök..(ezzel lehet spórolni ugye 60 pontot amit átpakolsz vmi értékesre..)
   
 11. Bago

  Bago Forum Apprentice

  sajnos nemtudok sporolni mert 62 a tudásszintem de valahogy kicsit furcsának tartom azt hogy a karkatert 100ig skillpontal tudom fejleszteni de nemtudom ugyanakkor a statját ... ezelött nemvolt ekkora jelentösége a tudásnak de ez mára teljesen megváltozott. az meg hogy az alapérték változást a modosito már nem kezeli le ugy ahogy azt kéne az szerintem egy hiba amit remélhetöleg ki fognak javitani.
   
 12. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Baron

  nem kezeli úgy.. mondjuk nemtom hogyan kezeli..de hogy ez nem 6000%os különbség fegyverre azisbiztos..

  1h dmg 6000% +
  [​IMG]

  és ugyanez mikor levettem nullára... összvissz 10k dmg..ami szinte "elenyésző"...
  [​IMG]
   
 13. Bago

  Bago Forum Apprentice

  öö 1 pont az az egykezes fegyvernek a sebzését növeli elvileg nem az alapértéket. probáld ugy nézni hogy leveszel minden cuccot megnézed mennyi alapod ugy hogy nincs tudáspont egykezes fegyon . utána tegyél fel egy pontot a tudásra ami 100% fegyver sebzés és tedd fel az egykezes fegyot és elvileg jonak kéne lennie.

  de elképzelhetönek tartom azt is hogy az a 6000% az valojában 600. vagy ami még elképzelhetö hogy a fegyver alapértékét növeli meg 6000%al és minden más arra megy rá. a fegyorol esetleg tudsz egy képet mutatni?
   
  Last edited: Jan 14, 2021
 14. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Baron

  teljesen mindegy hogyan számol..lényeg hogy nem azt adja amit feltüntet...

  [​IMG]
   
 15. Bago

  Bago Forum Apprentice

  1976 nak a 6000%-a = 118560 + egyéb de ezt ugy jo nézni mondom ha leszeded az összes felszerelést csak a fegyver marad eszi nélkül. + ha még erre ráadod a fegyo alapját az 120536. de elvileg a jobbkezes sújtás csak a fegyver alapsebzésére van hatással + a növekvö erö a karakter alapsebzését növeli ha jol tudom.
   
 16. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Baron

  teljesen csupasz..0% fegyver...még a dmg rúna is off
  [​IMG]

  6000% fegyverrel..
  [​IMG]

  fegyver felrakva +0%
  [​IMG]

  +6000%
  [​IMG]

  nemtom melyik univerzumban jön ki bármilyen felállásban a +6000%...

  igazából "csak" javitani kellene a leirást... hogy ténylegesen azt adja amit ,vagypedig ha tényleg %os kell hogy legyen akkor adja azt..
   
  opos2012 and Elégedetlenkedő like this.
 17. Bago

  Bago Forum Apprentice

  hát igen ha még az eszit is kiveszed akkor 20250 alapsebid . de a lényeget jol mutatja . nemtom neked fel e tünt de ugy látom hogy 6000-el nött a sebzésed mikor felraktad 6000%-ra.... az a % vhogy lemaradt vagy lehet ez volt a céljuk nemtom. de ez nem % . az is lehet hogy forditási hiba.
   
 18. JimJupiter

  JimJupiter Active Author

  A cseten régiónként lehet írni, tehát ha Cardhunban keresek csoportot akkor azt a Kingshillben vagy egyéb helyen tartozkódok nem fogják látni. Eddig ezzel nem is volt probléma, de most, hogy harmadára esett a játékosok száma, már szombat, vasárnap délután is nagy nehézségbe ütközik csoportot találni. Portolgatok a területek közt és mindenhová kiirom hová szeretnék menni.
  Jó lenne, ha lenne egy új gomb a cseten ahová ha írunk azt minden területen látnák. Már persze azok akik bekapcsolják a funkciót.
   
 19. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Nem hiszem hogy túl hasznos lenne, mivel ski köztesezni akar cardhunba van, de lenne némi értelme. Én is van hogy elmegyek szólózni templomnegyedbe de csak azért mert csopi sincs köztesre.
   
 20. Bundin

  Bundin Advanced

  Erre kellene a global chat ami mindehol látszana...
   

Share This Page