Oyunun internet alt yapısı ve yönlendirme sağlayıcındaki problem

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by WithShader, Dec 13, 2025 at 1:01 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. WithShader

WithShader Forum Greenhorn

Drekensang onlinede internet kapsamında çok fazla sorun yaşıyorum.Bugünlerde daha fazla farkediyorum.Map geçişleri item toplama item satma ve cevher eritme gibi işlemlerin çok gecikmeli ve laglı olması.Kan sandığı bile yapamaz olduk.Bu tartışmalara hep internet sağlayıcınız kötü altyapınız kötü denilerek sorumluluktan kaçıyorlar.Öncelikle 530 yükleme 40 gönderme gibi bir fiber ethernet bağlı internete sahibim.Hiç bir fps oyununda ms yok aynı şekil tarayıcılarımda da yok fakat drekensang ta işler kötü.Bunun için cmd ile bayağı ilgilendim ve Türkiye Avrupa yönlendirme sağlayıcısı GTT sorununuz var yani sunucu yolunuzda sizin tarafınızda problem var.Alt yapınız eski ve değer verilmiyor.Sunucu saatleri gibi cevap istemiyoruz.Saat gece 4 te bile aynı kimse olmamasına rağmen.Iss gibi modemim ile ilgili hiçbir sorun yok aynı zamanda altyapımız ve internet sağlayıcımız tarafından da sorun sizin tarafınızda.Sunucuz eski tick rate çok düşük,optimize eksik .Yani kısaca Drakensangın avrupa tarafındaki ağ yolunda kendi altyapısında sunucu kalite eksikliğinde bigpoint in eski makinalarında ,komut işleyişinde gecikmeler gibi sizin tarafınızda problem var ve bu konunun ciddi ve acil olduğunu hatırlatmak isterim bunu çözemiyorsanız oyun oynanmaz bir hal almak üzere.Başka oyunda 7 ping alırken drekensang serverlerinde 80 ms ile oynama mücadelesi verir olduk.