проблеми с арената

Discussion in 'Българоезичен раздел' started by гришата, Jun 24, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. гришата

  гришата Forum Apprentice

  Кога ще най накрая ще накажат ботърите на арената!? Не знам програмна грешка ли е какво ли, но много герои стрелят и се приплъзват странично и нанасят двойни щети, виждам магове със 60к и повече живот. Как прецених че е със 60к живот, аз съм със 30к и се въстановявам с 1500 а виждам как други магове се въстановяват с по 3000 живот, да вземат най накрая някакви мерки.
  Или да не би да има някакви нови итеми, които да дават толкова живот, които аз да нямам и да обвинявам напразно хората!?
   
 2. elitecrew1031

  elitecrew1031 Padavan

  Зависи как са те убили, предполагал ли си че може би получават 3000 живот на убийство защото са те убили със магически изстрел (ниво 1 умение) с 5-та точка талант.
  Не знам в кой сървър си но в хередур някои тарикати играят със стари сетове и ползват техните бонуси така че освен късмет да ти пожелая друго не мога да направя :D
   
 3. гришата

  гришата Forum Apprentice  С леден истрел. Това за старите сетовете не го знаех но факта че стреля и се приплъзва настрани е някакъв бъг, снощи ми го обясниха, и когато не го ползват щетите които ми нанасят са нормални. А и двете умения са различни и би следвало да ги отчита по отделно. Вчера забелязах че все повече хора взеха да ползват този бъг.
   
 4. Mitachkovin

  Mitachkovin Forum Greenhorn

  А как по точно се прави този бъг?
   
 5. гришата

  гришата Forum Apprentice

 6. elitecrew1031

  elitecrew1031 Padavan

  Както бях написал там легално е да кайтиш друг въпрос е че хора използват макро да пресъздават тази механика и да бият двойно ако не тройно повече щета :D , арената е много проблемна пълна с макро плейъри и бъгюзери които засега няма да бъдат наказани
   
 7. гришата

  гришата Forum Apprentice

  Аз не държа да бъдат наказвани, простичко голямата Точка да си оправят дупката и да се играе по нормално. Играта я играя само заради арената, ако ще бъде толкова скапана много вероятно ще я зарежа.
   

Share This Page