Bug PVP battle, sound notification

Discussion in 'General Archive' started by BitMaster, Mar 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BitMaster

    BitMaster Someday Author

    When I get the 'battle start' window for PVP, most of the time there is no sound notification. I know that this isn't a big deal but it is very usefull to me. I get no sound notification too when DSO application window is out of focus (e.g. another application opend). If I'm not asking much, can you please check this? Thanks anyway.
     
    MikeyMetro and GodChronos like this.
  2. GodChronos

    GodChronos Forum Expert

    I dont pvp a lot anymore but when I did I remember wanting this.
     
    BitMaster likes this.
  3. MikeyMetro

    MikeyMetro Forum Overlooker

    It used to work that way. When I returned to the game last year I noticed it no longer did. Was quite useful before since I could catch up on forums (this and others) while waiting for a battle. A few things to note:
    • If you fail to join and reregister the sound will work the next time
    • if you change maps while registered it will usually work after that
    • this is not the only sound in the game that is bugged this way. There are many others. E.G.; Sounds from merchants (like hammer and anvil sound from smith) do work until the second time; The new gem stacking sound also and many more.
    • problem exists in both client and IE (and formerly FF)
    Obviously these would be a low priority fix but still it would be nice.

    Luck be with ye,
    Mikey,
    Tegan
     
    BitMaster likes this.
  4. Zed

    Zed Forum Pro

    That "gong" sound is broken for me since... uh... long. But yeah I would appreciate if it was fixed.
     
    BitMaster likes this.
  5. Sunlight

    Sunlight User

    Hey there heroes,

    It is a known issue that was reported in the past.
    Sometimes that background sounds works, sometimes it does not.

    Thank-you for pointing it out, we'll send it again ;)
    Cheers,
     
    -Skygazer- likes this.
  6. BitMaster

    BitMaster Someday Author

    Thanks for the advice! I tried to do what you said and it worked few times :)

    Thank you very much! :)
     
    -Skygazer- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page