rady s úlohami

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by martin479708, Nov 5, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. martin479708

martin479708 Forum Greenhorn

ahojte potreboval by som poradiť mam nájsť kôpku prekliatej zeminy vo fyeborough a netušim kde to vôbec je navigacia ma da do búrlivych hôr a tam my ju potom vypne

ďakujem vopred za rady

2. Divine

Divine Team Leader Team Drakensang Online

Ahoj, prpoj sa k nám na náš sk/cz discord kde si stačí vziať rolu hráča (toto jee povinné inak neuvidíš všetky vlákna)
    https://discord.gg/3Pr7ahCmAU

3. Minata18

Minata18 Forum Apprentice

Zdravím.
    Mohu se zeptat zda jsou na levelu 80 nějaké hlavní úkoly?
    Už pár levelu jsem žádný nedostala. Do jiných neodemčených map se také dostat nemohu.
    Děkuji za odpověď. :) :)
    discord bohužel nemam

Last edited: Nov 19, 2024
  4. Divine

Divine Team Leader Team Drakensang Online

Ahoj, pokiaľ si všetky splnil, tak zrejme nie.

5. Minata18

Aha děkuji, ale některé mapy mám stále znepřístupněný ani se mi neukáže jaký level bych na to potřebovala prostě nic o_O:(

6. micuna13

micuna13 Advanced

Ahojky , zkus se podívat do deníku na souhrn. Je tam vždy napsáno , kolik úkolů tam je a kolik z nich máš splněno. Mám pocit , že někdy i nesplněný vedlejší úkol tě nepustí dál. Na lvl 80 bys myslím měla už mít přístupné všecky mapy. Jaké mapy máš nepřístupné? :)

7. Minata18

Moc děkuji za odpověď a pomoc :). Pár vedlejších úkolů mám, ale to je třeba jen najít prsten nebo sebrat 100x roh démonických strážců, ty už dělám hodně dlouho ale nic moc nepadá. Hodně map nemám zpřístupněno jak je země nesmrtelných odemčené mam jen 5 na levé straně co jsou, ale další již ne ani název se mi neukazuje. A v mezisvětě jich taky pár nemám zpřístupněno a název také nelze vidět.
    V souhrnu toho mam ještě stále dost, ale prolezla jsem vše a nikde mi žádný vykřičníky nesvítí ani žluté ani oranžové. :).

8. micuna13

micuna13 Advanced

Máš zabitého Mortise ? Poslední co mám hotovo je v souhrnu Akt VIII , kapitola 2 - Aliance teroru , mám hotovo 18/20 , poslední zkouška 2/2
    úkol na mezisvět je Roztříštěné město 33/33

pokud to máš vše hotovo , je možné že žádný další hlavní úkol už nemáš a jen ti schází doexpení na lvl 100

ps: i já mám v Zemi nesmrtelných mapy jen na levé straně

jestli ti můžu nějak jinak pomoct , jsem na serveru Grimmag ;)

9. Minata18

Ano ano mam ho zabitého :) .... pokud je to tak tak jsem na tom podobně jako ty.
    Moc ti děkuji za velkou pomoc, konečně to mam vše objasněné a nemusím se po tom dále pídit. :):D

10. micuna13

micuna13 Advanced

není zač :)