Savaşçı hakkında yardım.

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by F2x, Feb 8, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. F2x

F2x Forum Apprentice

Savaşçı kalkanla oynayanları gördüm ama kalkan çok az blok veriyor kalkan takınca toplam block %4 falan oynuyor zorlasan %35 falan olur çift eli bırakıp kalkan takmaya değer mi kangölü falan dönücem biraz uzak kaldım bilgisi olan varsa bu konuda teşekkürler..

2. Arthur

Arthur S-Moderator Team Drakensang Online

Merhaba @F2x,

Kendim bizzat kalkanı verdiği kritik değer için kullanmaktayım. Her oyuncumuzun kullanım tarzı değişik olabilir. Bunu gördüğünüz oyunculara sorarak daha iyi deneyimleyebilirsiniz. Defans mod için de kullanan oyuncularımız illaki olucaktır. Son güncellemeler ile birlikte tek elde dahi çift ele yakın hasarlar hatta ekstra kritik can zırh gibi değerler elde edebilmekteyiz. Alışılmışın aksine sizler de tek el kombinasyonları deneyebilirsiniz.

Sevgilerimle, iyi günler dilerim.

Arthemis TR likes this.
  3. Nothanks!

Nothanks! Someday Author

Hiz 4 u gecince bonus veriyormuş cift elle 4 hiz yapsam nasil olur acaba .

4. sorunsuz61

sorunsuz61 Forum Greenhorn

suna ki duzende çift el mantıklı degil hasar artıyor ama tel elle vurdugun hasar vuruyor , dso bile ne yaptıgını bilmiyor suan kimse bilmiyor ne yapamsı gerektigini gunde 10 kere buıl degişiyorum yine olmuyor .
    DSO oynamak için sinirleri aydırmak gerek .

5. Arthur

Arthur S-Moderator Team Drakensang Online

Merhaba @Nothanks!,

Saldırı Hızınız 4'ü geçtiği takdirde ekstra hasarınız artmaktadır. Diğer değerlerinizi belirli bir seviyeye çekmişseniz saldırı hızınızı da arttırıp ekstra hasar bonusu sağlayabilirsiniz.

Sevgilerimle, iyi günler dilerim.

Arthemis TR likes this.
  6. PASA61

PASA61 Someday Author

kalkan olarak suan en iyi kalkan hakkaniyet gözüküyor eşsiz degerinde de hp veriyor ondan hp aktarımı yapıp kullana bilirisin.

silah: hzı veren silah hız aktarıcan
    kalkan: hakkaniyet hp aktarıcan
    yuzuk: a5 yüzükler hasar aktarımlı yada anı seti yzukleri kırtık aktarımlı (bu anı yuzuklere aktarılan kırıtık den dolayı diger set aktarımları degişe bilir.
    ayak : anı seti ayakkabısı , yada başka guzel bir efso ayak hızı aktarımı
    eldiven: duruma göre hız yada hp aktar
    zırh: efsoda kullana bilrisin, yada gladyator eşsiz de kullana bilirsin. zırh aktarımı
    omuz:savaş efendisi omuz zırh kırıtık aktarımlı
    başlık:korkunc berşeker başlı da kullanıal bilir yada güzel bir krıtıklı hasarlı hp bir başlıkta olur hasar aktarımlı yada kırtık aktarımlı duruma göre

tabikide suan bu durum cok degişken o yzuden karakter guçlendikce ona göre degişim yaparın.